Nasze Miśki - Żarłacz Srebrny
STax - 16-09-2015, 10:03
https://www.youtube.com/watch?v=LtCBYbt_w7M
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
Naprawdę przyjemnie to jedzie. Chociaż mi całkowity brak trakcji nie pomógł też
MATTNATTS - 16-09-2015, 10:31
Stax draniu nie wiedziałem że kręcisz.
u mnie z trakcją też był problem, 1 i 2 mieliło, u Ciebie też widziałem że to samo.
Było mokro i na 205 nie mamy się co dziwić że brakuje przyczepności
STax - 16-09-2015, 11:01
No, u mnie w dodatku opony mocno zużyte i na boki mną miotało
Ale przyjemnie było
WreX - 16-09-2015, 11:11
Oho... nie mogę patrzeć na ten temat bo mi się już ocza świecą jak 5 złoty O.O też chce...
Ile poszło hajsu do tej pory jeśli można zapytać?
MATTNATTS - 16-09-2015, 12:45
WreX napisał/a: | Oho... nie mogę patrzeć na ten temat bo mi się już ocza świecą jak 5 złoty O.O też chce...
Ile poszło hajsu do tej pory jeśli można zapytać? |
Wrex nie liczę ile kasy tam poszło, nie chcę się denerwować, bo jeszcze sporo jest do zrobienia. Brakuje sporo kucyków i z 45nm w porównaniu do serii , trzeba założyć ori sterownik z 6g74, wystroic i suszarka. Szukam turbo seta z 3kgt, ceny zabójcze
Jak miałbyś liczyć pieniądze to dojdziesz do wniosku żeby sprzedać i kupić mocną serie.
WreX - 16-09-2015, 14:05
MATTNATTS napisał/a: | WreX napisał/a: | Oho... nie mogę patrzeć na ten temat bo mi się już ocza świecą jak 5 złoty O.O też chce...
Ile poszło hajsu do tej pory jeśli można zapytać? |
Wrex nie liczę ile kasy tam poszło, nie chcę się denerwować, bo jeszcze sporo jest do zrobienia. Brakuje sporo kucyków i z 45nm w porównaniu do serii , trzeba założyć ori sterownik z 6g74, wystroic i suszarka. Szukam turbo seta z 3kgt, ceny zabójcze
Jak miałbyś liczyć pieniądze to dojdziesz do wniosku żeby sprzedać i kupić mocną serie. |
Eh... niemniej gratuluję, chciałbym na żywo poczuć jak Galant mógłby jeździć z takim silnikiem. Pewnie to źle zabrzmi i wybacz jeśli poczujesz się obrażony ale pomyślałem, ze jak części wyniosłyby tzn silnik i reszta z 5k to może kiedyś... ale z tego co piszesz to pewnie za Twojego Gala ze dwa można by kupić... życzę powodzenia w każdym razie i będę śledzić temat w końcu przyszedł ktoś nie wiedząc, że się nie da i zrobił to czego reszta nie chciała/ nie mogła ;p
MATTNATTS - 16-09-2015, 17:38
Wrex specjalnie daleko to do mnie nie masz, można zrobić spota w połowie drogi.
WreX napisał/a: | w końcu przyszedł ktoś nie wiedząc, że się nie da i zrobił to czego reszta nie chciała/ nie mogła ;p |
Ja wiedzialem że się da, wystarczy chcieć i wykazać się myśleniem.
Mitsubishi to też klocki lego, tyle że technix. Honda to duplo
Mnie nie bawi wymiana dywanikow, polerowanie reflektorów itp.
WreX - 16-09-2015, 17:50
MATTNATTS napisał/a: | Wrex specjalnie daleko to do mnie nie masz, można zrobić spota w połowie drogi.
WreX napisał/a: | w końcu przyszedł ktoś nie wiedząc, że się nie da i zrobił to czego reszta nie chciała/ nie mogła ;p |
Ja wiedzialem że się da, wystarczy chcieć i wykazać się myśleniem.
Mitsubishi to też klocki lego, tyle że technix. Honda to duplo
Mnie nie bawi wymiana dywanikow, polerowanie reflektorów itp. |
............. nawet nie spojrzałem żeś z opola, chopie ja co tydzień przez opole przejeżdżam, dobra to kiedy?
