To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????

Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 11:30

mAGDA napisał/a:
Wojtku a Ty będziesz z Magdaleną tą co rok temu?

Tak - to już potwierdzone - przybywamy razem.
bongo_22 napisał/a:
Oj mAGDA, tak nisko cenisz tegoroczne siły Sławka? A ja miałem nadzieję, że tym razem pójdzie na rekord .

Mam tylko nadzieję, że dotrwam na tyle długo żeby zobaczyć jak do tego dojdzie ;) Oby tylko bokiem nie wyszło na drugi dzień...
bongo_22 napisał/a:
A co do chrapania, zapowiada się niezły koncert. Ja daję sznaps barytonem

A można będzie nagrywać ? 8)

bongo_22 - 31-01-2013, 11:35

Będzie można nagrywać, aczkolwiek publikacja będzie wymagała wykupienia praw autorskich i odpowiedniej opłaty dla ZAiKSu :biggrin:

Ps. A z Magdami też idziemy na rekord ? :mrgreen:

Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 11:48

bongo_22 napisał/a:
Będzie można nagrywać, aczkolwiek publikacja będzie wymagała wykupienia praw autorskich i odpowiedniej opłaty dla ZAiKSu

Eee tam od razu ZAIKS. Nie lepiej jak autor przepije całość ??? :mrgreen:

bongo_22 napisał/a:
Ps. A z Magdami też idziemy na rekord ?

MOgę spróbować ale moja Magda jakoś do picia nie bardzo a i do polewania też nie polecam ;) Może za to dopingować do samego rana hehe

Co do reszty Magd - jak nie zafundujecie zbyt kolorowej mieszanki to piszę siię na bicie rekordu ;)

P.S. - komu w tym roku zasypujemy samochód ???

bongo_22 - 31-01-2013, 11:56

Wojtku, bardziej mi chodziło o rekord w ilości Magd w tym roku :) ale ten drugi też możemy starać się pobić
Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 12:44

bongo_22 napisał/a:
Wojtku, bardziej mi chodziło o rekord w ilości Magd w tym roku

Haha - spoko - kto tam wie ile teraz ich będzie ;) )) Niestety tylko jedną mogę wziąć bo reszta zajęta 8)

komarsnk - 31-01-2013, 16:56

A powiedzcie mi jak to wygląda z prowiantem, który nie jest w cenie? :) (jakies paluszki, chipsy, ogórki, kanapki (?) i inne przegryzki i przepitki).
Kupujemy każdy wg uznania czy jest jakaś dodatkowa ściepa?
Czy napoje orzeźwiające i inne soki z gumijagód kupuje się na miejscu czy lepiej wieźć całą baterię w bagażnikach (w moim przypadku) z Krakowa? :lol:

mjsystem - 31-01-2013, 17:30

komarsnk napisał/a:
A powiedzcie mi jak to wygląda z prowiantem, który nie jest w cenie? (jakies paluszki, chipsy, ogórki, kanapki (?) i inne przegryzki i przepitki).
Kupujemy każdy wg uznania czy jest jakaś dodatkowa ściepa?
Czy napoje orzeźwiające i inne soki z gumijagód kupuje się na miejscu czy lepiej wieźć całą baterię w bagażnikach (w moim przypadku) z Krakowa?

Zaopatrzenie % we własnym zakresie(jak braknie, sklep niedaleko) a chipsy to kto ile zasponsoruje wedle chęci i możliwości. :wink:

mjsystem - 31-01-2013, 17:33

bongo_22 napisał/a:
Oj mAGDA, tak nisko cenisz tegoroczne siły Sławka? A ja miałem nadzieję, że tym razem pójdzie na rekord

Kuba, w tym roku nie piję z podwójnego :drinkers: No way [-X

sveno - 31-01-2013, 18:35

komarsnk, w cenie są trzy posiłki, a to czym się będziemy raczyć po kolacji to nasza sprawa, %%%, zakąski (ogórki, kabanosy itp) i przepitkę trzeba zabrać we własnym zakresie, w razie W sklep niedaleko (20 min spacerku dobrze robi :) )
bongo_22 - 31-01-2013, 18:51

sveno napisał/a:
... w razie W sklep niedaleko (20 min spacerku dobrze robi :) )

całodobowy? :wink:

Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 18:52

sveno napisał/a:
a to czym się będziemy raczyć po kolacji to nasza sprawa, %%%, zakąski (ogórki, kabanosy itp) i przepitkę trzeba zabrać we własnym zakresie

Zdecydowanie pasuje coś sobie kupić - tak z ciekawości - kto jakie procenty zabiera ze sobą ? Bo zstanawiam się nad jednym wynalazkiem....
mjsystem napisał/a:
w tym roku nie piję z podwójnego No way

To dostaniesz mocniejsze :mrgreen: Tak na dobry początek... :P

[ Dodano: 31-01-2013, 19:01 ]
bongo_22 napisał/a:
całodobowy?

Wątpię... według mnie to typowy wiejski sklep... chyba, że mają dzwonek przy dzwiach to możemy wykorzystać ;)

komarsnk - 31-01-2013, 21:02

bongo_22 napisał/a:
sveno napisał/a:
... w razie W sklep niedaleko (20 min spacerku dobrze robi :) )

całodobowy? :wink:

To jest kluczowe pytanie w tym momencie :D
Dobra - do bagażnika zmieszczę co nieco :p

[ Dodano: 31-01-2013, 21:04 ]
sveno napisał/a:
czym się będziemy raczyć po kolacji to nasza sprawa

Wiem - to jest jasne :)
Pytam tylko czy robimy we własnym zakresie jakąś dodatkową ściepę i "ktoś" tam kupi po uważaniu czy jest wolna amerykanka - co kto przywiezie to będzie :D

wojzi - 01-02-2013, 02:37

Wojciech Bogacz napisał/a:
kto jakie procenty zabiera ze sobą

Ja tam jestem prosty chłopak z góry. Wleję w siebie wszystko, ale standardowo to od gorzałki chyba lepszego napitku na taką okazję chyba jeszcze nie wynaleziono.

Choć z niecierpliwością czekam na napój Krzyśka. Na Orawie bardzo mi smakował.

Marcin-Krak - 01-02-2013, 07:57

A Bubu będzie ze swoim brązowym specyfikiem :?: :wink:
Wojciech Bogacz - 01-02-2013, 15:13

wojzi napisał/a:
Wleję w siebie wszystko

Haha - sprawdzimy :)
wojzi napisał/a:
standardowo to od gorzałki chyba lepszego napitku na taką okazję chyba jeszcze nie wynaleziono

Popieram wszystkimi kończynami :mrgreen:
Marcin-Krak napisał/a:
A Bubu będzie ze swoim brązowym specyfikiem

Dołączam się do pytania 8)