| 

| Nasze Miśki - Miał być, no i jest ...

sveno - 19-05-2014, 11:35

tomek84, zareklamuj. Wysyłka 30zł a może uznają to za wadę fabryczną
   bialyjayz - 19-05-2014, 14:24

| tomek84 napisał/a: |  	  | "w dziurę nie wpadłam na pewno, już prędzej o krawężnik, często wjeżdżam na krawężniki, w Wieliczce jest dużo krawężników" | 
  za to między innymi kochamy Nasze kobiety  wyrazy współczucia   a właśnie jak te Vredestainy? Bo cena ok. a chciałbym je za Nankangi wstawić
   Tomek - 19-05-2014, 14:39

| bialyjayz napisał/a: |  	  | a właśnie jak te Vredestainy? Bo cena ok. a chciałbym je za Nankangi wstawić
   | 

wahałem się mocno między tymi Vredkamia i Uniroyalami
 cena podobna (wtedy to było 270 zł na sztuce, teraz płaciłem 240 zł)

dlatego kupiłem najpierw dwie, żeby się przekonać
 jak dla mnie są super, więc kupiłem 2 kolejne
 fj_mike - 19-05-2014, 19:21

Uszkodzenie opony spore. Tak z ciekawości, to gdzie opony wyprodukowane?
 Tomek - 19-05-2014, 19:57

| Cytat: |  	  | Uszkodzenie opony spore. Tak z ciekawości, to gdzie opony wyprodukowane?
 | 

Holandia
 bialyjayz - 19-05-2014, 20:06

opony Vredestain zalicza się do opon klasy premium i staje w szranki o klientów obok takich gigantów jak: Michelin, Pirelli, Bridgestone, Goodyear itd:) jeszcze do niedawna sam widzać u kogoś Vredes...myślałem co to za shit- poczytałem, obejrzałem i przejrzałem na oczy, że to jedna z lepszych opon z tym, że jeszcze nie ma takiej marki jak wcześniej wspomniane 	  | tomek84 napisał/a: |  	  | Holandia | 
 robertdg - 19-05-2014, 20:26

Napewno nie uznają, maja swoje laboratorium więc po co robic z siebie głupka 	  | sveno napisał/a: |  	  | tomek84, zareklamuj. Wysyłka 30zł a może uznają to za wadę fabryczną   | 
 Tomek - 20-05-2014, 06:53

| bialyjayz napisał/a: |  	  | opony Vredestain zalicza się do opon klasy premium i staje w szranki o klientów obok takich gigantów jak: Michelin, Pirelli, Bridgestone, Goodyear itd:) jeszcze do niedawna sam widzać u kogoś Vredes...myślałem co to za shit- poczytałem, obejrzałem i przejrzałem na oczy, że to jedna z lepszych opon z tym, że jeszcze nie ma takiej marki jak wcześniej wspomniane | 

mogę z czystym sumieniem polecić te opony
 tak samo jak te Nokiany ZG2, które bialyjayz ma u siebie na przodzie

| robertdg napisał/a: |  	  | Napewno nie uznają, maja swoje laboratorium więc po co robic z siebie głupka
 | 

nie zamierzam reklamować
 gołym okiem widać, że to uszkodzone o ostry kant
 Sunderland86 - 20-05-2014, 10:11

Kierująca chyba nie zauważyła tego krawężnika

Mam dokładnie takie Vredesteiny, kupiłem rok temu nówki sztuki. Zrobiłem na nich jakieś 7 tkm i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa.
 Fragu - 20-05-2014, 10:18

Sunderland86, moja znajoma potrafi nie zauważyć skrzyżowania, świateł, czy wyrwy w asfalcie wielkości ciężarówki....a to tylko krawężnik przecież
     Tomek - 20-05-2014, 11:04

| Cytat: |  	  | Sunderland86, moja znajoma potrafi nie zauważyć skrzyżowania, świateł, czy wyrwy w asfalcie wielkości ciężarówki....a to tylko krawężnik przecież     | 

moja żona dobrze jeździ
 w roku robiła 60 tyś km
 tylko ma przyzwyczajenia z służbówki
 Fragu - 20-05-2014, 11:14

| Cytat: |  	  | tylko ma przyzwyczajenia z służbówki | 

to sporo wyjasnia
   mkm - 19-08-2014, 18:25

tomek84, miał u mnie obiecane doprowadzenie lakieru do porządku... tyle, że jeszcze przy czarnym sedanie
   Ponieważ chodzą słuchy, że kończy się jego przygoda z Galantami musiałem się sprężać, żeby jeszcze zdążyć
   Mimo, że tomek84, nie foci Gala zbyt często, nie ma się czego wstydzić - Czarnego widziałem wielokrotnie brudnego - tego tylko raz.

Dzisiaj przejąłem Kombiaka - czystego
   Po zmyciu wosków ukazał się taki widok:

Po dalszych zabiegach czyszczących, gdy mimo chemii, biała glinka po jednym elemencie wyglądała tak:

Udało się wreszcie dokopać do lakieru:

Test białej rękawiczki zdałby w cuglach, ale coś się kolor zbytnio nie przebijał, zwłaszcza w porównaniu do pewnych wrocławskich bliźniaczych Galantów
  . 

Trzeba było coś temu zaradzić:

Pojawiła się głębia:

Lakier coś tam zaczął wyglądać:

Nawet coś tam już odbija

Pod koniec pierwszego etapu jest już całkiem nieźle:

Jutro ciąg dalszy
   Tomek - 19-08-2014, 18:27

| mkm napisał/a: |  	  | Jutro ciąg dalszy
   | 

spiesz się, bo chętni na to auto czekają w kolejce

i tak jak pisałeś Maciek na pierwszej stronie

| Cytat: |  	  | Widziałem, oglądałem i można śmiało napisać, że jest potencjał
   Kolor chyba jeszcze bardziej obłędny od "czarnego".
 | 

no i tak jak mówiłem: nie rób zbyt ładnie, bo jeszcze się rozmyślę i go sobie zostawię, a jak wiadomo Galanty mi się już znudziły
 zwłaszcza, że w mojej głowie pojawił się ostatnio nowy pomysł na wiosenną furę - amerykański wóz z rocznika 2003, kto zgadnie??
 Fragu - 19-08-2014, 18:33

Acura?

mkm, a ze srebrnym też tak zrobisz? to przyjade do Krakowa

|  | 
 |  |