Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki !!!
Gene - 16-03-2007, 14:00
Anonymous - 16-03-2007, 14:17
Następny pomysł Kaptur dopinany na zamek
Anonymous - 16-03-2007, 14:34
Dudo napisał/a: | Następny pomysł Kaptur dopinany na zamek |
Właśnie! I zróbmy jeszcze wersje a'la cardigan premiera Kaczyńskiego Koniec już z propozycjami. Kasa do Boreckiego bo jak każdy teraz będzie wnosil swoje poprawki to nic z tego nie wyjdzie.
Grześku - 16-03-2007, 14:55
Gucio napisał/a: | Koniec już z propozycjami. Kasa do Boreckiego |
widzę że Ty jeden wyczułeś sarkazm w moim głosie
STRUSIU - 16-03-2007, 15:14
A może poprostu nie kombinować i zrobić bluzy tylko z logo na przodzie ?
Takie jak miały być na początku.
BTW. Ile by kosztowało zrobienie haftowanej naszywki na kaptur lub plecy ?
Gene - 16-03-2007, 15:25
Przepraszam - ja mam juz dosc... chcialem tylko bluze z dodatkowym elementem na kapturze, zrobil sie dym, potem ankieta (miarodajna), a teraz totalnie nie ogarniam tematu. Prosze o rzeczowe informacje, jaka, za ile i na kiedy!
matt81 - 16-03-2007, 18:16
STRUSIU napisał/a: | A może poprostu nie kombinować i zrobić bluzy tylko z logo na przodzie ?
Takie jak miały być na początku. |
Wszyscy byliby happy skończyły by się licytacje pomysłów ,ktoś rzucił hasło dodatkowy napis na kapturze ,co w efekcie pociągnęło za sobą sto tysięcy nowych opcji (każdy by coś zmienił , coś dodał( to napis wyżej, to niżej,a ja chce na rękawie) . Do niczego w ten sposób nie dojdziemy.
Anonymous - 16-03-2007, 21:56
Dzis mialem narawde ciezki dzien w pracy i jutro zapowiada sie taki sam wiec musze sie skupic na tym co wazne a jak znalazlem chwile w czasie pracy i zobaczylem co sie w tym temacie zaczelo dziac to normalnie przerazenie mnie ogarnelo, naprawde chcialbym zeby byl jakis zloty srodek zeby wszystkim dogodzic ale zrozumcie jedno:
dla Was ta bluza ma jakies znaczenie bo jest to bluza naszego klubu a 100 zl to jest niemaly pieniadz podejrzewam ze dla kazdego (przynajmniej dla mnie) ale dla firmy, ktora nam bedzie robic te bluzy to jest naprawde marne zamowienie a chodzi mi tu przede wszystkim o naklad. Dla nich prawdziwym nakladem jest np 1000 szt. a 20 to jest MINIMUM na co im sie oplaca poswiecac czas a uwierzcie mi ze Pani Katarzyna odpowiadajac na moje maile poswiecila go sporo. Do tego poszli nam na reke proponujac 2 rodzaje bluz (po min. 10szt. kazdy). Nie chce zebyscie mnie mylnie zrozumieli bo dla szanujacej sie firmy takiej jak ta z ktora nawizalem wspolprace w sprawie bluz kazdy klient jest klientem ale od kiedy poznalem rynek poligrafii/reklamy wiem co znaczy kiedy klient dzwoni i pyta o minimalny naklad... a jeszcze bardziej kiedy zaczyna wybrzydzac.
Wracajac do sedna - jak tylko skonczy mi sie mlyn w pracy czyli pewnie jutro wieczorem, siade do tematu przemysle go i zaproponuje Wam jakies konkretne rozwiazanie. Oczywiscie jesli wczesniej do niego sami nie dojdziecie
W miedzy czasie nadal czekam na wplaty bo z tego co patrzylem wczoraj to dostalem pieniadze od okolo 10 osob (nie pamietam dokladnie).
Grześku napisał/a: | Cezar napisał/a: |
No to kiedy ruszy produkcja? |
Jak Borkowi prochy uspokajające odstawią |
wlasnie mi sie skonczylo opakowanie
Anonymous - 17-03-2007, 16:28
To trzeba jakoś konkrestnie odpowiadać.
Mi pasują wersje
-tylko logo z przodu
-wersja z kapturem
W sumie to mógłbym wpłacić pienąchy nawet teraz tylko się boje że zaraz kogoś fantazja poniesie i wyjdzie festyniarska kiszka!!
Najlepiej jakby Borek powiedział że jest wersja z logo z przodu ew. + kaptur i koniec kropka tylko takie mogą być.
Suma sumarum to tyle osób na początku zapisało się tylko na logo z przodu i było dobrze a tu nagle jakieś obrady sejmowe z tego wyszły.
Anonymous - 18-03-2007, 15:19
jenys. jesli komus nie odpowiada haft na kapturze to go sobie odpruje ;P jedno piwo, nozyczki i jazda, a problemow napewno mniej niz jak teraz zaczniemy sie zastanawiac co wybrac.
bluza bedzie miala logo z przodu i mniejsze na kapturze - koniec kropka!
Borek na prezydenta!
Anonymous - 18-03-2007, 15:28
Przemyslalem sprawe i najbardziej sprawiedliwie bedzie jak zrobimy 2 wzory:
1. z logo tylko z przodu (wg wzoru)
2. z logo dodatkowym na kapturze (wg wzoru)
Opcja pierwsza byla reklamowana od samego poczatku i to jest podstawa tych bluz wiec wydaje mi sie ze najrozsadniej bedzie ten wzor zostawic. Opcja druga zostala wymyslona pozniej, wygrala w ankiecie no i mam dokladna kalkulacje na nia zrobiona wiec mysl ze bedzie nastepna racjonalna opcja. Oczywiscie zostaje regula ze musi byc przynajniej 10 osob na kazdy z wzorow.
pozdrawiam
Gene - 19-03-2007, 08:05
no to trzaskac bo chcialbym w niedziele do kosciola wyskoczyc w bluzie sie troche wylansowac
Anonymous - 19-03-2007, 08:12
borecki napisał/a: | 2. z logo dodatkowym na kapturze (wg wzoru) |
Ta opcja jak pisalem mi odpowiada;)
borecki napisał/a: | Oczywiscie zostaje regula ze musi byc przynajniej 10 osob na kazdy z wzorow. |
Hmm, tylko ilu juz jest chetnych na ta opcje?Dzisiaj mam nadzieje ze wrescie uda mi sie zrobic przelew;) Wiec jak cos to moja kasa poleci:)
yaro1976 - 19-03-2007, 09:03
Logo przód:----------------------------------Logo przód + kaptur:
1. ...-------------------------------------------1. zajcev
2. ... ------------------------------------------2. yaro1976
no dopisywać się... i jedziemy z tymi bluzeczkami
Anonymous - 19-03-2007, 09:06
Logo przód:----------------------------------Logo przód + kaptur:
1. Dudo, Navy XL ----------------------------1. zajcev
2. ... ------------------------------------------2. yaro1976
|
|
|