To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

kartomaniak gti - 19-02-2010, 17:30

może to swap ? :D
Maciejos - 25-02-2010, 21:32

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11643169
Anonymous - 25-02-2010, 22:28

Czerw na pewno nie ten z przeszczepionym przodem, tez o nim myslalem bo na Olsztynskich numerach stal ale ten ma klime , tapicerke czarna i elementy agroRED z pojemnikiem na spryskiwacze a nie jakims workiem z Poldomata pod maska heh wiec jest to neue kąsek.
Umieszczam foty tego z przeszczepionym przodem:

pyjte - 26-02-2010, 16:26

Maciej Cieśnik, jak cię ten model interesuję to mogę go dla Ciebie obejrzec :)
Maciejos - 26-02-2010, 19:00

pyjte napisał/a:
jak cię ten model interesuję to mogę go dla Ciebie obejrzec :)

Obecnie mam CA0 1.6 z 92 r. Kupiłem go 3 lata temu , gdy miał przejechane 178 tys. km - obecnie ma 214 tys. km.
Robię tym samochodem ok. 300 km tygodniowo , niedawno pojechałem do Krakowa i z powrotem (900 km) i jeszcze nigdy Colcina mnie nie zawiodła (mam tu na myśli mechanikę , bo miałem problemy z prądem, a dokładniej z aparatem zapłonowym).
Niestety przy tak dużych przebiegach ta sielanka może się wkrótce skończyć np. ostatnio zaczęła mi wyskakiwać dwójka - napisze o tym w innym temacie).
Dlatego marzy mi się Gti, jako drugie auto - przede wszystkim na weekendowe wypady lub w wypadku, gdyby 1.6 "wyzionął ducha".
Problem w tym, że mieszkam w Poznaniu, a najlepsze "kąski" (Gti) pokazują się np. w Lublinie, Radomiu, Trójmieście lub na Śląsku... a więc jak dla mnie na drugim końcu świata.
Cały czas liczę, że w końcu jakiś Gtik na sprzedaż zawita do Wielkopolski - jeżeli będzie w miarę przyzwoitym stanie to na pewno go kupię - Dlatego jeżeli miałbyś specjalnie dla mnie jechać go obejrzeć ...to lepiej daj sobie spokój (raczej nie pojadę na Śląsk , bo naprawdę nie mam czasu). Niemniej jednak BARDZO DZIĘKUJĘ za Twoje dobre chęci.

Pozdrawiam
Maciej

P.S. Umieszczam co jakiś czas linki do GTIków, gdyż toczycie szalenie ciekawą...a czasami zabawną ;-) dyskusję na temat tego modelu
....jazda CA0 1.6 sprawia mi nadal olbrzymia frajdę i zacząłem sobie wyobrażać jak fajnie byłoby "polatać" sobie Gtikiem (obejrzałęm na Youtubie chyba wszystkie możliwe filmiki nawiązujące do GTI i strasznie się napaliłem :-)

Anonymous - 26-02-2010, 19:28

pyjte napisał/a:
Maciej Cieśnik, jak cię ten model interesuję to mogę go dla Ciebie obejrzec

Przestraszyłem się,że Ty sprzedajesz :)

rosomak1983 - 26-02-2010, 20:13

heh no ja tam bym go obejrzał :wink:
Anonymous - 27-02-2010, 13:06

Maciej Cieśnik, :mrgreen: brawo, taka jest wlasnie przygoda z 3 literkami

[ Dodano: 12-03-2010, 22:09 ]
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11867613
klubowy od klubowego ;p

kartomaniak gti - 13-03-2010, 09:43

znajomy czerwony:)
Anonymous - 13-03-2010, 13:13

mówicie, że ten czerwony godny uwagi ? :twisted:
bo może warto się zapożyczyć ;) ?

[ Dodano: 13-03-2010, 13:19 ]
to ktoś od nas sprzedaje ?

wprawdzie nie planowałem teraz nowego autka ale tak sobie oglądam i może powinienem sobie zaplanować na przyszły tydzień małą wycieczkę do Gdyni... ale że to daleko to chciałem najpierw zasięgnąć języka co do waszej opinii, wcześniejszych kontaktów z tym autkiem etc. A najfajniej jakby ktoś z regionu mógł się przyjrzeć osobiście ..
licze na pomoc w realizacji GTI-dream :)

Anonymous - 13-03-2010, 22:36

Poszło PW:)
emilok - 30-03-2010, 08:29

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12249843

Kod:
Mitsubishi Colt GTI !!!!Wydrukuj ofertę
Cena (brutto):

5 400 PLN / 1 387 EUR (do negocjacji)
Ubezpieczenie OC AC:

Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Kategoria:

Sportowy / Coupe
Informacje:

Rok produkcji: 1992, 232 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 142 KM (104 kW), Pojemność skokowa: 1843 cm3, benzyna, czarny, Liczba drzwi: 2/3, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, ESP
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, garażowany, tuning
Opis pojazdu:

Witam do sprzedania mam niewirgodnie szybki samochodzic.. Po miescie sprwuje sie nie nagannie i dostarcza niesamowitych wrazen. Silnik po wymianie plycnow i olejow. Castrol magnatec 10w40 oraz zostal takrze wymieniony pasek rozrzadu tak przy okazji bo o taki silnik tzreba dbac..Zalozony jest też tłumik od motoru znanej firmy BOSS ktory dodaje samochodowi niesamowity lekki basowy dzwiek. Autko aktulnie jest pomalowane niestaranie w czarny mat.Czyli praktychnie mozna go tylko pomalowac wszystko inne jest sprawne..Polecam !!
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Brodnica (woj. kujawsko-pomorskie),
tel.: +48 880 575314
 2449364

Na temat stanu wizualnego oraz ortografii się nie wypowiem, ale z tym ESP to sprzedawca popłynął :D

I gdzie to ma wydech ?!?!?

kartomaniak gti - 30-03-2010, 09:20

był kiedys do sprzedania jeszcze na celnych blachach za 3 tysie:)
Anonymous - 30-03-2010, 09:24

uooo Boze to ten kunszt niechlujstwa ehh
w poprzednim ogloszeniu bylo ze to tlumik od "scigacza"

Maciejos - 30-03-2010, 10:32

Wypadałoby pomścić tą biedną Gti-colcinę :-(