Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Krzyzak - 20-01-2012, 07:07
Wszyc napisał/a: | jest nawet osiedle wielkości centrum Gdyni za wielkim murem mają tylko 5 domów | Suchy Dwór? - byłem tam - mój znajomy chciał tam kupić dom, myślał, że jak ma 2 miliony, to jest bogaczem... i starł się z tym murem właśnie, bo najtańszy dom kosztował tam 8 milionów ... taki HIWAY
Wszyc - 20-01-2012, 15:20
Krzyzak napisał/a: | Suchy Dwór? |
doookładnie
Wszyc - 22-01-2012, 15:26
Znalazł się wolny garaż!! xD jutro jadę oglądać tylko 12-15km od domu Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? na tej ulicy jest ten garaż tylko bliżej w stronę dworca głównego w stronę samego centrum haha bardzo blisko co nie?
Trzeba tam na holu mojego zatargać ciekawe czy uda się go sprowadzić z tej górki mojej bo nie wiem czy to ma hamulce jeszcze
Nie spytałem czy prąd ma tylko haha mam nadzieje że ma xD jutro się przekonam
BeNeK - 22-01-2012, 16:02
Wszyc napisał/a: | Znalazł się wolny garaż!! xD jutro jadę oglądać tylko 12-15km od domu Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? na tej ulicy jest ten garaż tylko bliżej w stronę dworca głównego w stronę samego centrum haha bardzo blisko co nie?
Trzeba tam na holu mojego zatargać ciekawe czy uda się go sprowadzić z tej górki mojej bo nie wiem czy to ma hamulce jeszcze
Nie spytałem czy prąd ma tylko haha mam nadzieje że ma xD jutro się przekonam |
No to galanta zostaje ! juhu !! Gratki Wszycu !!
mkm - 22-01-2012, 16:23
Wszyc napisał/a: | Znalazł się wolny garaż!! |
No to „Miała Matka syna…” przecież Ty się tam przeprowadzisz
Fotel na dłuższe zadumki wejdzie?
Wszyc - 22-01-2012, 17:26
jeszcze nic nie wiem jutro jadę go obejrzeć nawet nie wiem czy prąd jest jak duży jest itp. spokojnie jutro zdam relacje czy wszystko ok itp przeprowadzić czy ja wiem nie będzie aż tyle szmalu by robić bóg wiec co bo zbieram na "coś" do galanta nie będę mówił co bo jeszcze nic nie jest pewnego
Teraz jak garaż będzie oki to postaram się jak najszybciej sprawić by jeździł i wrzucić nowe koła i hamulce by hamował i miał jakieś przyzwoite opony i myślę że do lata tylko tyle uda się zrobić niestety
Na pewno będą fotki z rozbiórki gala i każdy będzie mógł zobaczyć w jakim stanie blacharskim jest mój galant
Anonymous - 22-01-2012, 18:43
wystarczy że jest światło wtedy tylko złodziejka i już będziesz mógł działać
Saqu - 22-01-2012, 18:53
jak bezpiecznik walnie, to skobla zrobić i dalej masz prąd
Wszyc - 22-01-2012, 18:56
Panowie spokojnie mechatronik porodzimy sobie elektryka to luzik byle by w ogóle jaka kol wiek w garażu była a nie ciemna dziupla
Marcin-Krak - 22-01-2012, 19:11
Wszyc napisał/a: | Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? |
Chcecie o czymś nam napisać ?
Oby wszystko było z garażem si i szybko udało się ogarnąć Wszyc-ko z Galem
BeNeK - 22-01-2012, 19:30
Wszyc napisał/a: | jeszcze nic nie wiem jutro jadę go obejrzeć nawet nie wiem czy prąd jest jak duży jest itp. spokojnie jutro zdam relacje czy wszystko ok itp przeprowadzić czy ja wiem nie będzie aż tyle szmalu by robić bóg wiec co bo zbieram na "coś" do galanta nie będę mówił co bo jeszcze nic nie jest pewnego |
A ja wiem czym jest to ''cos'' Ale nie powiem Na pewno jest to coś mega fajnegooooooo
Jogurt - 22-01-2012, 21:07
Wszyc napisał/a: | Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ? | ja bym to nazwał miejscem od którego zaczęliśmy zwiedzanie Gdyni no kawałek stamtąd jest do Ciebie, ale jak cena dobra to można się pomęczyć. 3mam kciuki za powodzenie akcji
rosomak1983 - 22-01-2012, 21:14
Marcin-Krak napisał/a: | Wszyc napisał/a:
Jugurt kojarzysz ten skwer na którym się spotkaliśmy pierwszy raz ?
Chcecie o czymś nam napisać ? |
dobre hehe
Wszycu mam nadzieje ze tym razem sie uda... Swoja droga serio nie było nic blizej ???
Wszyc - 22-01-2012, 21:56
rosomak1983 napisał/a: | Swoja droga serio nie było nic blizej ??? |
Niestety bez szans jak wszystko jutro pójdzie dobrze to będę skakał ze szczęścia
areksz121 - 22-01-2012, 23:50
Gratulejszyn Krzychu trzymam również kciuki
|
|
|