To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - IV Zlot Mitsumaniaków w Białymstoku - Lista obecności

TNT - 19-08-2006, 11:13

Matejko no nie rob sobie jaj a kto rozda identyfikatory??? i da mi pojezdzic Miskiem bo ja bede bez auta bo nie posiadam na zlot :twisted:

INFO

Identyfikatory w produkcji ze wzgledu na doswiadczenia z roku ubieglego beda wypisywane recznie. Beda rozdawane przy wjezdzie do Kregu oraz w Piatek wieczorem. Prosze o zabranie smyczy badz zaopatrzenie sie w owe na zlocie.

Rafal_Szczecin - 19-08-2006, 12:20

TNT napisał/a:
beda wypisywane recznie

to ja przywioze swoj zeszlo roczny :P bo byl wypisany special 4 me drukareczka :P
jezeli istnieje taka mozliwosc to w tym roQ tez taka poprosze :)

TNT - Mateuszowi pewno chodzilo o to, ze nie wie czy zabiora sie z nim ludzie z ktorymi wczesniej mial jechac, bo ze sie pojawi to moge Ci poreczyc :)

arekp - 19-08-2006, 12:37

Rafal_Szczecin napisał/a:
bo ze sie pojawi to moge Ci poreczyc :)

Ja bym uwazal z takimi zapewnieniami. Do momentu kiedy nie jestes w stanie wsadzic kogos do bagaznika i przywiezc nie mozesz reczyc, ze sie pojawi na zlocie ;-)

JCH - 19-08-2006, 17:43
Temat postu: Wyjazd na Zlot
Lektura obowiązkowa dla jadących na Zlot :arrow: Lista fotoradarów w Białymstoku:

Matejko - 20-08-2006, 15:24

TNT napisał/a:
i da mi pojezdzic Miskiem

forget about it kid, zobaczysz czemu w piatek :D

a i przyjezdzam w 4 osoby(moze w 5 :P ) tyle ze dwoma autami, bedzie jeszcze meganka (kolejne auto do przypadkowego spalenia - pech chce ze zaparkuje kolo bmw :P ) :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 21-08-2006, 12:04
Temat postu: Zbiorka - Wawa
Zlot sie zbliza... trzebaby sie gdzies moze umowic na wspolny przejazd.

Piatek? 17:00? 18:00? Gdzies w okolicach Marek?

Propouje zebrac tam ekipe jadaca z Warszawy i okolic. Moznaby sie tez tam zgrac z MMaki jadacymi z poludnia przez Warszawe.

Glowix

Anonymous - 21-08-2006, 12:13
Temat postu: Re: Zbiorka - Wawa
glowix napisał/a:
Zlot sie zbliza... trzebaby sie gdzies moze umowic na wspolny przejazd.

Piatek? 17:00? 18:00? Gdzies w okolicach Marek?

Propouje zebrac tam ekipe jadaca z Warszawy i okolic. Moznaby sie tez tam zgrac z MMaki jadacymi z poludnia przez Warszawe.

Glowix

Rozumiem, że wyjeżdżasz w piątek? Sobotnia (poranna) grupa z W-wy i okolic zbiera się o 8.00 na parkingu przy M1.

Anonymous - 21-08-2006, 13:12

Tak jest. Ja juz w piatek. Jedzie ktos?
harpagan - 21-08-2006, 15:15

Tu masz temat z ustawka Warszawiakow tam bedzie sie latwiej dogadac :wink:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3946

Dyzio i Saba - 21-08-2006, 16:44

Jedziemy w piątek ale dopiero około 20.
Saba kończy prace o 19.30 niestety.

Anonymous - 22-08-2006, 00:28

Słuchajcie, i ja również się pojawię, tylko czy są jeszcze 2 wolne miejsca (przyjadę z dziewczyną) na 2 nocki, bo wyjeżdżam w piątek późnym wieczorem? a jeśli nie to gdzie mogę skombinować noclegi?
Anonymous - 22-08-2006, 13:26

Wszystko mi się już (w miarę) ułożyło i wiem że będę na zlocie sob/nd. Do zobaczenia w Białym lub wcześniej gdzieś na trasie.

P.S. Czy dałoby radę zaopatrzyć się na zlocie w klubowe ramki? Wiecie coś na ten temat? Oczywiście mam na myśli nabycie ich drogą kupna, a nie poprzez odkręcenie innemu mitsumaniakowi.

Jackie - 22-08-2006, 18:52

Geloo_Jedi, miejsca są. PW do Igiego ;) Czekamy.Alek, odezwij się do Igiego i baaaaaaardzo się cieszę, że się spotkamy.
Ale będzie Imprezka :!: :P uch

Anonymous - 22-08-2006, 21:01

Alek napisał/a:
Wszystko mi się już (w miarę) ułożyło i wiem że będę na zlocie sob/nd. Do zobaczenia w Białym lub wcześniej gdzieś na trasie.

Jeśli startujesz z W-wy w sobotę rano to zbieramy się o 8:00 na parkingu pod M1 (wylot na Białystok).

Anonymous - 22-08-2006, 21:44

ja do konca miesiaca jestem na urlopie wiec caly piatek mam wolny wiec jakby ktos przyjechal do bialego za wczesnie, sie nudzil, potrzebowalby z kims pogadac :lol: lub pomoc trafic na miejsce spotkan lub mialby jakiekolwiek problemy to prosze "walic" do mnie smialo, podaje ew nr tel 604430081 lub 600982212.
jest duza szansa ze w czwartek odbieram carisme i nie przyjade na zlot mitsu audi :-)