Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
rezon - 20-02-2011, 17:36
Dzięki. =A nie zostają Ci wtedy głośniki? FMTX to przecież nadajnik FM
13zbyszek13 - 21-02-2011, 12:04
rezon napisał/a: | Dzięki. =A nie zostają Ci wtedy głośniki? FMTX to przecież nadajnik FM |
Nie jest wszystko Ok.
rezon - 21-02-2011, 15:24
SPrawdziłem jeszcze raz u siebie. FMTX włącza nadajnik FM i wyłącza głośniki.FMTX Off wyłącza nadajnik FM, ale włącza głośniki. Nie znalazłem trybu odtwarzania dźwięku tylko na słuchawkach IR. Muszę jeszcze pokombinować z wtyczką słuchawek czy wyłączy też IR, czy tylko same głośniki.
13zbyszek13 - 22-02-2011, 11:35
rezon napisał/a: | SPrawdziłem jeszcze raz u siebie. FMTX włącza nadajnik FM i wyłącza głośniki.FMTX Off wyłącza nadajnik FM, ale włącza głośniki. Nie znalazłem trybu odtwarzania dźwięku tylko na słuchawkach IR. Muszę jeszcze pokombinować z wtyczką słuchawek czy wyłączy też IR, czy tylko same głośniki. |
Kombinuj ale jak włączysz nadajnik FM słychać wtedy przez słuchawki i jeżeli radia nie ustawisz na częstotliwość 108 Mhz niczemu to nie przeszkadza .
rezon - 22-02-2011, 17:15
Masz rację, ale nie lubię niepotrzebnych herzów latających wewnątrz samochodu. Wystarczy już BT.
13zbyszek13 - 22-02-2011, 18:25
rezon napisał/a: | Masz rację, ale nie lubię niepotrzebnych herzów latających wewnątrz samochodu. Wystarczy już BT. |
Nie przesadzaj .
mitsu00 - 22-02-2011, 18:27
rezon napisał/a: | Masz rację, ale nie lubię niepotrzebnych herzów latających wewnątrz samochodu. Wystarczy już BT. | Daj im latać w spokoju..... Moze zagłuszą huk silnika w traktorku ?
rezon - 22-02-2011, 19:27
mitsu00 napisał/a: | Daj im latać w spokoju..... Moze zagłuszą huk silnika w traktorku ? | kiedy te z FMTX to 108MHz - nic nie zagłuszają tylko latają kole głowy i przez nią. Kiedyś coś się tam uczyłem z radioelektroniki, radionawigacji i radiolokacji - lepiej co by te herce poza puszką Faradaya błądziły jak nie potrzebne. Znałem jedną osobę baaaardzo często korzystającą od wielu lat z komórki (niemal od początku ery komórek). Niestety już tylko znałem tę osobę - rak mózgu potrzebował zaledwie 8 miesięcy od diagnozy i to w kraju, gdzie medycyna stoi na znacznie wyższym poziomie niż w PL. Postęp technologiczny znacznie wyprzedza badania wieloletniego wpływu różnego rodzaju promieniowania na organizm człowieka.
13zbyszek13 - 23-02-2011, 17:24
rezon napisał/a: | Znałem jedną osobę baaaardzo często korzystającą od wielu lat z komórki (niemal od początku ery komórek). Niestety już tylko znałem tę osobę - rak mózgu |
Na coś trzeba zejść z tego świata , ja znam takich co palą od 40 lat i dobrze żyją więc myślę że nie ma reguły na to .
Grzesq - 27-02-2011, 13:24
No to mój GPS w chińczyku, ponownie nie działa, samochód stał ponad 2 tygodnie w garażu, po tym czasie wcale nie widzi modułu
Oby po odpoczynku jak poprzednio znowu zaczął działać, bo nie uśmiecha mi się tego reklamować.
Wiem, że poza mną i mitsu00 ktoś jeszcze miał taki problem, że GPS przestał działać i po jakimś czasie znowu było wszystko OK, długo czekaliście
mitsu00 - 27-02-2011, 13:53
Grzesq napisał/a: | Oby po odpoczynku jak poprzednio znowu zaczął działać, bo nie uśmiecha mi się tego reklamować.
Wiem, że poza mną i mitsu00 ktoś jeszcze miał taki problem, że GPS przestał działać i po jakimś czasie znowu było wszystko OK, długo czekaliście | Mój potrzebował 3 tygodni relaksu, masaży i zabiegów SPA. Potem pełen wigoru zabrał się do pracy i jak dotąd nadal działa.... Nie wymieniałem modułu na nowy, tylko to ten sam od nowości. Zepsuł się i potem sam naprawił. Te chińskie zabawki są niestety trochę nieprzewidywalne
Grzesq - 28-02-2011, 21:58
mitsu00 napisał/a: | Mój potrzebował 3 tygodni relaksu, masaży i zabiegów SPA. Potem pełen wigoru zabrał się do pracy i jak dotąd nadal działa.... Nie wymieniałem modułu na nowy, tylko to ten sam od nowości. Zepsuł się i potem sam naprawił. Te chińskie zabawki są niestety trochę nieprzewidywalne | Dam mu 2 tygodnie na relaks, kilka miesięcy temu tyle mu wystarczyło i działał OK, a jak nie zaskoczy trzeba będzie zamawiać nowy...
13zbyszek13 - 01-03-2011, 12:36
Grzesq napisał/a: | Dam mu 2 tygodnie na relaks, kilka miesięcy temu tyle mu wystarczyło i działał OK, a jak nie zaskoczy trzeba będzie zamawiać nowy... |
Zaskoczy na pewno.
W czasie jazdy włączaj i wyłączaj za którymś razem sie pobudzi z zawieszenia.
shalafi - 01-03-2011, 12:58
a tak spytam, bo może ktoś wie czy da się włączyć funkcje 'random' w odtwarzaniu filmów?
bo o ile przy mp3 z pilota się daje, to przy filmach mam to nie aktywne..
ktoś może to obczaił?
(mam tą nowszą stację)
13zbyszek13 - 01-03-2011, 13:31
shalafi napisał/a: | (mam tą nowszą stację) |
Ma ze starym softem wiec nie wiem .
|
|
|