Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe
szuwar - 11-09-2014, 18:32
_Slawek_, jest kilka plusów mamy nizły podgląd z góry
Nie jeden ośrodek się sprzedaje czy wydzierżawia, ja też wystawiłem gala na sprzedaż, a jeżdżę i zapewne będę nim w 2015 na zlocie Co najważniejsze byłem, ośrodek działa, nie wygasza działalności, tylko zakończył sezon, trwają naprawy i remonty po sezonie. Ale na pewno zwrócę na to baczniejszą uwagę.
Sam ośrodek to na razie propozycja, która jest konkretna. Szukamy jeszcze alternatywy, która spełnia wszystkie wymogi naszej społeczności. Póki co jest ekipa skora do poświęceń i organizacji.
Tomek - 11-09-2014, 18:52
szuwar, a czy bierzecie pod uwagę ORW Manta w Pogorzelicy, znany z Banderozy?
czy tam nie ma dla nas warunków (liczba miejsc, etc.) ??
Juiceman - 11-09-2014, 19:26
Nie no Niebieskie jak nic dla zachodniopomorskiego się należy
szuwar - 11-09-2014, 19:27
Cytat: | szuwar, a czy bierzecie pod uwagę ORW Manta w Pogorzelicy, znany z Banderozy?
czy tam nie ma dla nas warunków (liczba miejsc, etc.) ?? |
Było omawiane szeroko i namiętnie w naszym gronie regionalnym. Za mało miejsc, brak parkingu. Mimo ciepłego przyjęcia Banderasa od kilku lat myślę, że to nie miejsce na ogólnopolski zlot.
[ Dodano: 11-09-2014, 19:27 ]
Cytat: | Nie no Niebieskie jak nic dla zachodniopomorskiego się należy |
Pozostawię to bez komentarza
Bartek - 11-09-2014, 19:29
_Slawek_ napisał/a: | Także Mitsumaniaki, zrzuta 18mln zł i ośrodek jest nasz |
Każdy forumowicz da klocka i ośrodek nasz. Mojego masz
grzesiopol - 11-09-2014, 19:29
szuwar napisał/a: | Ale na pewno zwrócę na to baczniejszą uwagę. | patrzyłem to wideo co wstawił Sławek, i tak prawdę mówiąc nie za bardzo widziałem miejsce dla samochodów,
pamar napisał/a: | Centralnie na środku jest boisko asfaltowe i jakiś plac, prawdopodobnie boisko trawiaste, myślę, że spokojnie wejdzie tam 200 - 250 aut | tam na środku sa huśtawki i jakies inne urządzenia więc parking raczej odpada
Yoshiko - 11-09-2014, 20:04
Był brany pod uwagę także inny ośrodek na 350 miejsc noclegowych (Bryza Morska)
warunki jak w Gołębiewskim - na serio
także w Jarosławcu
wszystko ładnie pięknie
a zero parkingu - no jak tak można
na razie jest ten jeden zaprezentowany przez szuwara
ale ja siedzę i śledzę neta z uporem maniaka w dalszych poszukiwaniach
a nóż widelec coś się wynajdzie
grzesiopol - 11-09-2014, 20:06
My tez siedzimy i patrzymy ale niestety polska klasy c więc i klasa c w noclegach i wypoczynku. Miło byłoby wszystkich MM gościć ponownie.
volve - 11-09-2014, 20:07
Tomek napisał/a: | szuwar, a czy bierzecie pod uwagę ORW Manta w Pogorzelicy, znany z Banderozy?
czy tam nie ma dla nas warunków (liczba miejsc, etc.) ?? |
Troszkę rozwinę wypowiedź szuwara.
Otóż aby zrealizować zlot u Banderasa trzebaby przeskoczyć dwie sprawy:
1. Miejsca do spania: praktycznie co pół roku jak jestem u niego na Banderozie poruszamy ten temat. Trzebaby dogadać się z sąsiadem (podobno jest taka możliwość) i wtedy połączyć dwa ośrodki. Płot można zdemontować i to nie byłby problem. Jednak wiadomo, z Banderasem nie ma problemu jeśli chodzi o dogadanie się pod względem ceny, ale nie wiadomo jak to byłoby u jego sąsiada.
2. Parking: tutaj jest największy problem. Na terenie ośrodka według mnie nie ma tyle miejsca. Inny pomysł to zamknięcie parkingu przy ulicy: tutaj trzebaby pozałatwiać z gminą, policją i ewentualnie z ośrodkami w pobliżu.
Ogólnie to tak jak pisał szuwar, największy problem to parking...
tomasek - 11-09-2014, 20:32
Może przyjedziemy pociągiem,pendolino
stary alfer - 11-09-2014, 20:43
mjsystem napisał/a: | ale jak szuwar z alfrerem wytrzymają bez , to nia mam pojęcia |
Trochę przeraża mnie ta sława
Jaro1974 - 11-09-2014, 20:48
Oj tam. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi
Yoshiko - 11-09-2014, 21:01
tomasek napisał/a: | Może przyjedziemy pociągiem,pendolino | o i to by było coś nowego hehehhe
inq - 11-09-2014, 21:05
Bartek napisał/a: | _Slawek_ napisał/a: | Także Mitsumaniaki, zrzuta 18mln zł i ośrodek jest nasz |
Każdy forumowicz da klocka i ośrodek nasz. Mojego masz |
+1
[ Dodano: 11-09-2014, 21:06 ]
Yoshiko napisał/a: | tomasek napisał/a: | Może przyjedziemy pociągiem,pendolino | o i to by było coś nowego hehehhe |
Jako, że coś tam wiem - noł czens
Seichan - 11-09-2014, 21:23
inq napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | tomasek napisał/a: | Może przyjedziemy pociągiem,pendolino | o i to by było coś nowego hehehhe |
Jako, że coś tam wiem - noł czens |
Jako że masz tam jakieś chody, to załatw
|
|
|