Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Anonymous - 16-04-2010, 08:24
Przecież to dwa różne auta Browar...ten ze Śląska i Gorzów:)
Anonymous - 16-04-2010, 17:59
Czerwien, czytaj uwaznie bo treść mojej wypowiedzi jest dla Ciebie niejasna...
kartomaniak gti - 16-04-2010, 19:04
Czerwien, twierdzisz że ten "pogromca" nie jest z gorzowa??
Anonymous - 16-04-2010, 20:38
Oczywiście.
Inne naklejki na wlewie,poza tym Pogromca ma wlepkę Niemieckiego TUV po stronie pasażera na przedniej szybie a Gorzów nie ma.
Przecież to są dwa różne auta:)
karolgt - 17-04-2010, 01:49
http://allegro.pl/show_item.php?item=986589015
nie ma zdjęć silnika, ciekawe czy to faktycznie DOHC...., ale ta półka tylna ...
czarnuch23 - 17-04-2010, 02:47
1.6 DOHC mialy 145 koni na elektronice 1.8 i sprezanie 1/11
do tej pory znam jedengo takiego (po swapie z 1.6) i zasowa niemilosiernie.
jesli to jakas hybryda ciekawe jak oszacowal moc ? W europie dobc jest tylko jesli ktos sciagnal z japonii - ciekawe czy kolesiowi sie nie pomylilo z 16 zaworowym niech ktos go pomeczy o zdjecia silnika
Anonymous - 17-04-2010, 09:33
Czerwien wiem ze to dwa rózne auta poprawilem ale to nie jest tematem naszej dysputy chcesz ja kontynuowac zaloz nowy temat, ja za to jestem pewien na 1001% ze silnik pochodzi z rozbitka niegdys z Bytomia ktory zaliczyl 2 słupy i mi nie przegadasz.
P.S
patrz na zderzaki - lampki obrysowe , silnik i teleskopy podnoszace maske jezeli sledzisz aukcje na allegro to powinienes wiedziec ze mitcao sprzedawal wlasnie takie zderzaki ze swego czasu.Po 2 bardzo mnie rozczarowales , taki znawca jak ty sie sugeruje naklejkami na aucie ;P?
robertdg - 17-04-2010, 11:13
karolgt, toż to niemiecki tjuning , a widziałeś na podnóżku pasażera pluszowe kostki maskotki lewarek zmiany biegow ala golf MK4
Anonymous - 17-04-2010, 12:46
Browar-popełniłeś błąd rzeczowy na który zwróciłem Ci uwagę.
Nie interesuje mnie co sprzedaje na allegro mitcao.
Po prostu walnąłeś głupotę.
Browar napisał/a: | Po 2 bardzo mnie rozczarowales , taki taki znawca jak ty sie sugeruje naklejkami na aucie ;P? |
Nie zależy mi na tym aby Ci imponować o czym z pewnością już wiesz od dawien dawna.Grunt,że potrafię odróżnić jednego Colta od drugiego co Tobie jak widać sprawia problem.I nie wjeźdzaj na mnie bo mnie nie znasz i miejmy nadzieję,że nie będziesz miał przyjemności poznać.
Anonymous - 17-04-2010, 14:02
Czerwien,
Zaczynajac chce wyjasnic pare spraw i zaargumentować je bo nie przychodzi mi nic do głowy jak Twoja uszkodzona percepcję wzrokowa.
Po 1 przyznalem Ci racje odnosnie tego ze to dwa rózne samochody...Nieistotne ze to nie bylo tematem dysputy no ale jezeli juz jestes taki drobiazgowy ok.Dyskusja powinna sie na tym zakończyć.
Powtórze to po raz enty - temat od samego poczatku dotyczyl czesci upakowanych do samochodu kolegi mitcao z coltmani - myslalem ze to jest oczywiste.
A teraz cos prosto z serca
Zazwyczaj jestem dokładny w tym co robie ale wpadki są i bedą zawsze nawet Tym najlepszym - nobody's perfect.Co jak co ale Ty o tym powinienes wiedziec najlepiej klubowiczu ,ups sory zapomnialem ze juz nim nie jestes no tak...
