To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

cns80 - 01-09-2011, 07:34

góral1 napisał/a:
Pozdrowienia dla BARTKA w białym SPACE WAGONIE, którego dzisiaj rano około 8 wpuściłem przed siebie na skrzyżowaniu z Zamenhoffa w Nowolipie :twisted: Mam nadzieję, że poznałeś mimo, że byłem w aucie służbowym :twisted: Korek niemiłosierny :evil: , ale trzeba sobie pomagać.
Coś mi się wydaje że to była Bartka żona, bo tego samego dnia spotkałem ją przed 16:00 na skrzyżowaniu Andersa i Stawki. Pozdrawiam :)
Chyba że się zamienili samochodami w ciągu dnia :)

góral1 - 01-09-2011, 11:30

cns80 napisał/a:
Coś mi się wydaje że to była Bartka żona, bo tego samego dnia spotkałem ją przed 16:00 na skrzyżowaniu Andersa i Stawki.

Jestem pewien, że to Bartek bo poznałem go. Co prawda noszę okulary, ale widzę w nich całkiem dobrze :twisted: :twisted: :twisted:

cns80 - 01-09-2011, 11:33

góral1 napisał/a:
Jestem pewien, że to Bartek bo poznałem go.
W takim razie się zamienili :)

góral1 napisał/a:
Co prawda noszę okulary, ale widzę w nich całkiem dobrze :twisted: :twisted: :twisted:
Do klaksonu na kierownicy ? Czy dalej - do spryskiwaczy na masce ? :P
góral1 - 01-09-2011, 11:40

cns80 napisał/a:
W takim razie się zamienili

Nie trafiłeś. Był sam :finga:

cns80 napisał/a:
Do klaksonu na kierownicy ? Czy dalej - do spryskiwaczy na masce ?

Do znaczka na grillu. Dalej to już loteria :twisted:

nietoperek - 01-09-2011, 20:55

Pozdrowienia (nie wiem czy dla klubowicza) kierowce czarnego eclips-a na blachach WZ.... zjeżdzającego z Jana Pawła tak jakby do arkadi o 21
SnowDevil - 02-09-2011, 12:30

pozdrowienia dla uprzejmego kierowcy Outlandera na tablicach KR spotkanego dzisiaj ok 12:00 w al. niepodległości. raczej nie klubowy bo miał podkładki RalliArt
Pexu - 02-09-2011, 13:03

zaparkowana, granatowa Carisma z podkładkami i naklejką hokeisty na klapie bagażnika, dzisiaj rano na Motorowej
m6riano - 02-09-2011, 14:29

i

Misiek :) - 02-09-2011, 18:44

Pozdrawiam Żonę Bartka dzisiaj, którą obtrąbiłem
Bartek - 02-09-2011, 22:37

góral1, Odpozdrawiam i dzięki serdecznie - oczywiście poznałem mimo niecodziennego pojazdu z dziwnym początkiem rejestracji ;)

Wiozłem tatę z nogą w gipsie - Space Wagon idealnie się do tego nadaje - pasażer z tyłu może bezproblemowo trzymać nogą wyprostowaną.

Misiek :) , przekażę :)

góral1 - 05-09-2011, 09:16

Bartek napisał/a:
Odpozdrawiam i dzięki serdecznie - oczywiście poznałem mimo niecodziennego pojazdu z dziwnym początkiem rejestracji

Rzeczywiście dziwny początek :twisted: ale jako cywil może dostanę w końcu normalne :twisted:

Taki dostałem. Normalnych aut na razie zabrakło :(

martuśka - 08-09-2011, 00:58

Pozdrowienia dla właściciela granatowej Carismy z podkładkami, zaparkowanej przy Poligonowej, nr na WF :wink:
wash - 08-09-2011, 13:31

martuśka napisał/a:
Pozdrowienia dla właściciela granatowej Carismy z podkładkami, zaparkowanej przy Poligonowej, nr na WF

Ta Carisma stoi najczęściej na motorowej, czasem rano ją widzę jak idę na autobus. Również pozdrawiam właściciela tej Cari ;)

martuśka - 08-09-2011, 21:01

wash napisał/a:
martuśka napisał/a:
Pozdrowienia dla właściciela granatowej Carismy z podkładkami, zaparkowanej przy Poligonowej, nr na WF

Ta Carisma stoi najczęściej na motorowej, czasem rano ją widzę jak idę na autobus. Również pozdrawiam właściciela tej Cari ;)

Ja też ją widzę już którys raz. Odwiedzam tam regularnie Api na Poligonowej :)

yalook - 09-09-2011, 09:12

pozdrowienie dla NOEgo z granatowej arki zacumowanej przy ul. Ciołka...
tj. dla właściciela/użytkownika granatowej Carismy na numerach NOE zaparkowanej dziś około 8:00 przy ul. Ciołka