To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Cherry Elegance xD :)

WreX - 30-05-2014, 11:43

Te reperaturki są z tworzywa czy ze zwykłej blachy?
Torp12 - 30-05-2014, 12:39

WreX napisał/a:
Te reperaturki są z tworzywa czy ze zwykłej blachy?

Ze zwykłej tylko ocynkowanej

WreX - 30-05-2014, 14:12

Torp12, nasze miśki też są podobno w "ocynku"... a nie lepiej z jakiegoś tworzywa użyć, żeby do tematu już nie wracać w ogóle ?
mouseman - 30-05-2014, 21:00

Mateusz daj namairy gdzie kupiłeś owe reperaturki - już ustawiam się w kolejce :twisted:
fj_mike - 30-05-2014, 21:25

Elegancko :)
Fajne uczucie jak misiek wraca z regenaracji nadkoli. Dwa razy przeżywałem :mrgreen:

promatti - 31-05-2014, 10:59

mouseman napisał/a:
Mateusz daj namairy gdzie kupiłeś owe reperaturki - już ustawiam się w kolejce :twisted:

Reperaturki (w ocynku) zamówiłem za pośrednictwem tego sklepu, niestety znam tylko adres email: mc-car@mc-car.pl. (250zł+przesyłka) ;) aczkolwiek działają szybko pamiętam że zakupiłem w piątek a w sobotę już były :)

WreX napisał/a:
Torp12, nasze miśki też są podobno w "ocynku"... a nie lepiej z jakiegoś tworzywa użyć, żeby do tematu już nie wracać w ogóle ?

Tak są w ocynku xD Oj tam za paręnaście lat znowu coś zrobię co to za auto, w którym nic się nic nie psuje :P podejrzane :P

fj_mike napisał/a:
Elegancko :)
Fajne uczucie jak misiek wraca z regenaracji nadkoli. Dwa razy przeżywałem :mrgreen:

Ajj tak ja się już nie mogę doczekać aż telefon zadzwoni i usłyszę że mogę odebrać :)

WreX - 31-05-2014, 11:08

promatti napisał/a:
Tak są w ocynku xD Oj tam za paręnaście lat znowu coś zrobię co to za auto, w którym nic się nic nie psuje podejrzane

Wystarczy że kamorem spod opony trzaśniesz w te swoje "ocynkowane reperaturki" i będzie rdzo witaj z powrotem :D

Bartekkita - 31-05-2014, 15:41

promatti, po opisach wiem u kogo robiłeś reperaturki :P
PS. zająłeś mi kolejkę :evil: no, ale niech Ci będzie Twój Gal musi wyglądać przed Elbe :P

promatti - 31-05-2014, 19:34

Hehe, Bartek mialem oddac Gala na reperaturki po majówce ale kolejka sie zrobila :P wiec czekalem, prawie miesiąc ale jak widać raczej warto poczekac :)
deejay - 31-05-2014, 19:37

Hehe widać i można poznać kto robił :wink:
Bartekkita - 02-06-2014, 21:26

promatti, ja miałem 3 tydzień maja/początek czerwca idzie w piątek to nie tak źle :P Oby tylko pogoda lepsza była. No i od soboty bagażnik już rozebrany czeka :D
promatti - 04-06-2014, 22:06

Dziś mały prezent przyszedł do Miśka co by pasowały do lamp lekko migacze ciemne:

teraz tylko auta mi potrzeba żeby zamontować :P

deejay - 04-06-2014, 22:07

promatti napisał/a:

Ja słyszałem że stoi na dworze i kury go obsiadły :P

robertdg - 04-06-2014, 22:14

Jeszzce dobrze nie odpakowane a uszczelka juz odłazi :P
promatti - 05-06-2014, 09:05

deejay napisał/a:
promatti napisał/a:

Ja słyszałem że stoi na dworze i kury go obsiadły :P

Deejay nieeeeeeeeeeeee :P

robertdg tak się dzieje jak poprosisz narzeczoną żeby sprawdziła co przyszło w paczce :P nie polecam :P