Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011
Rebelias - 22-10-2011, 00:13
Mr V napisał/a: | Sveno ja nie zrobię szpanu stroboskopami bo musiałem ściągnąć Ale mrygne czymś |
Ja za to dzisiaj założyłem "policyjne" do grila
dawidoski13 no wielka szkoda że cie nie bedzie to może Magde ze Sylwią poślij my się nimi dobrze zajmiemy
sveno - 22-10-2011, 01:55
dawidoski13, oj za te bezeceństwa co żeś wypisoł będzie ban nie widzę innej opcji jak Twój meldunek o 12.00 dzisiaj na parkingu pod zakopianką a tak btw to zdrowie
wojzi - 22-10-2011, 02:43
sveno napisał/a: | dawidoski13, oj za te bezeceństwa co żeś wypisoł będzie ban |
Proszę mi się w moje kompetencje nie wtryniać .
Jakbyśmy mieli dawać bana każdemu komu coś wypadnie to niedługo na forum nie było by nikogo.
Dawid na parwdę nie dasz rady? Może choć chwilę, w przerwie pomiędzy innymi obowiązkami?
sieegurd - 22-10-2011, 08:01
Chcieliśmy Wam życzyć udanej zabawy i mocnych głów na wypadzie Wypijcie Nasze zdrówko
Tomek - 22-10-2011, 08:25
z przykrością informuję, że my nie jedziemy ... Galantem,
przepraszam za nie-mitsumaniakową postawę, ale przyjedziemy focusem
sveno - 22-10-2011, 08:43
tomek84,
Rebelias - 22-10-2011, 09:21
tomek84 napisał/a: | przyjedziemy focusem |
Zgodnie z regulaminem spotu który sam ustalałem i samemu sobie jest wiadomy samochody marek NIE japońskich mają ewidentny Zakaz wjazdu na teren osbywającego się spotu
Mr V - 22-10-2011, 09:33
Rebelias napisał/a: | tomek84 napisał/a: | przyjedziemy focusem |
Zgodnie z regulaminem spotu który sam ustalałem i samemu sobie jest wiadomy samochody marek NIE japońskich mają ewidentny Zakaz wjazdu na teren osbywającego się spotu |
Tomek pakuj sie do mnie Poza tym weź nie strasz, bo m serducho stanęło do góry nogami !
dawidoski13 - 22-10-2011, 10:04
Rebelias napisał/a: | dawidoski13 no wielka szkoda że cie nie bedzie to może Magde ze Sylwią poślij my się nimi dobrze zajmiemy |
Hmm, ciekawa propozycja ale chyba jednak nie skorzystam, chociaż nie wątpie ,że opieka byłaby na najwyższym poziomie...
sveno napisał/a: | dawidoski13, oj za te bezeceństwa co żeś wypisoł będzie ban nie widzę innej opcji jak Twój meldunek o 12.00 dzisiaj na parkingu pod zakopianką a tak btw to zdrowie |
sveno, całe szczęście,że nie masz tej "mocy" co wojzi bo zostałbyś sam w małopolsce
wojzi napisał/a: | Dawid na parwdę nie dasz rady? Może choć chwilę, w przerwie pomiędzy innymi obowiązkami? |
wojzi, uwierz mi,że jeśli dałbym radę to no problemo,tym bardziej,że się już przygotowałem i nastawiłem,że jedziemy
sveno - 22-10-2011, 10:41
kurcze Dawid zawiodłeś nas wszystkich może jednak da się coś jeszcze zrobić? W Myslenicach będziemy około 13 więc jeszcze masz czas. Ja tymczasem się pakuje i do zobaczenia na Zakopiance
wojzi - 22-10-2011, 10:49
Tomek do mnie też możecie się spakować.
A propos wyjazdu z zakopianki - mam jeszcze kilka obowiązków rodzinnych i psoopiekuńczych więc będę jechał nieco później. Tak że nie czekajcie tylko jedzcie, a ja sobie dojadę. Do Lipnicy Wielkiej trafię bez problemu, strachu nie ma.
Mr V - 22-10-2011, 11:01
wojzi napisał/a: | Tomek do mnie też możecie się spakować.
A propos wyjazdu z zakopianki - mam jeszcze kilka obowiązków rodzinnych i psoopiekuńczych więc będę jechał nieco później. Tak że nie czekajcie tylko jedzcie, a ja sobie dojadę. Do Lipnicy Wielkiej trafię bez problemu, strachu nie ma. |
dużo później ? bo i tak ja się zapowiadałem z lekkim około 30 min. opóźnieniem wiec może akurat będziesz ? w kupie raźniej
wojzi - 22-10-2011, 11:35
No ja najwcześniej o 12:30, jak nie o 13 wyjadę z domu. A muszę jeszcze pojechać na drugi koniec krakowa zawieźć rodzinie psa do opieki - co winno mi zająć jakieś 20 minut więc nie ma sensu żebyście czekali.
Jakoś se dam radę - w sumie to prawie, że moje regiony.
sveno - 23-10-2011, 17:35
Podziękować za super udanego spota, w szczególności ukłony dla Rebeliasa-jesteś wielki
Jacku podeślesz mi zdjęcia cos je pstryknął na Orawie?
dawidoski13 - 23-10-2011, 17:45
Ech widzę,że sveno żyje a co z resztą
[ Dodano: 23-10-2011, 17:46 ]
Udało się spotkanie? Napiszcie coś... i dajcie zdjęcia jakieś...
|
|
|