To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Krzyzak - 20-01-2012, 07:07

Wszyc napisał/a:
jest nawet osiedle wielkości centrum Gdyni za wielkim murem mają tylko 5 domów
Suchy Dwór? - byłem tam - mój znajomy chciał tam kupić dom, myślał, że jak ma 2 miliony, to jest bogaczem... i starł się z tym murem właśnie, bo najtańszy dom kosztował tam 8 milionów :) ... taki HIWAY
Wszyc - 20-01-2012, 15:20

Krzyzak napisał/a:
Suchy Dwór?

doookładnie

Wszyc - 22-01-2012, 15:26

Znalazł się wolny garaż!! xD jutro jadę oglądać :D tylko 12-15km od domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? :D na tej ulicy jest ten garaż tylko bliżej w stronę dworca głównego w stronę samego centrum haha :P bardzo blisko co nie? :P

Trzeba tam na holu mojego zatargać ciekawe czy uda się go sprowadzić z tej górki mojej bo nie wiem czy to ma hamulce jeszcze :P

Nie spytałem czy prąd ma tylko haha mam nadzieje że ma xD jutro się przekonam :D

BeNeK - 22-01-2012, 16:02

Wszyc napisał/a:
Znalazł się wolny garaż!! xD jutro jadę oglądać :D tylko 12-15km od domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? :D na tej ulicy jest ten garaż tylko bliżej w stronę dworca głównego w stronę samego centrum haha :P bardzo blisko co nie? :P

Trzeba tam na holu mojego zatargać ciekawe czy uda się go sprowadzić z tej górki mojej bo nie wiem czy to ma hamulce jeszcze :P

Nie spytałem czy prąd ma tylko haha mam nadzieje że ma xD jutro się przekonam :D

No to galanta zostaje ! juhu !! Gratki Wszycu !!

mkm - 22-01-2012, 16:23

Wszyc napisał/a:
Znalazł się wolny garaż!!

No to „Miała Matka syna…” :mrgreen: przecież Ty się tam przeprowadzisz :biggrin:
Fotel na dłuższe zadumki wejdzie?

Wszyc - 22-01-2012, 17:26

jeszcze nic nie wiem jutro jadę go obejrzeć nawet nie wiem czy prąd jest jak duży jest itp. :) spokojnie jutro zdam relacje czy wszystko ok itp :) przeprowadzić czy ja wiem nie będzie aż tyle szmalu by robić bóg wiec co bo zbieram na "coś" do galanta :D nie będę mówił co bo jeszcze nic nie jest pewnego :P

Teraz jak garaż będzie oki to postaram się jak najszybciej sprawić by jeździł i wrzucić nowe koła i hamulce by hamował i miał jakieś przyzwoite opony :) i myślę że do lata tylko tyle uda się zrobić niestety :)

Na pewno będą fotki z rozbiórki gala i każdy będzie mógł zobaczyć w jakim stanie blacharskim jest mój galant

Anonymous - 22-01-2012, 18:43

wystarczy że jest światło wtedy tylko złodziejka i już będziesz mógł działać :P
Saqu - 22-01-2012, 18:53

jak bezpiecznik walnie, to skobla zrobić i dalej masz prąd :D :blob8: :blob8: :blob8:
Wszyc - 22-01-2012, 18:56

Panowie spokojnie mechatronik :P porodzimy sobie elektryka to luzik byle by w ogóle jaka kol wiek w garażu była a nie ciemna dziupla :P :twisted:
Marcin-Krak - 22-01-2012, 19:11

Wszyc napisał/a:
Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? :D

:roll: :mrgreen: Chcecie o czymś nam napisać ? :P

Oby wszystko było z garażem si i szybko udało się ogarnąć Wszyc-ko ;) z Galem :D

BeNeK - 22-01-2012, 19:30

Wszyc napisał/a:
jeszcze nic nie wiem jutro jadę go obejrzeć nawet nie wiem czy prąd jest jak duży jest itp. :) spokojnie jutro zdam relacje czy wszystko ok itp :) przeprowadzić czy ja wiem nie będzie aż tyle szmalu by robić bóg wiec co bo zbieram na "coś" do galanta :D nie będę mówił co bo jeszcze nic nie jest pewnego :P

A ja wiem czym jest to ''cos'' :D Ale nie powiem :P Na pewno jest to coś mega fajnegooooooo :D

Jogurt - 22-01-2012, 21:07

Wszyc napisał/a:
Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? :D
ja bym to nazwał miejscem od którego zaczęliśmy zwiedzanie Gdyni :P no kawałek stamtąd jest do Ciebie, ale jak cena dobra to można się pomęczyć. 3mam kciuki za powodzenie akcji
rosomak1983 - 22-01-2012, 21:14

Marcin-Krak napisał/a:
Wszyc napisał/a:
Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ?

Chcecie o czymś nam napisać ?

dobre hehe :D

Wszycu mam nadzieje ze tym razem sie uda... Swoja droga serio nie było nic blizej ??? :P

Wszyc - 22-01-2012, 21:56

rosomak1983 napisał/a:
Swoja droga serio nie było nic blizej ??? :P

Niestety bez szans :( jak wszystko jutro pójdzie dobrze to będę skakał ze szczęścia :D

areksz121 - 22-01-2012, 23:50

Gratulejszyn Krzychu trzymam również kciuki :P