To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Chooper - 25-10-2005, 09:00

Moominek napisał/a:
bawi mnie widok dziewczyn w zimę ubranych w kożuch, lisa, czapkę z norek, długie kozaki i ... mikro spódniczkę Smile

to jest mało...jeszcze lepsze są, jak do tej mikrospódniczki albo nawet spodni wyskoczą na dziesięciostpopniowy mróz w takiej bluzeczce, że całe nery i brzuszek są na wierzchu :mrgreen: witki opadają :D

Krzyzak - 25-10-2005, 09:48

no i te kozaki najczęściej mają taką cieniutką podeszwę, że jak patrzę to mi się zimno robi - widziałem kiedyś właśnie taką kobitkę, jak opisujecie - oj - zimno jej było tak, że ciągle przestępowała z nogi na nogę, kręciła się i wierciła aż jakiś bezdomny przechodzący obok powiedział - "paniusiu - kible są na dworcu" :)

PS. A nie mówiłem - Efcia to jest TO!

Efa! - 25-10-2005, 18:21

Szczęściem nie wpadam na głupie pomysły obnażania nóg czy stóp, gdy jest mróz. No chyba, że czasami, w ciepłej przecież zimą Carismie.

Krzyżak, jasna sprawa ;) !

Fido_, nie krępuj się, chętnie obejrzymy (ja na pewno :D ) Twoje foto.

Dzięki chłopaki za komplementy :mrgreen:

Anonymous - 25-10-2005, 19:16

Efa! napisał/a:

Fido_, nie krępuj się, chętnie obejrzymy (ja na pewno :D ) Twoje foto.

Hehe żartowałem, mam w sobie pewne skłonności do ekshibicjonizmu, ale chyba nie aż takie, żeby się tu pokazywać. Co innego kobiety :-)

luk_szc - 25-10-2005, 19:43

Narcyzik :mrgreen: skrytooglądacz nie ma to jak dobre fotki .
Anonymous - 25-10-2005, 22:28

luk_szc napisał/a:

:D

luk_szc - 26-10-2005, 00:31

Fido__ napisał/a:
luk_szc napisał/a:

Oj ten uśmieszek też można różnie odebrać :wink:

Anonymous - 26-10-2005, 07:44

luk_szc napisał/a:
Fido__ napisał/a:
luk_szc napisał/a:

Oj ten uśmieszek też można różnie odebrać :wink:

No przecież o to chodzi, żeby nikt nie wiedział o co chodzi :mrgreen: Bardzo spodobały mi się sformułowania "narcyzik i skrytookgądacz"

Moominek - 26-10-2005, 08:48

Fido__ napisał/a:
...mam w sobie pewne skłonności do ekshibicjonizmu, ale chyba nie aż takie, żeby się tu pokazywać...

Hehehe, nie poznaję kolegi :D

Efa napisał/a:
Szczęściem nie wpadam na głupie pomysły obnażania nóg czy stóp, gdy jest mróz. No chyba, że czasami, w ciepłej przecież zimą Carismie.

Nie wiem jak Wam ale mnie się podobuje widok kobiety z "obnażonymi" nogami w autku, znaczy się w nie za długiej spódniczce. :) Jako pasażer człowiek mniej zwraca uwagę na niebezpieczeństwa na drodze :mrgreen: W szczególności kiedy jadę z żonką. Ma w genach coś z rajdowca ;) I w ogóle jak się ma co pokazać to nie powinno się tego ukrywać ;)

Matejko - 26-10-2005, 11:00

Efa! napisał/a:

Dzięki chłopaki za komplementy :mrgreen:

uuuu aaaa
uroslas?? :P :mrgreen:
lubisz mlodszych?? :P :P :P :P :P :P :P 8)

a ja Effie mowilem w grudziadzu ze fajna z niej babka, (pic zaczalem pozniej) :P

Efa! - 26-10-2005, 17:01

Matejku, pamiętam. I fajowo jest słyszeć coś takiego, wiesz? Uściski wirtualne dla Ciebie (i dzięki za mms z Lublina :D )
Matejko - 26-10-2005, 17:48

Efa! napisał/a:
Matejku, pamiętam. I fajowo jest słyszeć coś takiego, wiesz? Uściski wirtualne dla Ciebie (i dzięki za mms z Lublina :D )

mialobyc ich wiecej ale gdy koncentrowalem oczy w jednym punkcie zle sie zaczynalem czuc :D

sruba - 06-11-2005, 21:17

jak ktos ma ochote sie pobawic, to na naszym zrytym forum (www.forum.zew.pl) organizujemy wlasnie wybory miss zew 2005. zapraszam.
btw link :
http://www.forum.zew.pl/viewforum.php?f=33

Anonymous - 06-11-2005, 22:28

super :D a jest jakas kandydatka z zaslonietyni piersiami? :roll:
sruba - 06-11-2005, 22:35

zapewne sie znajdzie. i to niejedna :lol: