To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Seichan - 25-11-2010, 08:21

tomasek6 napisał/a:
A w Lublinie lekko biało :evil: a zime też odwoływałem :lol:

Reklamacje jak nic się posypią na Twoją głowę :P Ale w sumie na chwilę mozna krajobraz zmienić na zimowy ;) Ale podkreślam: na chwilę :evil:

akbi - 25-11-2010, 14:35

Krzyzak napisał/a:
Kaszuby to bardziej przypominają Bieszczady

:shock: a w którym regionie??? ...bo poza okolicami Wieżycy, to nic mi nie przypomina :P

Piwor - 25-11-2010, 21:54

że mam zapalenie obuoczne tęczówki. Przepraszam kierownika (chyba) Lancera, ze pakowałem się przed niego, nic nie widziałem, miałem zamknięte oczy.
koszmarek - 25-11-2010, 22:32

o kurcze Piwor to nie ma żartów :(
gigant87 - 25-11-2010, 23:22

Czy ktoś (szczególnie któraś z Pań) orientuje się co do rynku biżuterii ręcznie robionej? Schodzi to?

Moja Kinga właśnie składa kilka pierwszych modeli i na próbę wystawimy je na allegro- jeśli to by wypaliło to całkiem fajny pomysł na dorobienie na studiach :)

rosomak1983 - 25-11-2010, 23:26

Piwor, zdrówka... :(
costa brawa - 25-11-2010, 23:31

gigant87, doslownie 400 m od mojego domu gosc ma zakladzik taki maly co robia bizuterie - tak w skrocie napisze towaru sprzedaje duzo ale kasy dostaje malo bo nie idzie jakos strasznie po sklepach sprzedaz a sklepy placa mu dopiero jak sprzedadza bo i tak nie maja z czego wczesniej i teraz mocno ograniczyl produkcje w porownianiu z wakacjami
i_Lolek - 26-11-2010, 01:10

że
Kaucz - 26-11-2010, 03:32

Jako, że wciąż mam problem ze znalezieniem emblematu na Galanta V6_24 ( przekupuję alledrogo i nic :( ), a czymś trzeba zasłonić te brzydkie rysy jakie zostały po nim to zamówiłem sobie małe zastępstwo ;) . Muszę teraz tylko wybrać, się na myjnie i pozbyć się resztek kleju z klapy :P .
Krzyzak - 26-11-2010, 07:35

akbi napisał/a:
a w którym regionie???

a chociażby u mnie - Kolbudy i okolice

koszmarek - 26-11-2010, 08:04

gigant87, to zależy. Jak zaczyna to niech nie spodziewa się nie wiadomo czego. Moja psiapsióła robi biżu wszelaką ze wszystkiego i idzie. Drogo, ale się kręci (a ja jestem główną odbiorczynią :D :D ).
jak coś wyprodukuje to pokaż :)

[ Dodano: 26-11-2010, 08:05 ]
a i ta moja psiapsióła mówi, że na allegro za nic nie zwróci się za materiał nie mówiąc o górce. :(

Yoshiko - 26-11-2010, 08:26

... że jest - 7 stopni...
... że zamki zamarzły, uszczelki się przykleiły i nie mogłam dostać się do środka...
... że skrobanie szyb zajęło mi trochę czasu...
... że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - spóźniłam się do roboty 20 min i dlatego przy piątkowy czas pracy będzie jeszcze krótszy niż jest ... :D

Seichan - 26-11-2010, 08:31

Yoshiko napisał/a:
... że skrobanie szyb zajęło mi trochę czasu...

... że mam kochanego Męża, który wstał rano, oskrobał szyby, odpalił samochód, więc jak weszłam do mitsu to miałam już cieplutko :mrgreen:

robertdg - 26-11-2010, 08:33

gigant87 napisał/a:
Czy ktoś (szczególnie któraś z Pań) orientuje się co do rynku biżuterii ręcznie robionej? Schodzi to?

Moja Kinga właśnie składa kilka pierwszych modeli i na próbę wystawimy je na allegro- jeśli to by wypaliło to całkiem fajny pomysł na dorobienie na studiach :)

Spróbujcie tutaj http://www.pakamera.pl/

akbi - 26-11-2010, 08:46

Przed momentem usłyszane w radiu -- w konkursie:
- Stołeczny klub na L, mieszczący się przy ul. Łazienkowskiej, zajmujący obecnie 4 miejsce w OE? - pyta gość w radiu
- Lech Poznań - odpowiada słuchaczka
:lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: