Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
mabda - 04-09-2011, 14:35
Deo napisał/a: | i niech mi ktoś powie, ze kobiety nie są złośliwe, mściwe i wredne |
nie wiem jak inne, ale ja na pewno sasasasa
Anonymous - 04-09-2011, 14:38
Cytat: | nie wiem jak inne, ale ja na pewno sasasasa |
i zaś kobieta łamie biedne małe ciepłe kochające serce z zimną krwią wbija nóż zadając cios za ciosem i powoli ten biedny mały chłopiec odpływa do krainy...
krainy gdzie już nikt go nie zrani...
jacek11 - 04-09-2011, 14:52
Deo napisał/a: | i zaś kobieta łamie biedne małe ciepłe kochające serce z zimną krwią wbija nóż zadając cios za ciosem i powoli ten biedny mały chłopiec odpływa do krainy...
krainy gdzie już nikt go nie zrani... |
nie maż się.chłopaki nie płaczą
Juiceman - 04-09-2011, 15:32
jacek11 napisał/a: | Deo napisał/a: | i zaś kobieta łamie biedne małe ciepłe kochające serce z zimną krwią wbija nóż zadając cios za ciosem i powoli ten biedny mały chłopiec odpływa do krainy...
krainy gdzie już nikt go nie zrani... |
nie maż się.chłopaki nie płaczą |
Ty jeszcze się do niego nie przyzwyczaiłeś ? Pewnie pisząc to sączył zimne piwko podrywając inne panienki
Anonymous - 04-09-2011, 15:59
Juiceman napisał/a: | Ty jeszcze się do niego nie przyzwyczaiłeś ? Pewnie pisząc to sączył zimne piwko podrywając inne panienki |
czy mi się wydaje ? czy ty chcesz mnie pogrążyć przyjacielu??
Ja wiem, że Magda ci sie podoba, ale sorry dopiero za rok, bo widzisz teraz przez rok będzie moja, bo to warunek konieczny ślubu z Traszką
p.s. one chcą mnie przetestować? to ja ci Mabdę przetestuje byś nie nie wpakował w problemy jak już to ja się poświęce dla Ciebie pamietaj Ty masz obronę znajdziesz nową pracę.... nie potrzebne Ci problemy mi już nic nie grozi więc będzie lepiej jak to ja się poświęce w imię Twego przyszłego szczęścia co byś wiedział, że dobrze wybierasz
Juiceman - 04-09-2011, 16:19
No i sam się pogrążyłeś, w sumie fakt bo Kobiety to same problemy A pracę będę mógł zacząć szukać gdziekolwiek studia już mnie we Wro nie trzymają
U Was też tak gorąco ?
Anonymous - 04-09-2011, 16:22
straszecznie
oj tam oj tam odrazu pograzyłeś ... Same powiedzialy, że ręke Traszki otrzymam jak z Mabdą przez rok wytrzymam
jeszcze nie wiem jak to zrobie ale ok
mkm - 04-09-2011, 16:29
Deo, nie wiem czemu, ale jak czytam Twoje deklaracje to mam chyba jakieś deja vu...
Może jednak nie afiszuj sie tak z przyszłymi żonami, bo potem jak sam wiesz różnie bywa...
Anonymous - 04-09-2011, 16:39
mkm, oj tam oj tam
że z jedną mitumaniaczką nie wyszło to nie znaczy, że z następną nie wyjdzie a skąd wiesz może miłość się narodzi i będziemy zyli długo albo krótko ale szczesliwie
mkm - 04-09-2011, 16:40
I tego Ci życzę
Pamiętaj tylko, że to nie portal randkowy
Anonymous - 04-09-2011, 16:57
mkm napisał/a: | I tego Ci życzę
Pamiętaj tylko, że to nie portal randkowy |
a ty zaś się czepiasz tego biednego Deo...
zostawcie chłopaka przecież już grzecz(sz)ny
to naprawde dobry chlopak byl... twu jest
Juiceman - 04-09-2011, 16:58
Ale za dużo go tu xd
Anonymous - 04-09-2011, 17:01
Juiceman napisał/a: | Ale za dużo go tu xd |
ok dopieliście swego
zamykam się w sobie i już się nie odezwę a jeszcze jedno słowo to się nawet na forum nie pojawie
p.s. Przemku a ty se grabisz...
Juiceman - 04-09-2011, 17:05
ok przepraszam xd dokładam Cie do ignorowanych pisz ile dusza zapragnie
Anonymous - 04-09-2011, 17:45
... że jestem już ponad 500h na forum
|
|
|