Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 11:30
mAGDA napisał/a: | Wojtku a Ty będziesz z Magdaleną tą co rok temu? |
Tak - to już potwierdzone - przybywamy razem.
bongo_22 napisał/a: | Oj mAGDA, tak nisko cenisz tegoroczne siły Sławka? A ja miałem nadzieję, że tym razem pójdzie na rekord . |
Mam tylko nadzieję, że dotrwam na tyle długo żeby zobaczyć jak do tego dojdzie Oby tylko bokiem nie wyszło na drugi dzień...
bongo_22 napisał/a: | A co do chrapania, zapowiada się niezły koncert. Ja daję sznaps barytonem |
A można będzie nagrywać ?
bongo_22 - 31-01-2013, 11:35
Będzie można nagrywać, aczkolwiek publikacja będzie wymagała wykupienia praw autorskich i odpowiedniej opłaty dla ZAiKSu
Ps. A z Magdami też idziemy na rekord ?
Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 11:48
bongo_22 napisał/a: | Będzie można nagrywać, aczkolwiek publikacja będzie wymagała wykupienia praw autorskich i odpowiedniej opłaty dla ZAiKSu |
Eee tam od razu ZAIKS. Nie lepiej jak autor przepije całość ???
bongo_22 napisał/a: | Ps. A z Magdami też idziemy na rekord ? |
MOgę spróbować ale moja Magda jakoś do picia nie bardzo a i do polewania też nie polecam Może za to dopingować do samego rana hehe
Co do reszty Magd - jak nie zafundujecie zbyt kolorowej mieszanki to piszę siię na bicie rekordu
P.S. - komu w tym roku zasypujemy samochód ???
bongo_22 - 31-01-2013, 11:56
Wojtku, bardziej mi chodziło o rekord w ilości Magd w tym roku ale ten drugi też możemy starać się pobić
Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 12:44
bongo_22 napisał/a: | Wojtku, bardziej mi chodziło o rekord w ilości Magd w tym roku |
Haha - spoko - kto tam wie ile teraz ich będzie )) Niestety tylko jedną mogę wziąć bo reszta zajęta
komarsnk - 31-01-2013, 16:56
A powiedzcie mi jak to wygląda z prowiantem, który nie jest w cenie? (jakies paluszki, chipsy, ogórki, kanapki (?) i inne przegryzki i przepitki).
Kupujemy każdy wg uznania czy jest jakaś dodatkowa ściepa?
Czy napoje orzeźwiające i inne soki z gumijagód kupuje się na miejscu czy lepiej wieźć całą baterię w bagażnikach (w moim przypadku) z Krakowa?
mjsystem - 31-01-2013, 17:30
komarsnk napisał/a: | A powiedzcie mi jak to wygląda z prowiantem, który nie jest w cenie? (jakies paluszki, chipsy, ogórki, kanapki (?) i inne przegryzki i przepitki).
Kupujemy każdy wg uznania czy jest jakaś dodatkowa ściepa?
Czy napoje orzeźwiające i inne soki z gumijagód kupuje się na miejscu czy lepiej wieźć całą baterię w bagażnikach (w moim przypadku) z Krakowa? |
Zaopatrzenie % we własnym zakresie(jak braknie, sklep niedaleko) a chipsy to kto ile zasponsoruje wedle chęci i możliwości.
mjsystem - 31-01-2013, 17:33
bongo_22 napisał/a: | Oj mAGDA, tak nisko cenisz tegoroczne siły Sławka? A ja miałem nadzieję, że tym razem pójdzie na rekord |
Kuba, w tym roku nie piję z podwójnego No way
sveno - 31-01-2013, 18:35
komarsnk, w cenie są trzy posiłki, a to czym się będziemy raczyć po kolacji to nasza sprawa, %%%, zakąski (ogórki, kabanosy itp) i przepitkę trzeba zabrać we własnym zakresie, w razie W sklep niedaleko (20 min spacerku dobrze robi )
bongo_22 - 31-01-2013, 18:51
sveno napisał/a: | ... w razie W sklep niedaleko (20 min spacerku dobrze robi ) |
całodobowy?
Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 18:52
sveno napisał/a: | a to czym się będziemy raczyć po kolacji to nasza sprawa, %%%, zakąski (ogórki, kabanosy itp) i przepitkę trzeba zabrać we własnym zakresie |
Zdecydowanie pasuje coś sobie kupić - tak z ciekawości - kto jakie procenty zabiera ze sobą ? Bo zstanawiam się nad jednym wynalazkiem.... mjsystem napisał/a: | w tym roku nie piję z podwójnego No way |
To dostaniesz mocniejsze Tak na dobry początek...
[ Dodano: 31-01-2013, 19:01 ]
bongo_22 napisał/a: | całodobowy? |
Wątpię... według mnie to typowy wiejski sklep... chyba, że mają dzwonek przy dzwiach to możemy wykorzystać
komarsnk - 31-01-2013, 21:02
bongo_22 napisał/a: | sveno napisał/a: | ... w razie W sklep niedaleko (20 min spacerku dobrze robi ) |
całodobowy? |
To jest kluczowe pytanie w tym momencie
Dobra - do bagażnika zmieszczę co nieco
[ Dodano: 31-01-2013, 21:04 ]
sveno napisał/a: | czym się będziemy raczyć po kolacji to nasza sprawa |
Wiem - to jest jasne
Pytam tylko czy robimy we własnym zakresie jakąś dodatkową ściepę i "ktoś" tam kupi po uważaniu czy jest wolna amerykanka - co kto przywiezie to będzie
wojzi - 01-02-2013, 02:37
Wojciech Bogacz napisał/a: | kto jakie procenty zabiera ze sobą |
Ja tam jestem prosty chłopak z góry. Wleję w siebie wszystko, ale standardowo to od gorzałki chyba lepszego napitku na taką okazję chyba jeszcze nie wynaleziono.
Choć z niecierpliwością czekam na napój Krzyśka. Na Orawie bardzo mi smakował.
Marcin-Krak - 01-02-2013, 07:57
A Bubu będzie ze swoim brązowym specyfikiem
Wojciech Bogacz - 01-02-2013, 15:13
wojzi napisał/a: | Wleję w siebie wszystko |
Haha - sprawdzimy
wojzi napisał/a: | standardowo to od gorzałki chyba lepszego napitku na taką okazję chyba jeszcze nie wynaleziono |
Popieram wszystkimi kończynami
Marcin-Krak napisał/a: | A Bubu będzie ze swoim brązowym specyfikiem |
Dołączam się do pytania
|
|
|