To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lancer CB0 Biały Misiek

Ja_good - 25-09-2012, 14:50

diabełek napisał/a:
Ja_good wiesz o co cie prosiłem o tą zaślepkę zobacz jak to teraz wygląda fajna lota a z przodu taka dziura kolo halogena no nie może tak być dogadajmy się chyba ze sprzedałeś już przód cały

wylecialo mi kompletnie z glowy... daj znac jak w domu bedziesz...

diabełek - 26-09-2012, 18:50

NARESZCIE !!!

podziękować ja-good ten twój ulep bardzo fajny na żywo :) teraz tylko sesja zdjęciowa może jutro jak będziemy szponcic przy ulepach ?

Kto zgadnie co się zmieniło ?? hihi :roll:

Mario - 26-09-2012, 20:04

Porównałem, popatrzyłem i odpowiedź brzmi - oprawka (czy ramka) halogenu. :mrgreen:
A tak swoją drogą, jeszcze mnie tu nie było i nie chwaliłem autka, a naprawdę ładne ;)

edit :A i teraz czytam post wyżej nad ostatnim Twoim i wcale nie trzeba było porównywać zdjęć :mrgreen: :rolleyes:

diabełek - 26-09-2012, 21:06

a brawo masz piwko jak będziesz w Krakowie :) a podziękować zawsze mile widziane dobre słowo :)

a to był mały test na iq :) można było wypatrzeć odpowiedz albo wyczytać :) hihih

Mario - 26-09-2012, 22:49

diabełek napisał/a:
masz piwko jak będziesz w Krakowie :)

ok będę pamiętał :twisted: :wink:

diabełek - 27-09-2012, 18:52

ja_good to jest to ??

mkm - 27-09-2012, 18:56

diabełek, nawet się z tymi bańkami nie wygłupiaj :roll:
diabełek - 27-09-2012, 19:19

czemu :) ??
Ja_good - 27-09-2012, 19:32

diabełek napisał/a:
ja_good to jest to ??

Obrazek

tak dokladnie... uprzedzam tylko ze w terenie niezabudowanym i w deszczu jest lipa :roll:

diabełek - 27-09-2012, 19:35

uuu to kiepsko ale chyba zaryzykuje bo u ciebie to wyglądało fajnie :) musimy się umówić na ta przekładkę bo dziś nie dałem rady i jutro tez kiepsko po weekendzie co ty na to ?
Ja_good - 27-09-2012, 20:42

pogoda tez nie sprzyja narazie... zobaczymy w nastepnym tygodniu :)
mkm - 27-09-2012, 21:02

diabełek napisał/a:
czemu :) ??

A to temu, że to agro pełną gębą :wink: .
We wczesnych latach 90-tych obowiązkowym „tjunikiem” oświetlenia maluchów, dużych fiatów, polonezów, kadetów itp. były te bańki w obowiązkowym kolorze „blue” (po jakimś kwartale zmieniające się w "green".
Do tego można było kupić kondomy na postojówki (często cięte z metra), żeby był pełny wypas na kolorze.
diabełek, a tak na poważnie to głównym argumentem „przeciw” jest to:
Ja_good napisał/a:
uprzedzam tylko ze w terenie niezabudowanym i w deszczu jest lipa :roll:

Jak koniecznie chcesz świecić na żółto to kup żółte żarówki – przynajmniej będziesz coś widział.
Żarówki masz do kupienia na międzynarodowym portalu aukcyjnym (kupisz nawet jakieś dobre) lub krajowym (chińczyki – ale na lans wystarczy :wink: ).

Ja_good - 27-09-2012, 21:24

mkm napisał/a:
Ja_good napisał/a:
uprzedzam tylko ze w terenie niezabudowanym i w deszczu jest lipa

Jak koniecznie chcesz świecić na żółto to kup żółte żarówki – przynajmniej będziesz coś widział.
Żarówki masz do kupienia na międzynarodowym portalu aukcyjnym (kupisz nawet jakieś dobre) lub krajowym (chińczyki – ale na lans wystarczy ).

one swieca tak samo jak banki ;) sprawdzone... moje byly wyciagniete z lamp starego peugeota... we francji nadal mozna spotkac stare francuzy z takimi lampami.

diabełek - 27-09-2012, 21:51

hm z tym ze agro to się nie zgodzę...

a z tymi kapturkami to fakt bo jak rozbierałem zegary w lancku to były kapturki na żarówkach. takie stare auta tak maja :)

powiem tak widziałem u ja-gooda jak to świeci i jest naprawdę rewelka znając te światła typu blu vison to takie zółte też będą dawać niezadowalający efekt, ale nie drogie są chinole może i te kupie :)

na pewno to jest duży minus ze kiepsko w takich warunkach się spisują

mkm wszystkiego w życiu trzeba spróbować by dojść do ideau :) :mrgreen:

mkm - 28-09-2012, 02:17

diabełek napisał/a:
hm z tym ze agro to się nie zgodzę...

Nie mam na myśli żółtych refleksów lub żółtego światła tylko te "bańki" :wink:
Osobiście bym tego nie zakładał, ale zrobisz jak zechcesz :wink:

Jak się zdecydujesz na żarówki to możesz kupić mocniejsze. Odbłyśnik nie powinien sie topić (o ile masz ori lampy :wink: )