Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia
kordiank2 - 01-09-2010, 09:42
Uwex napisał/a: | Fajnie , że się fajnie bawiliście Dla tych co narzekają : byłem zeszłego roku - pewnie na upartego można by było się do czegoś przyczepić , ale ja byłem na zlocie , żeby spotkać znajomych z forum , poznać nowych i mile spędzić czas ...) |
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem. Bardzo ważne przemyślenie: Istotne jest nastawienie z jakim wybierasz się na zlot. Ja tam zawsze szczerzę ryja i myślę pozytywnie. Przez paskudne choróbsko w tym roku znowu mnie na zlocie nie było. Ale połowę zlotów mam zaliczoną i jak dla mnie każdy był udany, bo najważniejsi są ludzie - nie konkursy, nie pogoda nie imprezy, nie termin, nawet nie samo miejsce - tylko (aż) - ludzie... Dlatego Koszmarku, Hubeeercie dzięki za napad na oddział chirurgii kręgosłupa - miałem namiastkę zlotu mogąc z wami pogadać - szkoda tylko, że tradycyjnie pod maski sobie nie pozaglądaliśmy
Jackie - 01-09-2010, 09:55
kordiank2 napisał/a: | szkoda tylko, że tradycyjnie pod maski sobie nie pozaglądaliśmy |
Biorąc pod uwagę maskę Hubeeerta to nie masz czego żałować
kordiank2 napisał/a: | bo najważniejsi są ludzie - nie konkursy, nie pogoda nie imprezy, nie termin, nawet nie samo miejsce - tylko (aż) - ludzie... |
O to to
Pozdrawiam
Olek - 01-09-2010, 10:10
a my chcieliśmy jeszcze raz podziękować Jackiemu za piątkową próbę znalezienia silnika do naszej Cari
nie wyszło do końca bo silnik był już sprzedany, ale dziękujemy
(pojawiło się kolejne światełko w tunelu i to na miejscu u nas, dzięki koledze Arnoldowi)
Matejko - 01-09-2010, 13:23
koszmarek napisał/a: | Chcieliśmy jeszcze podziękować komuś za przerysowanie maski i błotnika naszej lodówki i inteligentne zamazanie rys korektorem do długopisów. Dzięki temu maska i błotnik są do wymiany praktycznie natychmiast, a nie w planowanej renowacji gala. Pogratulować. |
no nie gadaj, ktos mial fantazje,
co do moich wrazen to zapomnialem napisac, ze sniadanka w hotelu pierwsza klasa
koszmarek - 01-09-2010, 13:53
Matejko napisał/a: | no nie gadaj, ktos mial fantazje, |
no niestety. chyba komuś się bardzo zlot nie podobał. Pytanie czy ktoś od nas czy obcy...
pamar - 01-09-2010, 14:27
koszmarek napisał/a: | przerysowanie maski i błotnika naszej lodówki i inteligentne zamazanie rys korektorem do długopisów |
Wydaje się mało prawdopodobne, żeby nikt nie widział jak ktoś maluje korektorem po masce
I skąd, akurat szkodnik, wytrzasnął korektor
Owczar - 01-09-2010, 14:39
No jak dla mnie to też dziwne. Cały czas ktoś się kręcił, a zakorektorować rysę w 10 sekund się nie da. Czy to na pewno stało się na zlocie? Może jeszcze przed?
koszmarek - 01-09-2010, 14:43
pamarku ewidentnie nie jest to pasta polerska, nie jest to farbka jakakolwiek. jest biały strup jak na kartce się robi.. tylko dużo grubszy. Co to może być i czemu komuś gal przeszkadzał? Maretzky go polerował pastą polerską i specjalną mięciutką szmatką przed zlotem, już na miejscu i nie było, a po zlocie już przybyły te ślady korektorowe.. zauważylibysmy
Robson WM - 01-09-2010, 21:06
Witam wszystkich Mitsumaniaków. Tegoroczny zlot był pierwszym w "mojej karierze" i na pewno nie ostatnim. Jako że jestem z Giżycka,to nie miałem daleko,więc byłem dwa razy po parę godzinek i wszystko co widziałem podobało mi się. Ludzie mili i chętni do rozmowy,autka piękne,organizacja na wysokim poziomie,przemiła atmosfera itd Widzę że jesteście bardzo zgraną drużyną i aż miło popatrzeć jak rzesze miłośników marki Mitsubishi spotyka się w jednym miejscu ,aby wymienić poglądy,doświadczenia,pobawić się razem i pośmiać. Muszę częściej zaglądać na forum,bo na prawdę zaimponowaliście mi organizacją i atmosferą panującą na tegorocznym zlocie. Powodzenia w organizowaniu kolejnych spotkań i do przeczytania
Misiek :) - 01-09-2010, 21:34
Robson WM, ktoś kiedyś powiedział (możecie bić, ale nie pamiętam kto pierwszy), że mitsumaniaki to jedna wielka rodzina. Jest to w pełni prawda, najlepiej to dowodzi, że nie każdy każdego w rodzinie lubi a i tak wszyscy się razem trzymają
mlun - 01-09-2010, 21:40
I żeby być MitsuManiakiem nie trzeba koniecznie jeździć autem marki Mitsubishi
mabda - 01-09-2010, 21:50
ani zadnym innym
Aga - 01-09-2010, 22:16
Misiek napisał/a: | że nie każdy każdego w rodzinie lubi a i tak wszyscy się razem trzymają |
... z rodziną najlepiej się wychodzi!
... na zdjęciach
junior81 - 02-09-2010, 01:06
Uwaga specjalne przesłanie od mojej siostry.
Witajos wszytkos zlotowiczom
Jos chciejos podziekujos za superos zabawos. Poznajos wspanialos ludzios, bawios się świetnoś i nauczos nowos językos
szczególos pozdrowienios dla ludzios z domkos 25 i 41 .
Miejos nadziejos do zobaczenios za rokos
Pozdrowienios Ewelinos
adaśko - 02-09-2010, 07:06
junior81, a 31 domek to już wyszedł z pamięci hehe:P
|
|
|