Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.
HouseM - 26-06-2011, 19:27
A ja prawie sprzedałem swoje piękne alufelgi przez speców z forum MSS. Kupiec miał przyjechać już po odbiór ale coś mu wypadło. Wpadłem na pomysł żeby jednak przymierzyć moje 4x114,3 na Space Stara . Oczywiście chciałem je sprzedać bo wszyscy gromko na forum MMS stwierdzili ,że to autko ma rozstaw 100mm.
A tu niespodzianka, bum felgi pasują. Hehehe dobrze ,że ich nie sprzedałem. Jak się okazuje ŻADEN MSS nie ma rozstawu 4x100...
Warto sprawdzić zanim się głupotę zrobi.
dawidoski13 - 26-06-2011, 19:29
Adaho_krak napisał/a: | Tak, tak ja zawsze mówię że nie pamiętam |
hmmm, też dobre
sieegurd - 26-06-2011, 22:32
dawidoski13 napisał/a: | Adaho_krak napisał/a: | Tak, tak ja zawsze mówię że nie pamiętam |
hmmm, też dobre |
Zawsze trzeba iść w zaparte
Rebelias - 27-06-2011, 13:11
Wakacje sie rozpoczely i cos tu ucichlo w malopolskim
Pochwalcie sie gdzie sie wybieracie na wczasy?? Ja akurat zmienilem prace i jestem w wiedniu takze w tym roku raczej nic z urlopu...
Pozdrawiam..
Marcin-Krak - 27-06-2011, 13:16
Przynajmniej jesteś w Wiedniu
Zawsze to coś
Ja czekam do połowy sierpnia - a w tamtym roku urlopu niet.
Rebelias - 27-06-2011, 13:20
No tak wieden piekne miasto I jaki tu porzadek panuje:) a wlasnie zapomnialem ze w sumie to sie wybieram na krotki urlop na zlot w sierpniu
Adaho_krak - 27-06-2011, 13:48
Ja się wybieram już w najbliższy piątek w sumie w noc z piątku na sobotę nad nasze polskie morze. Dokładnie Kowalewiczki niedaleko Darłowa. Powrót 16 lipca. Później mam nadzieje zlot, a we wrześniu tydzień w Turcji.
Rebelias - 27-06-2011, 14:06
Adaho_krak napisał/a: | Ja się wybieram już w najbliższy piątek w sumie w noc z piątku na sobotę nad nasze polskie morze. Dokładnie Kowalewiczki niedaleko Darłowa. Powrót 16 lipca. Później mam nadzieje zlot, a we wrześniu tydzień w Turcji. |
A to wakacje na calego Zycze pieknej pogody nad naszym morzem
Adaho_krak - 27-06-2011, 15:02
Rebelias90 napisał/a: | Zycze pieknej pogody nad naszym morzem |
Podziękuję jak wrócę Wam wszystkim życzę udanych wakacji !!!
sieegurd - 27-06-2011, 15:04
Ja mam 2 tygodnie urlopu w sierpniu, ale jak co roku nigdzie się nie wybieram There's no place like home
A serio to finanse póki co są w opłakanym stanie
Marcin-Krak - 27-06-2011, 17:47
Adaho_krak napisał/a: | Dokładnie Kowalewiczki niedaleko Darłowa. |
Widzę, że miejsce spasowało
Szkoda, że zacząłeś jeździć w te rejony - jak ja przestałem
Adaho_krak - 27-06-2011, 18:12
Marcin-Krak napisał/a: | Widzę, że miejsce spasowało
Szkoda, że zacząłeś jeździć w te rejony - jak ja przestałem |
Spasowało, ale to już raczej ostatni rok tam. Dzieci na przyszły rok będą już na tyle duże że może jakieś Węgry, Chorwacja, Włochy ... się zobaczy.
Rebelias - 27-06-2011, 18:33
Adaho_krak napisał/a: |
Spasowało, ale to już raczej ostatni rok tam. Dzieci na przyszły rok będą już na tyle duże że może jakieś Węgry, Chorwacja, Włochy ... się zobaczy. |
Chorwacja zdecydowanie polecam bylem raz i napewno to nie byl ostatni tyle samo km co nad nasze morze ceny identyczne a pogoda zawsze wspaniala
Adaho_krak - 27-06-2011, 19:11
Rebelias90, Chorwacja odpowiada mi pod względem cenowym porównując Włochy, ale ja jadąc z dziećmi chciałbym mieć na plaży jednak piasek nie kamienie a w tym porównaniu Włochy są lepszym wyborem. Cenowo generalnie zbliżone do Chorwacji.
Tak czy siak to przyszły rok, teraz luźna gadka, bez wiążących decyzji
agalaska - 29-06-2011, 14:20
Adaho skoro chcesz pogodę, piasek pod nogami i przyzwoite ceny to nie lepiej do Bułgarii? Mniej więcej taka sama odległość jak do Włoch. Jeśli chodzi o ceny to niższe niż w Chorwacji czy we Włoszech. Ja się zastanawiam właśnie nad wyjazdem do Chorwacji, tylko po OC, rozrządzie i klimie nie wiem czy będzie mnie stać ;)
|
|
|