Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Yoshiko - 03-10-2012, 13:43
... że jestem wściekła aż brak mi słów
zalało mi piwnicę fekaliami ze studzienki
straty: namiot wojskowy i szafka dębowa wyniesiona na czas remontu
pismo od ubezpieczyciela: odszkodowanie w wysokości 150 zł w tym:
czyszczenie namiotu 50 zł
czyszczenie szafki 100zł
normalnie przeraża mnie to i wkurza i sama jeszcze nie wiem co bo słów brak
swoją drogą jestem ciekawa specjalista od likwidacji tejże szkody chciałby mieć w domu szafkę z wsiąkniętą kupą
lub wypoczywać latem pod namiotem który pleśniał od tejże samej kupy i innych ustrojstwów
to już chyba zagrożenie dla zdrowia i życia
wrrrrrrrrrrrrr
fergul11 - 03-10-2012, 14:20
| Efa! napisał/a: | | współczuję. |
[ Dodano: 03-10-2012, 13:26 ]
| Yoshiko napisał/a: | | czyszczenie namiotu 50 zł |
to można namiot do pralni oddać i za 50zł go wypiorą i może jeszcze takiej w Tesco ?
Yoshiko - 03-10-2012, 14:56
| fergul11 napisał/a: | | to można namiot do pralni oddać i za 50zł go wypiorą i może jeszcze takiej w Tesco ? |
taaa już widzę jak pani wkłada te 20 kg do pralki potem rozwiesza i impregnuje
masakra
cabaniarz - 03-10-2012, 17:43
Nie wiem gdzie, więc w tym miejscu, bardzo dziękuję za pamięć i wszystkie życzenia urodzinowe
pozdrawiam wszystkich
Marcin-Krak - 03-10-2012, 19:24
fergul11, trzeba było kobiety swej nie kopać
Jutro czeka mnie ciężki dzień od 7 do ok 22 trzeba będzie pracować
fergul11 - 03-10-2012, 19:41
| Cytat: | | fergul11, trzeba było kobiety swej nie kopać |
no co ty żonę kopać Znam skuteczniejsze sposoby na okazywanie uczucia.
Zachciało mi się biegać po lesie ,bo bandzioch niebezpiecznie rośnie ,na rowerek za zimno już ,a na bieganie pogoda jest cały rok .
Zrobiło się ciemno na ostatnim okrążeniu i ... źle postawiłem stopę , do tego musiałem przejść jeszcze 1.5km po złamaniu .A tu stary deszcz pada ,wilki jakieś...
W sumie wyraziłem się nieprecyzyjnie ,mam pękniętą kostkę ,niby nie boli ,ale jakoś tak mało-komfortowo i uciska
Bizi78 - 04-10-2012, 20:44
w Częstochowie i okolicach jest awaria sieci Orange, więc jak ktoś się próbuje dodzwonić do miasta Św. Wierzy to lipa .
Jassmina - 08-10-2012, 08:24
...przez weekend przetańczyłam łącznie 11 godzin!
Na trzeźwo!
ZUMBA rządzi!
vince_81 - 08-10-2012, 10:27
| Jassmina napisał/a: | | Na trzeźwo! |
Chora jakaś czy cuś...? I jeszcze powiedz, że nogi Cię nie bolą...
I chcę powiedzieć, że jeszcze 2 (słownie - DWA) dyżury i zaczynam urlop
yalook - 08-10-2012, 10:34
| Jassmina napisał/a: | | ZUMBA rządzi! | Gdzie tańczysz zumbę ??? Od pewnego czasu noszę się z zamiarem zapisania na crash course (zumba lub kizomba)w salsa factory na dzikiej...
fergul11 - 08-10-2012, 11:29
| Jassmina napisał/a: | | ZUMBA |
| yalook napisał/a: | | kizomba |
takie tam tribal dances na "mientkie" kolana i twarda pałkę ,mam jakąś awersję do português ,drażnią mnie w bębenki trzy samogłoski obok siebie.Ale jak dla sportu ...samo zdrowie | vince_81 napisał/a: | | zaczynam urlop | Ty to sie nawypoczywasz
Jassmina - 08-10-2012, 11:56
| yalook napisał/a: | | Jassmina napisał/a: | | ZUMBA rządzi! | Gdzie tańczysz zumbę ??? Od pewnego czasu noszę się z zamiarem zapisania na crash course (zumba lub kizomba)w salsa factory na dzikiej... |
Yalook wymiatam w "Wesolandii" w Wesołej
A na tym maratonie mieliśmy jeszcze zumba toning - z ciężarkami i zumba sentao - z krzesełkami
yalook - 08-10-2012, 12:08
| Jassmina napisał/a: | zumba toning - z ciężarkami i zumba sentao - z krzesełkami | dla mnie to na razie zumba czarna magia , ale mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni
| Jassmina napisał/a: | wymiatam w "Wesolandii" w Wesołej | daleko, więc nawet nie będę pytał o wrażenia i cennik
Maretzky85 - 10-10-2012, 08:06
Że potrzebuję pomocy z citroenem xara picasso 2.0 hdi, który nie chce palić na zimno
Świece wymienione a nadal dupa.
Jak ktoś coś wie o tym francuskim badziewiu to dajcie znać, bo mnie zamordują
Albo dzwonić 728 553 335
I jeszcze, że jednak wolałbym robić same Mitsubishi
I że mam dość już tego tygodnia...
Hubeeert - 10-10-2012, 08:24
Czujnik temp powietrza?
poszukaj pomocy na Forum Cytryny
|
|
|