To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Nareszcie jest Avance !!!:D:D

luckyluck - 03-08-2011, 22:31

fj_mike napisał/a:
Cytat:
oby grało lepiej niż wygląda :P

Nie przesadzaj
Po ciemku ładnie wygląda ;)

Nawet bardzo ładnie. :D

Cytat:
To kombajn zbożowy Vistula.

Piękny. Jakbym taki dorwał, to postawiłbym sobie na podwórku, kole bramy... :twisted: :biggrin:

KamilR10 - 03-08-2011, 22:38

fj_mike napisał/a:
Cytat:
oby grało lepiej niż wygląda :P

Nie przesadzaj
Po ciemku ładnie wygląda ;)

Własnie :P Pasuje do zegrów :mrgreen:

Anonymous - 05-08-2011, 18:46

nie mijaliśmy się dziś w Gorzyniu ? :mrgreen:
KamilR10 - 05-08-2011, 18:58

Raczej nie :P Nawet nie wiem gdzie to jest:P Dzisiaj byłem tylko w Poznaniu :wink:

EDIT: tak patrze teraz na mapę i to jest po drodze do Poznania :P

Anonymous - 05-08-2011, 19:03

no właśnie jakoś okolice godziny 12 już wracałeś chyba ? bo ja dopiero jechałem :P przed torowiskiem w gorzyniu się minęliśmy chyba. ogólnie dziś na trasie 5 galancików spotkałem :shock: jak zazwyczaj widzę max jednego to dziś jakiś wysyp :P
KamilR10 - 05-08-2011, 19:07

Derpin napisał/a:
no właśnie jakoś okolice godziny 12 już wracałeś chyba ?

hehe dokładnie :P

Derpin napisał/a:
bo ja dopiero jechałem :P przed torowiskiem w gorzyniu się minęliśmy chyba

Jak ja mogłem nie zauważyć białego Galanta :P niemożliwe :P Trzeba było trąbić i świecić światłami :wink:

Anonymous - 05-08-2011, 19:32

też dostrzegłem Cię w ostatniej chwili :(
już chciałem zawracać żeby Cię dogonić i chociaż krótkiego spota zrobić ale miałem dużo pracy w poznaniu i trochę się śpieszyłem :P
następnym razem się spikniemy :D

Jarek90 - 05-08-2011, 20:57

wczoraj ok 23 też się chyba mijaliśmy na obwodnicy Międzyrzecza?
KamilR10 - 05-08-2011, 23:50

Derpin napisał/a:
też dostrzegłem Cię w ostatniej chwili :(
już chciałem zawracać żeby Cię dogonić i chociaż krótkiego spota zrobić ale miałem dużo pracy w poznaniu i trochę się śpieszyłem :P

Jakbyś dogonił :P :P , nie no szkoda że nie było jakiegoś zlotu :P

Derpin napisał/a:
następnym razem się spikniemy :D

Ok:) Ostatnio często jeżdżę do Poznania, w następnym tygodniu też będę dwa razy :P

Jarek90 napisał/a:
wczoraj ok 23 też się chyba mijaliśmy na obwodnicy Międzyrzecza?

coś czarnego mi mignęło :twisted:

Anonymous - 06-08-2011, 01:30

KamilR10 napisał/a:

Ok:) Ostatnio często jeżdżę do Poznania, w następnym tygodniu też będę dwa razy :P

nie wiem jak przyszły tydzień ale postaram się coś wymodzić żeby może w piątek pojechać. z tym że ja wyjeżdżam od siebie koło 9-10 tak żeby na 12-13 być na miejscu bo dopiero wtedy mogę zacząć działania tam :P wiec albo w trasie jak Ty będziesz wracał albo może w poznaniu udałoby się jakiegoś między regionalnego spota z miejscowymi zrobić :D

czy będę jechał w przyszłym tygodniu będę wiedział we wtorek.

KamilR10 - 06-08-2011, 01:36

Derpin napisał/a:
KamilR10 napisał/a:

nie wiem jak przyszły tydzień ale postaram się coś wymodzić żeby może w piątek pojechać. z tym że ja wyjeżdżam od siebie koło 9-10 tak żeby na 12-13 być na miejscu bo dopiero wtedy mogę zacząć działania tam :P wiec albo w trasie jak Ty będziesz wracał albo może w poznaniu udałoby się jakiegoś między regionalnego spota z miejscowymi zrobić :D

czy będę jechał w przyszłym tygodniu będę wiedział we wtorek.

Ok ja coś będziemy w kontakcie :D

KamilR10 - 06-08-2011, 11:24

Jakieś dwa dni temu zrobiliśmy z kolegą porównanie, mój Galant vs Honda Accord Coupe 3.0 V6 automat :wink:

Poniżej dwa filmy ktore mozna zobaczyć na moim kanale: http://www.youtube.com/user/KamilR10?feature=mhee

Na pierwszym startowaliśmy z miejsca, i co tu dużo mówić start nie wyszedł mi najlepiej :doubt:

Na drugim filmie start z dobiegu, i szliśmy naprawdę równo :)

Anonymous - 06-08-2011, 12:21

KamilR10 napisał/a:
Jakieś dwa dni temu zrobiliśmy z kolegą porównanie, mój Galant vs Honda Accord Coupe 3.0 V6 automat :wink:

1 film honda Cie objeżdża, drugi film wystartowałeś wcześniej i honda też Cię dochodzi, więc honda win 2-0 :P

a no i wykasuj filmy bo rb dostaniesz, chociaż nie to przecież na wyłączonym odcinku drogi było co go dopiero wybudowali ale jeszcze nie otworzyli ;)

sveno - 06-08-2011, 12:38

KamilR10, zaraz będzie RB-na forum nie ścigamy się :)
no fakt start Ci nie wyszedł troszkę, a następnym razem pozasuwaj szyby-znacznie zmniejszy opór aerodynamiczny, no i powyłączaj co zbędne: klime, halogeny, ŚWIATŁA DROGOWE (oślepiłeś go na pierwszym filmiku), no i radio, zawsze to te Waty pójdą na koła :) swoją drogą i tak nieźle Ci poszło, jakaś zajeżdżona ta Honda :)

KamilR10 - 06-08-2011, 16:54

Derpin napisał/a:
1 film honda Cie objeżdża, drugi film wystartowałeś wcześniej i honda też Cię dochodzi, więc honda win 2-0 :P

Wiesz Galant ma 160 Km a Honda 200 Km, więc jest spora różnica mocy :P Według mnie i tak jest nieźle :D

sveno napisał/a:
a następnym razem pozasuwaj szyby-znacznie zmniejszy opór aerodynamiczny, no i powyłączaj co zbędne: klime, halogeny, ŚWIATŁA DROGOWE (oślepiłeś go na pierwszym filmiku), no i radio, zawsze to te Waty pójdą na koła :)

Pewnie jeszcze kiedyś będzie kolejne podejście, skorzystam z tych uwag :wink:

sveno napisał/a:
jakaś zajeżdżona ta Honda :)

Wątpię, jeździłem tym autem i na początku byłem przekonany że nie mam szans, to jest automat więc trochę traci przy redukcji. Przy wyższych prędkościach pewnie nie miałbym takich szans :P