Nasze Miśki - Nareszcie jest Avance !!!:D:D
luckyluck - 03-08-2011, 22:31
fj_mike napisał/a: | Cytat: | oby grało lepiej niż wygląda |
Nie przesadzaj
Po ciemku ładnie wygląda |
Nawet bardzo ładnie.
Cytat: | To kombajn zbożowy Vistula. |
Piękny. Jakbym taki dorwał, to postawiłbym sobie na podwórku, kole bramy...
KamilR10 - 03-08-2011, 22:38
fj_mike napisał/a: | Cytat: | oby grało lepiej niż wygląda |
Nie przesadzaj
Po ciemku ładnie wygląda |
Własnie Pasuje do zegrów
Anonymous - 05-08-2011, 18:46
nie mijaliśmy się dziś w Gorzyniu ?
KamilR10 - 05-08-2011, 18:58
Raczej nie Nawet nie wiem gdzie to jest:P Dzisiaj byłem tylko w Poznaniu
EDIT: tak patrze teraz na mapę i to jest po drodze do Poznania
Anonymous - 05-08-2011, 19:03
no właśnie jakoś okolice godziny 12 już wracałeś chyba ? bo ja dopiero jechałem przed torowiskiem w gorzyniu się minęliśmy chyba. ogólnie dziś na trasie 5 galancików spotkałem jak zazwyczaj widzę max jednego to dziś jakiś wysyp
KamilR10 - 05-08-2011, 19:07
Derpin napisał/a: | no właśnie jakoś okolice godziny 12 już wracałeś chyba ? |
hehe dokładnie
Derpin napisał/a: | bo ja dopiero jechałem przed torowiskiem w gorzyniu się minęliśmy chyba |
Jak ja mogłem nie zauważyć białego Galanta niemożliwe Trzeba było trąbić i świecić światłami
Anonymous - 05-08-2011, 19:32
też dostrzegłem Cię w ostatniej chwili
już chciałem zawracać żeby Cię dogonić i chociaż krótkiego spota zrobić ale miałem dużo pracy w poznaniu i trochę się śpieszyłem
następnym razem się spikniemy
Jarek90 - 05-08-2011, 20:57
wczoraj ok 23 też się chyba mijaliśmy na obwodnicy Międzyrzecza?
KamilR10 - 05-08-2011, 23:50
Derpin napisał/a: | też dostrzegłem Cię w ostatniej chwili
już chciałem zawracać żeby Cię dogonić i chociaż krótkiego spota zrobić ale miałem dużo pracy w poznaniu i trochę się śpieszyłem |
Jakbyś dogonił , nie no szkoda że nie było jakiegoś zlotu
Derpin napisał/a: | następnym razem się spikniemy |
Ok:) Ostatnio często jeżdżę do Poznania, w następnym tygodniu też będę dwa razy
Jarek90 napisał/a: | wczoraj ok 23 też się chyba mijaliśmy na obwodnicy Międzyrzecza? |
coś czarnego mi mignęło
Anonymous - 06-08-2011, 01:30
KamilR10 napisał/a: |
Ok:) Ostatnio często jeżdżę do Poznania, w następnym tygodniu też będę dwa razy |
nie wiem jak przyszły tydzień ale postaram się coś wymodzić żeby może w piątek pojechać. z tym że ja wyjeżdżam od siebie koło 9-10 tak żeby na 12-13 być na miejscu bo dopiero wtedy mogę zacząć działania tam wiec albo w trasie jak Ty będziesz wracał albo może w poznaniu udałoby się jakiegoś między regionalnego spota z miejscowymi zrobić
czy będę jechał w przyszłym tygodniu będę wiedział we wtorek.
KamilR10 - 06-08-2011, 01:36
Derpin napisał/a: | KamilR10 napisał/a: |
Ok:) Ostatnio często jeżdżę do Poznania, w następnym tygodniu też będę dwa razy |
nie wiem jak przyszły tydzień ale postaram się coś wymodzić żeby może w piątek pojechać. z tym że ja wyjeżdżam od siebie koło 9-10 tak żeby na 12-13 być na miejscu bo dopiero wtedy mogę zacząć działania tam wiec albo w trasie jak Ty będziesz wracał albo może w poznaniu udałoby się jakiegoś między regionalnego spota z miejscowymi zrobić
czy będę jechał w przyszłym tygodniu będę wiedział we wtorek. |
Ok ja coś będziemy w kontakcie
KamilR10 - 06-08-2011, 11:24
Jakieś dwa dni temu zrobiliśmy z kolegą porównanie, mój Galant vs Honda Accord Coupe 3.0 V6 automat
Poniżej dwa filmy ktore mozna zobaczyć na moim kanale: http://www.youtube.com/user/KamilR10?feature=mhee
Na pierwszym startowaliśmy z miejsca, i co tu dużo mówić start nie wyszedł mi najlepiej
Na drugim filmie start z dobiegu, i szliśmy naprawdę równo
Anonymous - 06-08-2011, 12:21
KamilR10 napisał/a: | Jakieś dwa dni temu zrobiliśmy z kolegą porównanie, mój Galant vs Honda Accord Coupe 3.0 V6 automat |
1 film honda Cie objeżdża, drugi film wystartowałeś wcześniej i honda też Cię dochodzi, więc honda win 2-0
a no i wykasuj filmy bo rb dostaniesz, chociaż nie to przecież na wyłączonym odcinku drogi było co go dopiero wybudowali ale jeszcze nie otworzyli
sveno - 06-08-2011, 12:38
KamilR10, zaraz będzie RB-na forum nie ścigamy się
no fakt start Ci nie wyszedł troszkę, a następnym razem pozasuwaj szyby-znacznie zmniejszy opór aerodynamiczny, no i powyłączaj co zbędne: klime, halogeny, ŚWIATŁA DROGOWE (oślepiłeś go na pierwszym filmiku), no i radio, zawsze to te Waty pójdą na koła swoją drogą i tak nieźle Ci poszło, jakaś zajeżdżona ta Honda
KamilR10 - 06-08-2011, 16:54
Derpin napisał/a: | 1 film honda Cie objeżdża, drugi film wystartowałeś wcześniej i honda też Cię dochodzi, więc honda win 2-0 |
Wiesz Galant ma 160 Km a Honda 200 Km, więc jest spora różnica mocy Według mnie i tak jest nieźle
sveno napisał/a: | a następnym razem pozasuwaj szyby-znacznie zmniejszy opór aerodynamiczny, no i powyłączaj co zbędne: klime, halogeny, ŚWIATŁA DROGOWE (oślepiłeś go na pierwszym filmiku), no i radio, zawsze to te Waty pójdą na koła |
Pewnie jeszcze kiedyś będzie kolejne podejście, skorzystam z tych uwag
sveno napisał/a: | jakaś zajeżdżona ta Honda |
Wątpię, jeździłem tym autem i na początku byłem przekonany że nie mam szans, to jest automat więc trochę traci przy redukcji. Przy wyższych prędkościach pewnie nie miałbym takich szans
|
|
|