Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Misiek :) - 30-03-2010, 12:21
w sumie odratować wizualnie się da..
tylko zderzaktylni, maska i lakier do zrobienia...
ja bym położył zielony od mazd nowych...
a co do stanu mechanicznego się nie wypowiem bo nic nie wiem
kartomaniak gti - 31-03-2010, 22:10
http://www.allegro.pl/ite...gti_okazja.html
hehe ta colcina miała kiedyś dacha
londolut - 01-04-2010, 01:21
Buahahahaha to się nadaje do tuner madafaka
Anonymous - 01-04-2010, 15:43
Ściągasz lotkę i już nie madafaka
macia - 01-04-2010, 22:17
Heh, jakby ktoś kawał blachy na siłę wsadził na kółka - nic nie pasuje
Anonymous - 02-04-2010, 09:01
haha ale KAT!
Misiek :) - 02-04-2010, 09:51
w sumie jak mechanika zdrowa, można by mały przeszczep
choć o to nie podejrzewał bym patrząc na stan reszty auta
Anonymous - 02-04-2010, 10:06
Misiek , bez sensu za ta cene? - prosze Cie ;p
Misiek :) - 02-04-2010, 11:40
Browar, kwiatki się zdarzają, a część osób zwraca uwage na stan wizualny, jak nie pasuje idą dalej nie patrząc na mechanike.
Auta nie widziałem więc moge tylko i wyłącznie gdybać, choć to nie ma sensu większego P
ja jestem optymistą z małym doświadczeniem życiowym, więc nie każdego uważam za oszusta i nie każdy samochód z klocków lego za małe pieniądze ma silnik i skrzynie padnięte
Anonymous - 02-04-2010, 11:50
Jakbym mial upalac i nie zalezlo by mi na doprowadzeniu go do stanu fabrycznego bym go bral bo jest klatka a to wydatek minimum 2 tys.Takto auto na pierwszy rzut oka nie jest warte 5 kola, ja helmuta kupilem za ponad polowe ceny tego tutaj tez do przeszczepu ale jego stan byl o niebo lepszy.Tutaj masz jeszcze umowe i papiery i to jest problem - ja go nie mialem( auti z niemiec)Po 2 nie nazwalbym tego "kwiatkiem" jego stan wizualny to rzeźba oparta na reknstrukcji i szpachli no i rzecz jasna tunningu naklejkowym powiekszajacym jego moc do 150 PS mechanicznie moze byc ok ale byl przeznaczony do upalania wiec trzeba sie liczyc z wiekszym zuzyciem mechanicznym niz w normlanych "cywilnych" egzemplarzach.
[ Dodano: 13-04-2010, 14:35 ]
http://www.allegro.pl/ite...i_colt_gti.html
kojarzycie uzytkownika mitcao z alledrogo(dosłownie) i z coltmanii...
wystawia swojego glxi po swapie silnika z rozbitka dla zainteresowanych kilka fotek i krótka fotohistoria rozbitka:
tutaj sprzedaz przez 2 wlasciciela w kraju
i jego koniec foto rozbitka i silnika - nawet ta sama niebieska listwa na deklu
Wtedy cenil go sobie na 2 tys pln rozmwialem z wlascicielem.Nie klamal opisujac jak doprowadzil auto do tej masakry.
"(...)owinelo mnie na jeden slup, zaraz na drugi , no nie wyrobiłem(...) - lekko nie mial.
mysle ze przyszly wlasiciel powinien wiedzieć na jakich "częściach"/ z jakiego auta jeździ
tyle z mojej strony
Pzodrawiam
bwr
kartomaniak gti - 14-04-2010, 14:15
Browar napisał/a: | mysle ze przyszly wlasiciel powinien wiedzieć na jakich "częściach"/ z jakiego auta jeździ | sądze, że to nie ma znaczenia, gdyby części były felerne to Kamil by ich nie przekłądał z mojej strony moge dodać , że znam to autko i jechałem nim, w ogłoszeniu jest napisane "zrobiony na 100%" - prawdę chłopak napisał
Anonymous - 14-04-2010, 14:52
Kart nie mowie ze sa felerne...Dla Ciebie czy mnie nie ma znaczenia ze sa z rozbitka czy tez nie wazne zeby byly sprawne.Z reszta sami z takimi czesciami mamy do czynienia wiec wiesz jak jest.Rzecz w tym ze jak jest wszystko na zicher tak jak mowi to fajnie by wygladal komentarz typu "silnik pochodzi ze sprawdzonego źródła".Równie dobrze mógł zrobić remont i o tym nie wspomnieć bo motor został juz dotarty
Anonymous - 14-04-2010, 18:17
Mylisz się Browar:)
Tam siedzi silnik z pogromcy:)
Anonymous - 15-04-2010, 09:36
Czerwien napisał/a: | Mylisz się Browar:)
Tam siedzi silnik z pogromcy:) |
jak o czymś nie wiemy to mów, półsłówkami tylko rozgrzewasz atmosfere
P.S
Odnosnie żródła pochodzenia silnika nie ma cienia wątpliwości
kamil - 15-04-2010, 19:31
Ten colt sam sie obroni.
|
|
|