To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Srebrny Galant telewizoora

telewizoor - 11-09-2015, 12:05

Nic się nie dzieje :mrgreen:
Po Totalu 10W40 zalany Valvoline MaxLife 5W40, wiele osób mówi że tak się nie robi - ja nie wiem, zapytałem na forum ktoś tam mi polecił - sprawdzę na własnej skórze..

Takie pytanie - czy w galancie jest śruba od kasowania luzu na przekładni? W manualach nie mogę znaleźć

Marcino - 11-09-2015, 15:29

telewizoor napisał/a:
Takie pytanie - czy w galancie jest śruba od kasowania luzu na przekładni? W manualach nie mogę znaleźć

Jest, zobaczysz od spodu w kierunku grodzi. Jest to duża płaska nakretka kontrującą(chyba 30 lub 27) i w środku śruba na imbus. Ale nie dokrecaj za dużo bo beędzie cięzko chodzić i nie chce wracać.

telewizoor - 11-09-2015, 16:23

Dzięki :) a takie pytanie.. da się dostać do tej nakrętki bez rozbierania połowy auta? :O Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam.
telewizoor - 19-12-2015, 13:56

Cześć :mrgreen: Dawno nic nie pisałem, jakoś nie było weny :)
Ostatnio zmieniłem świecie na denso K20TT, wymieniłem mechanizm wycieraczek bo mój niestety odmówił posłuszeństwa - teraz wycieraczki pracują doskonale 8) Galant dostał w tutkę na parkingu, do zobaczenia na zdjęciach :evil: Co poza tym... Jeździ i jeździ i nie chce się zepsuć :D Przy okazji wymiany świec zmierzyłem kompresję - wszystko ok, prawie książkowo :wink:
Dorzucam fotki:

A tu widać jeden z modów 8) Głośniki w tylnych drzwiach:

Reszta fotek tutaj: [URL=http://student.agh.edu.pl/~przemoh/foty/grudzien%20'15/]link[/URL]