Nasze Miśki - Srebrny Galant telewizoora
telewizoor - 11-09-2015, 12:05
Nic się nie dzieje
Po Totalu 10W40 zalany Valvoline MaxLife 5W40, wiele osób mówi że tak się nie robi - ja nie wiem, zapytałem na forum ktoś tam mi polecił - sprawdzę na własnej skórze..
Takie pytanie - czy w galancie jest śruba od kasowania luzu na przekładni? W manualach nie mogę znaleźć
Marcino - 11-09-2015, 15:29
telewizoor napisał/a: | Takie pytanie - czy w galancie jest śruba od kasowania luzu na przekładni? W manualach nie mogę znaleźć |
Jest, zobaczysz od spodu w kierunku grodzi. Jest to duża płaska nakretka kontrującą(chyba 30 lub 27) i w środku śruba na imbus. Ale nie dokrecaj za dużo bo beędzie cięzko chodzić i nie chce wracać.
telewizoor - 11-09-2015, 16:23
Dzięki a takie pytanie.. da się dostać do tej nakrętki bez rozbierania połowy auta? :O Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam.
telewizoor - 19-12-2015, 13:56
Cześć Dawno nic nie pisałem, jakoś nie było weny
Ostatnio zmieniłem świecie na denso K20TT, wymieniłem mechanizm wycieraczek bo mój niestety odmówił posłuszeństwa - teraz wycieraczki pracują doskonale Galant dostał w tutkę na parkingu, do zobaczenia na zdjęciach Co poza tym... Jeździ i jeździ i nie chce się zepsuć Przy okazji wymiany świec zmierzyłem kompresję - wszystko ok, prawie książkowo
Dorzucam fotki:
A tu widać jeden z modów Głośniki w tylnych drzwiach:
Reszta fotek tutaj: [URL=http://student.agh.edu.pl/~przemoh/foty/grudzien%20'15/]link[/URL]
|
|
|