To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

Marcin-Krak - 10-10-2012, 10:50

Że w pracy dziś zimno - chyba muszę zaopatrzyć się w rękawiczki bez palców żeby móc w nich swobodnie pisać na klawiaturze :P
JCH - 10-10-2012, 11:47

Marcin-Krak napisał/a:
chyba muszę zaopatrzyć się w rękawiczki bez palców żeby móc w nich swobodnie pisać na klawiaturze
Nie marudź, ja kiedyś siedziałem w kurtce puchowej a śnieg wpadał sobie przez pękniętą szybę do nazwijmy to "biura" ;)

Weź rękawiczki rowerowe :P

Krzyzak - 10-10-2012, 12:32

zakładam, że Prawo pracy i temp. (14 lub 18 *C - w zależności od rodzaju pracy) jakie mogą panować w biurze, to znasz?
No chyba, że własna firma, to co innego ;)

Marcino - 10-10-2012, 13:52

U mnie zaczeło działać ogrzewanie... wczoraj grzałem się klima...:)
Efa! - 10-10-2012, 14:41

...że pochłonęłam na raz 2 podwójne drożdżówki i 1/2 kg winogron. Masakra jakaś. Powoli zaczynam być głodna :roll:
Marcin-Krak - 10-10-2012, 14:56

Krzyzak napisał/a:
zakładam, że Prawo pracy i temp. (14 lub 18 *C - w zależności od rodzaju pracy) jakie mogą panować w biurze, to znasz?

Si
Marcino napisał/a:
wczoraj grzałem się klima...:)

Żeby uniknąć takich działań - zostały wyłączone klimatyzatory - nie wiem jak są podłacozne - czy to bezpiecznik, czy co - ale w każdym razie nie działają ;)

Efa! napisał/a:
...że pochłonęłam na raz 2 podwójne drożdżówki i 1/2 kg winogron. Masakra jakaś. Powoli zaczynam być głodna :roll:

Ekhm - jak to Ci przeszło przez otwór ustny ? :twisted:

vince_81 - 10-10-2012, 15:49

Maretzky85 napisał/a:
Że potrzebuję pomocy z citroenem xara picasso 2.0 hdi, który nie chce palić na zimno
Świece wymienione a nadal dupa.

Wiem, że w HDi jest jakiś przekaźnik świec żarowych, który może paść. Wtedy świece mogą być nowe, a i tak nie będą grzały...
i może sprawdź szczelność układu paliwowego...?
Tak strzelam tylko :wink: :P

I że jadę na ostatni dyżur i jutro o godz. 7.00 zaczynam urlop :mrgreen:
Zapewne na tej nocce w :butthead: tak dostanę, że będę miał powody do wypoczywania... :rolleyes:

fergul11 - 11-10-2012, 19:31

Koniec z bieganiem na najbliższy miesiąc :cry:

i tak na cztery tygodnie .

vince_81 - 11-10-2012, 20:13

fergul11, miałeś kaprys na gips w innym kolorze, czy to druga noga... :?: :P

Aha, no i witam z urlopu, następny dyżur 29.10 :mrgreen: A przedurlopową nockę miałem tak upojną, że wstałem dziś o 15.00...

fergul11 - 11-10-2012, 20:55

vince_81 napisał/a:
miałeś kaprys na gips w innym kolorze

Po tygodniu w białym bucie byłem na sprawdzeniu , a później diagnoza jeszcze miesiąc :cry: ,a jeśli chodzi o zachcianki to irlandzka służba zdrowia zaspokaja kaprysy estetyczno kolorystyczne w zakresie zielony ,czarny , różowy ,fioletowy,niebieski i biały "gips"(chociaż gipsem to nie jest):mrgreen: + "sandałek" z gumy w kolorze jak "bucik",całość firmy M3. Usługa w kwocie 100€ bez health insurance.

jacek11 - 11-10-2012, 21:36

fergul11 napisał/a:
zielony ,czarny , różowy ,fioletowy,niebieski i biały

nie widzę różnicy :wink: tylko naklejkę klubową naklej,i będzie się lepiej chodziło od razu :)

a tak właściwie,to szczerze współczuję,bo chociaż nigdy nie miałem złamanej kończyny(na całe szczęście :) )to jakoś mi się nie widzi w tym wdzianku śmigać :x

fergul11 - 11-10-2012, 21:45

jacek11 napisał/a:
tylko naklejkę klubową naklej
...a podeślesz ?
jacek11 napisał/a:
zielony ,czarny , różowy ,fioletowy,niebieski i biały

nie widzę różnicy
..no wiesz ,jest popyt ,to jest i podaż :mrgreen:
jacek11 napisał/a:
nigdy nie miałem złamanej kończyny
a ja już wszystkie , kiedyś na wyciągu miesiąc przeleżałem , taki połamaniec ze mnie z ADHD+parę szwów na głowie ,niby owsików w :butthead: nie mam , a usiedzieć spokojnie 5 min. nie mogę :mrgreen:
mjsystem - 13-10-2012, 09:02

fergul11 napisał/a:
, kiedyś na wyciągu miesiąc przeleżałem , taki połamaniec ze mnie z ADHD+parę szwów na głowie ,niby owsików w nie mam , a usiedzieć spokojnie 5 min. nie mogę

Zapisz się do klubu RB, Red Bull doda Ci skrzydeł, nie będziesz sie tak łamał. A tak swoją drogą może w końcu to ADHD pomoże Ci dojechać na zlot? :wink:

fergul11 - 13-10-2012, 18:33

Cytat:
Zapisz się do klubu RB
Już byłem , nawet dwa razy dzięki koleżance Efie :mrgreen:Którą pozdrawiam. :wave: .
mjsystem - 14-10-2012, 14:49

fergul11 napisał/a:
Już byłem , nawet dwa razy dzięki koleżance Efie :mrgreen:Którą pozdrawiam.

Dowcipnyś kolego szanowny :mrgreen: :P