To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - poszukuje ladnej sigmy:)

Slaw - 23-05-2014, 20:20

Mazda,nie obraz się ale piszesz takie głupoty, że aż oczy bolą i mózg się lasuje,za 7tys to już kupiłeś cos podobnego,szrota w którego musisz drugie tyle wladowac i dalej będziesz miał szrota.Za dobre auto trzeba zapłacić dużo a piszesz ze to drogo bo nie masz kasy,ja b m dał i 30 tys i więcej za lalkę jak bym miał bo lepsze to o tych passatow i audi a ile trzeba za nie dać
mazda10000 - 24-05-2014, 10:58

No cóż, ja utrzymuję, że ten gość za cholerę nie sprzeda tej Sigmy za 10 900 i że ciężko będzie komukolwiek, jakąkolwiek Sigmę sprzedać, tzn. znaleźć kupca za więcej niż 7-8 tys. - zobacz, że pomimo tego że tych aut jest coraz mniej to na olx, czy allegro są cały czas te same egzemplarze - to znaczy, że pomimo iż są unikatowe, nie są pożądane w szerszym gronie. A ceny tych Sigm z mobile musiał ustalać ktoś po niezłym joincie. Przyznaję, że są Sigmy które są więcej warte niż te pieniądze o których mówiłem, ale do póki Sigma nie jest tzw. klasykiem, to taką cenę będzie bardzo ciężko uzyskać uzyskać
zbyszek05 - 24-05-2014, 11:14

sigma do opłat - jestem w kontakcie z panem- trwają negocjacje- ale idealna nie jest....
Nic nie można sprawdzic bo akumulator leży.... pewne jest to że to 24V

czekam zatem do poniedziałku ... własciciel podobno bedzie w środę

angelos - 24-05-2014, 13:18

zbyszek05 napisał/a:
sigma do opłat - jestem w kontakcie z panem- trwają negocjacje- ale idealna nie jest....
Nic nie można sprawdzic bo akumulator leży.... pewne jest to że to 24V

czekam zatem do poniedziałku ... własciciel podobno bedzie w środę

Ciekawe do ilu zejdzie :-) i czy wie,ze znasz to auto od podszewki.

szpala85 - 24-05-2014, 19:17

ta za 11tyś prawie idealna kopia mojej :wink:
oprócz skóry i automata

ciekawe czy ECS działa ?

angelos - 24-05-2014, 20:02

szpala85 napisał/a:

ciekawe czy ECS działa ?

mysle,ze znasz odpowiedz:-)

mmatulek - 24-05-2014, 20:46

Zbyszek, wracasz do nas? :)
zbyszek05 - 02-06-2014, 16:40

Otóż korzystając z chwili napisze tak... Sigma przyjechała na lawecie , chyba długo stała bo panowie ciagle mają problem z odpaleniem auta , mówia ze nie mogą odpalic silnika , albo tylko tak mówią ... Na niczym się nie znają i nic nie potrafia powiedzieć czy cos działa czy nie ... Ecs -u nie potrafia sprawdzic - po wytłumaczeniu co i jak - zbywaja odpowiedzia mechanik sie zajmie - czyli czy cała elektryka działa - to działa ale padł akumulator i nie mogą sprawdzic, reszta jak zdanie wyzej - zatem uwazam ze do poprawki i dłubania .Przebieg niby ze ori , są ksiażki ,wpisy serwisowe itd - być moze ,nie wiem ... Skrzynia nie wiedzą jak zmienia biegi - że normalnie ,lewy przegub do ogarniecia - ale auto bardzo zadbane - po tak wyczerpujących rozmowach przez cały tydzień - zaprzestałem rozmów z panami . Pan stwierdził że ma mój nr. tel. i jak co to oddzwoni , gdy sigmę ogarną bo zależy im na sprzedaży mi na kupnie nie ...a sigma - do opłat za 12 000 są w stanie sprzedać opłaconą . Mi zainteresowanie przeszło- szukam okazii dalej .

Maćku ale ja nigdzie nie odszedłem - po prostu mniej mam ostatnio czasu .
A sigma jest nadal w kręgu moich poszukiwań ...bo to dobry samochód

lukasz12 - 02-06-2014, 18:55

zbyszek05 napisał/a:
[...] do opłat za 12 000 są w stanie sprzedać opłaconą . Mi zainteresowanie przeszło- szukam okazii dalej .

Maćku ale ja nigdzie nie odszedłem - po prostu mniej mam ostatnio czasu .
A sigma jest nadal w kręgu moich poszukiwań ...bo to dobry samochód

Fajnie że jednak Cię nadal ciągnie, ale to chyba dobrze. Tak czy inaczej powodzenia w poszukiwaniach - choć ja osobiście bym rozglądnął się za granicą.

Natomiast 12K za 91 rok, do poprawek - pozostaje życzyc powodzenia w poszukiwaniu chętnych :-)

marycjusz - 23-08-2014, 13:52

Co myślicie o tej ?
http://olx.pl/oferta/mits...html#7eb6739964

wojtas - 23-08-2014, 14:02

Szkoda że 12V :wink:
marycjusz - 23-08-2014, 14:15

No gdzież Wojtas - przecie to 205 km. - bynajmniej tak napisane jest w ogłoszeniu.
wojtas - 23-08-2014, 15:35

Jeszcze nie spotkałem 24 bez elektrycznych foteli. :wink:
Slaw - 23-08-2014, 23:38

Wydaje się ,że to jednak 24.Fotele nie są decydującą wskazówką,są inne potwierdzające słowa sprzedającego.W każdym bądź razie wnętrze jest dość dziwne.
wojtas - 24-08-2014, 07:13

Faktycznie macie rację.