To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011

Rebelias - 22-10-2011, 00:13

Mr V napisał/a:
Sveno ja nie zrobię szpanu stroboskopami bo musiałem ściągnąć :( Ale mrygne czymś :D

Ja za to dzisiaj założyłem "policyjne" do grila :)

dawidoski13 no wielka szkoda że cie nie bedzie to może Magde ze Sylwią poślij my się nimi dobrze zajmiemy :twisted:

sveno - 22-10-2011, 01:55

dawidoski13, oj za te bezeceństwa co żeś wypisoł będzie ban :) nie widzę innej opcji jak Twój meldunek o 12.00 dzisiaj na parkingu pod zakopianką :) a tak btw to zdrowie :partyman:
wojzi - 22-10-2011, 02:43

sveno napisał/a:
dawidoski13, oj za te bezeceństwa co żeś wypisoł będzie ban :)

Proszę mi się w moje kompetencje nie wtryniać :twisted: .

Jakbyśmy mieli dawać bana każdemu komu coś wypadnie to niedługo na forum nie było by nikogo.

Dawid na parwdę nie dasz rady? Może choć chwilę, w przerwie pomiędzy innymi obowiązkami?

sieegurd - 22-10-2011, 08:01

Chcieliśmy Wam życzyć udanej zabawy i mocnych głów na wypadzie :) Wypijcie Nasze zdrówko :)
Tomek - 22-10-2011, 08:25

z przykrością informuję, że my nie jedziemy ... Galantem,
przepraszam za nie-mitsumaniakową postawę, ale przyjedziemy focusem

sveno - 22-10-2011, 08:43

tomek84, :axe: :axe: :axe:
Rebelias - 22-10-2011, 09:21

tomek84 napisał/a:
przyjedziemy focusem

Zgodnie z regulaminem spotu który sam ustalałem i samemu sobie jest wiadomy samochody marek NIE japońskich mają ewidentny Zakaz wjazdu na teren osbywającego się spotu :rip: :twisted: :twisted:

Mr V - 22-10-2011, 09:33

Rebelias napisał/a:
tomek84 napisał/a:
przyjedziemy focusem

Zgodnie z regulaminem spotu który sam ustalałem i samemu sobie jest wiadomy samochody marek NIE japońskich mają ewidentny Zakaz wjazdu na teren osbywającego się spotu :rip: :twisted: :twisted:

Tomek pakuj sie do mnie :D Poza tym weź nie strasz, bo m serducho stanęło do góry nogami !

dawidoski13 - 22-10-2011, 10:04

Rebelias napisał/a:
dawidoski13 no wielka szkoda że cie nie bedzie to może Magde ze Sylwią poślij my się nimi dobrze zajmiemy

Hmm, ciekawa propozycja ale chyba jednak nie skorzystam, chociaż nie wątpie ,że opieka byłaby na najwyższym poziomie... :wink:

sveno napisał/a:
dawidoski13, oj za te bezeceństwa co żeś wypisoł będzie ban :) nie widzę innej opcji jak Twój meldunek o 12.00 dzisiaj na parkingu pod zakopianką :) a tak btw to zdrowie :partyman:

sveno, całe szczęście,że nie masz tej "mocy" co wojzi bo zostałbyś sam w małopolsce :P

wojzi napisał/a:
Dawid na parwdę nie dasz rady? Może choć chwilę, w przerwie pomiędzy innymi obowiązkami?

wojzi, uwierz mi,że jeśli dałbym radę to no problemo,tym bardziej,że się już przygotowałem i nastawiłem,że jedziemy :roll:

sveno - 22-10-2011, 10:41

kurcze Dawid zawiodłeś nas wszystkich :( może jednak da się coś jeszcze zrobić? W Myslenicach będziemy około 13 więc jeszcze masz czas. Ja tymczasem się pakuje i do zobaczenia na Zakopiance :)
wojzi - 22-10-2011, 10:49

Tomek do mnie też możecie się spakować.

A propos wyjazdu z zakopianki - mam jeszcze kilka obowiązków rodzinnych i psoopiekuńczych więc będę jechał nieco później. Tak że nie czekajcie tylko jedzcie, a ja sobie dojadę. Do Lipnicy Wielkiej trafię bez problemu, strachu nie ma.

Mr V - 22-10-2011, 11:01

wojzi napisał/a:
Tomek do mnie też możecie się spakować.

A propos wyjazdu z zakopianki - mam jeszcze kilka obowiązków rodzinnych i psoopiekuńczych więc będę jechał nieco później. Tak że nie czekajcie tylko jedzcie, a ja sobie dojadę. Do Lipnicy Wielkiej trafię bez problemu, strachu nie ma.

dużo później ? bo i tak ja się zapowiadałem z lekkim około 30 min. opóźnieniem wiec może akurat będziesz ? w kupie raźniej

wojzi - 22-10-2011, 11:35

No ja najwcześniej o 12:30, jak nie o 13 wyjadę z domu. A muszę jeszcze pojechać na drugi koniec krakowa zawieźć rodzinie psa do opieki - co winno mi zająć jakieś 20 minut więc nie ma sensu żebyście czekali.

Jakoś se dam radę - w sumie to prawie, że moje regiony.

sveno - 23-10-2011, 17:35

Podziękować za super udanego spota, w szczególności ukłony dla Rebeliasa-jesteś wielki :)
Jacku podeślesz mi zdjęcia cos je pstryknął na Orawie? :)

dawidoski13 - 23-10-2011, 17:45

Ech widzę,że sveno żyje :wink: a co z resztą :?:

[ Dodano: 23-10-2011, 17:46 ]
Udało się spotkanie? Napiszcie coś... i dajcie zdjęcia jakieś...