MATTNATTS - 17-09-2015, 18:28
Wrex Pw
mkm - 18-09-2015, 00:20
Mitsubishi ma to do siebie, że ma EVO i choćby nie wiem co kto wymyślał i co swapował przyjedzie EVO i pozamiata.
Sam projekt z czapy - autostradówka Ci wyszła... lekko odjechac 323 w serii to lekka padaka jak na poniesione koszty .
Toyota Cie zmasakrowała i trakcją tu się nie ma co tłumaczyć
Ale trzymam kciuki za dostrojenie i uturbienie
STax - 18-09-2015, 07:57
Akurat pojedynku z toyotą bym się nie czepiał, bo ona sporo mocniejsze auta objeżdża. 250KM/350Nm przy 1280kg.
MATTNATTS - 18-09-2015, 11:39
mkm napisał/a: | Mitsubishi ma to do siebie, że ma EVO i choćby nie wiem co kto wymyślał i co swapował przyjedzie EVO i pozamiata. |
Gdybym chciał Evo to sprzedłabym gala i zbierał.
mkm napisał/a: | Sam projekt z czapy - autostradówka Ci wyszła... |
Mkm jechałeś tym że tak twierdzisz? heh...lepiej wypolerować reflektory, zmienić na kozackie wycieraczki,dywaniki, strzelić polerkę z Marquisa ,wrzucić 15 letnią 18" i będzie projekt nie z czapy ,tak? To rozumiem że mocne e46 to też autostradówki,Honda acoord type R to też autostradówki?
mkm napisał/a: | lekko odjechac 323 w serii to lekka padaka jak na poniesione koszty . |
Lekko to ja rozumiem jedną długość auta ...Mkm przeglądnij proszę ponownie filmik i policz sobie długości(nie gniewaj się Stax), do tego przelicz sobie stosunek masy do mocy, gdzie gal waży 1450kg.
Co do poniesionych kosztów , to skąd możesz wiedzieć jakie skoro nie rzucałem żadnymi cyframi?
mkm napisał/a: | Toyota Cie zmasakrowała i trakcją tu się nie ma co tłumaczyć |
Widziałeś moje tłumaczenia co do Toyoty? ja ich nigdzie nie widzę.
Akurat Toyota leci lepiej niż seryjne evo, także nie porównuj jej do gala.
Dziękuje i cieszę się że trzymasz kciuki za uturbienie i dostrojenie.
STax - 18-09-2015, 13:12
MATTNATTS napisał/a: | Mkm przeglądnij proszę ponownie filmik i policz sobie długości(nie gniewaj się Stax), |
Ja się nie gniewam. Wręcz jestem zadowolony, jak na litr mniejszy silnik, długą skrzynię i miotanie na boki przy starcie, to wynik mnie pozytywnie zaskoczył. Z seryjnym galantem wyglądało by to podobnie, tylko w drugą stronę pewnie
MATTNATTS - 18-09-2015, 15:26
STax napisał/a: | Ja się nie gniewam. Wręcz jestem zadowolony, jak na litr mniejszy silnik, długą skrzynię i miotanie na boki przy starcie, to wynik mnie pozytywnie zaskoczył. Z seryjnym galantem wyglądało by to podobnie, tylko w drugą stronę pewnie |
To dobrze bo nie chciałem Ciebie urazić, a sam jestem również zadowolony z wyniku. Widziałem starty na cwiartkę w kamieniu i stwierdzam że Twoje 323 idzie nienaturalnie dobrze, dlatego też nie mogłem odpuścić sobie skomentowania wręcz herezji parę postów wyżej.
drexvs - 18-09-2015, 17:19
MATTNATTS nie denerwuj się Tu bardzo dużo ludiz choruje na powszechną chorobę BÓLU PUPY ! A najbardziej powszechne tematy to o zmianie dywaników. Wielki szacunek dla ciebie chłopaku za ogrom pracy !
Działaj dalej ! Z miłą chęcią poczytam, pozachwycam się
|
|
|