Nie wymagam żebyś docenial mój wkład , robie to dla siebie i innych uzytkowników którzy w odroznieniu od Ciebie będą mi za to wdzieczni.To jest cos co lubie robic - pasja wiesz? I wcale nie świadczy o tym liczba posiadanych samochodów w podpisie czy wyimginowane evo kolo avatara.Mysle ze to jest marka jaka sie sobie wyrabia w czasie, szacunek i uznanie innych.Niezaleznie z jaka częstotliwościa to robie nie wyglada na to zeby sie to zmienilo .
Dwa - w dalszym ciagu nie nauczyles sie dystansowac do pewnych rzeczy i pierzesz brudy na forum... nieładnie jestes niepoprawny...Zbytnio bierzesz do siebie pewne rzeczy, znam to tez mialem z tym problemy ale widac jakos umiem sobie z tym w umiarkowany sposób radzić...
Czerwien napisał/a: | I nie wjeźdzaj na mnie bo mnie nie znasz i miejmy nadzieję,że nie będziesz miał przyjemności poznać. |
nie powiem umiesz sie godnie zaprezentować
zegnam,buzi,czesć, pa pozdrawiam!
bwr
P.S Aha bede wdzieczny zeby juz ten temat nie był zaśmiecany.Dzieki z góry
londolut - 17-04-2010, 15:56
Panowie, jeszcze jeden wywód w takim stylu obojętnie z której strony a oboje wyjdziecie na tym na czerwono.
Anonymous - 18-04-2010, 23:11
Tak jest Panie Kapitanie
odnosnie tego colta niby DOHC TYLKO DLA MANIAKA rozwiewam wszelkie wątpliwości
Jest to wielka pomylka bądź sprzedawca jest naiwnym naciągaczem
Silnik 1,6 SOHC 16v plus tuningowe wezyki made by szlauf ogrodowy
foto tego samochodu przeslane przez wlasciciela
[ Dodano: 20-04-2010, 15:18 ]
powrót wypadkowca z powyginanymi słupkami
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12631507
i kolejna próba sprzedaży krakowskiego Gtika z kreconym licznikiem za pośrdenictwem slynnego komisu V12
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10489185
Anonymous - 21-04-2010, 17:45
Dziwny zderzak w tym niebieskim,przypomina hyundaia.
tiempo - 21-04-2010, 18:18
co jest nie tak z tym czarnym poza kręconym licznikiem?
Maciejos - 21-04-2010, 18:34
tiempo napisał/a: | co jest nie tak z tym czarnym poza kręconym licznikiem? |
Forumowicz Browar oglądał to auto i tak mi je opisał, cytuje "...auto bylo w sprzedazy za 6200 z tego co pamietam i ta cena by byla dla niego odpowiednia.Ale...zawsze jest jakies ale - zobacz jak byl chamsko malowany tyl.Na pasie tylnim zamalowany zamek bagaznika i prak łączenia pasa tylniego z blotnikami to jzu swiadczy o sporej ilosci szpachli pod lakierem.
Maciej Cieśnik, ja bym dal sobie z nim spokoj.Auto jest jeszcze na numerach krakowskich czyli dawno nie przerejestrowane a masz na to miesiac w swietle ogólno obowiązujących przepisów.Nie wiem co z OC pewnie wygaslo bo watpie zeby je oplacali.Czyli umowa z obecnym ubezpieczycielem zostala automatycznie przedluzona wiec nie bedzie mial nowy wlasciciel mozliwosci wybrac innego Towarzystwa ubezpieczeniowego.Za nieplacenie skladki w nalezytym terminie na pewno sa jakies odsetki karne.Najgorsze co moze byc papierkowa "zamotka".To sie nazywa kombinatorstwo.Moj wujek kupil jakis czas temu Jaguara od takiego wlasnie cfaniaczka który umowe sobie napisał sam "z Włochem".Za tą niewiedze dostal 2 lata w zawieszeniu...
Tu masz link jakby co...
http://forum.mitsumaniaki...=asc&start=1620
|
|
|