To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Saqu - 17-01-2012, 17:54

to weź się za szukanie garage a nie siedzenie z 4 literami :D
Wszyc - 17-01-2012, 18:59

szukam szukam wiszę ciągle na telefonie wszystkie możliwe oferty mam już sprawdzone :(
Jogurt - 17-01-2012, 21:53

czyli z tego garażu co ostatnio mi dzwoniłeś też nic nie wyszło ? przyciągaj Pan to na Śląsk ja Ci udostępnię :D
jacek11 - 18-01-2012, 16:55

Jogurt napisał/a:
przyciągaj Pan to na Śląsk ja Ci udostępnię :D

prędzej garaż do Gdyni zaciągniesz,niż tego gala z ziemi wyrwiesz :mrgreen: :P
Krzychu,a nie masz gdzie postawić blaszaka?

Wszyc - 18-01-2012, 17:27

jacek11 napisał/a:
Krzychu,a nie masz gdzie postawić blaszaka?

Wiesz jak wygląda trójmiasto? wiesz jakie są ceny gruntów? :) to tak jak mniej więcej postawienie blaszaka w warszawie pewnie że się da ale nie mam tyle szmalu na grunt na którym mogę coś postawić a na dzikiego to ja nie będę nic stawiał bo mi przyjdą powiedzą że mam to zabrać a galant będzie rozebrany na części pierwsze... bezsens
kupno garażu własnego używanego to koszt u mnie około 22tyś zł w górę w przypadku murowanego
w przypadku blaszaka to od 15tyś zł w górę no chyba że mam własną działkę wtedy postawienie blaszaka to grosze a nawet by mnie było stać na postawienie murowanego jak bym miał grunt jeszcze musi być działka z mediami a minimum dostępem do sieci elektrycznej + założenie liczników

bądźmy realistami albo znajdę garaż albo misiek idzie w części... I najlepsze części zostawię i do kupie parę rzeczy które chce i kiedyś jak będzie garaż kupię jakąś budę E5 i zrobię tak jak chce wtedy albo zbieramy na coś lepszego, 200sx S14, Toyota Supra Mk3 albo EK4 bez sentymentów ma być porządna streetówka i tyle chodź wolał bym by projekt się udał tak jak chce na przeciągu miesiąca się większość wyjaśni

Saqu - 18-01-2012, 18:04

Wszyc napisał/a:
200sx S14, Toyota Supra Mk3 albo EK4

szukaj garage.. bo będę zazdrosny :P :D

Wszyc - 18-01-2012, 19:41

pff i tak będziesz :P nawet o Galanta już ja Ci to mówię :P
areksz121 - 18-01-2012, 20:10

Krzychu a Ty nie jesteś zazdrosny...? :mrgreen: :twisted:
Jogurt - 18-01-2012, 21:24

jacek11 napisał/a:
prędzej garaż do Gdyni zaciągniesz,niż tego gala z ziemi wyrwiesz :mrgreen: :P
:lol: :lol: :lol:
Wszyc napisał/a:
albo znajdę garaż albo misiek idzie w części...
nie mów, że to się tak skończy... nie po tych 114 stronach najciekawszego spamu na forum.
Wszyc - 18-01-2012, 21:31

Nee ja o żadną maszynę na tym forum nie jestem zazdrosny i to ani trochę :)

aaa nie czekaj było auto na ogólnopolskim o które byłem zazdrosny :P

Może niespodziewanie bo lubię raczej japońskie przecinaki ale to:

http://img845.imageshack....9/img0876kg.jpg

jest dla mnie bezapelacyjnie najlepsze auto w całym klubie mitsubishi :D

Wszyc - 18-01-2012, 21:33

Jogurt napisał/a:
nie mów, że to się tak skończy... nie po tych 114 stronach najciekawszego spamu na forum.

Też mam nadzieje że tak się nie skończy :P liczę że znajdzie się garaż :P

Wiesz Jogurt na 90% galant e5 i tak będzie chyba że mnie z pracy wyrzucą :Pjak nie ten to inny :P temat by wtedy trwał nadal ja dalej bym kompletował graty tylko by się buda zmieniła jak bym znalazł w takim samym kolorze to byście się nawet nie zorientowali :P

To czy będzie ta buda czy inna to się okaże po rozebraniu go na części pierwsze łącznie z drzwiami maską błotnikiem, silnikiem jak będzie stała sama buda na kobyłkach to wtedy będziemy myśleć co z nim robić :P do tego mi garaż potrzebny głównie nie będę wiecznie jeździł rozlatującym się złomem albo to trzeba zrobić raz na zawsze albo zmienić budę

jacek11 - 19-01-2012, 17:51

Bardziej chodziło mi o okolicę,gdzieś na wsi,co by można było swobodnie hałasować :mrgreen:
Wszyc - 19-01-2012, 20:10

Nie mam typowej wsi nigdzie Jacku niestety co prawda są pola miedzy Gdynią a Władysławowem ale to są drogie tereny "nowobogaccy"sobie tu stawiają domy z widokiem na morze jest nawet osiedle wielkości centrum Gdyni za wielkim murem mają tylko 5 domów ale za do jakich lądowisko dla śmigłowca domy to wille praktycznie a po terenie jeździ ochrona na quadach takie to tu jaja -_-' do najbliższych terenów wsio podobnych to tak z 50km
Jogurt - 19-01-2012, 21:42

Wszyc napisał/a:
tylko by się buda zmieniła jak bym znalazł w takim samym kolorze to byście się nawet nie zorientowali :P
policzyłbym mrówki i zaraz bym wiedział czy to ''ten'' . a jeśli zeswapowałbyś mrówki dla niepoznaki szukałbym podłogi z blachy 5mm :mrgreen:
Wszyc - 19-01-2012, 22:10

hahaha rozwaliłeś mnie z tą blachą 5mm no ale racja u mnie progi teraz są z pół centymetrowej blachy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: