Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
zegar - 22-03-2011, 23:12
chce ktoś odsprzedać Chinola? ja i tak potrzebuję tylko do kamery cofania, no i wiadomo, muzy posłuchać, ale znawcą nie jestem, żebym potrzebował wyciszenia i dzwięku jak ze studia nagrań
mitsu00 - 22-03-2011, 23:25
zegar napisał/a: | chce ktoś odsprzedać Chinola? ja i tak potrzebuję tylko do kamery cofania, no i wiadomo, muzy posłuchać, ale znawcą nie jestem, żebym potrzebował wyciszenia i dzwięku jak ze studia nagrań |
Mojego chętnie ci sprzedam razem z najnowszymi mapami i fotoradarami IGO-8 na całą Europę, bo wymieniam Chińczyka na stację multimedialną Pioneera. Czekam tylko na ramkę 2-DIN, która leci do mnie z Chin Sprzęt działa i wygląda jak nowy.... Ori pudełko i wszystko co potrzeba do instalacji w aucie. Sam montaz to Plug'n Play. Podłączasz kostki i tyle. Nic nie trzeba ciąć ani wiercić. Cena bardzo przystępna, jedynie tysiaka + koszty wysyłki ze Szwecji gdziekolwiek teraz mieszkasz (do PL czy do Niemiec jakąś stówkę) Daj znać na Priva jeśli jesteś zainteresowany.
zegar - 23-03-2011, 00:11
tysiaka za monitor do kamery... hm pomyślę.. bo z tego co pisałeś, to raczej navi Ci nie działa..
mitsu00 - 23-03-2011, 02:36
zegar napisał/a: | tysiaka za monitor do kamery... hm pomyślę.. bo z tego co pisałeś, to raczej navi Ci nie działa.. | Kolego, bez urazy ale jeśli potrzebujesz monitora do kamery to kup sobie taki za 200zł albo i mniej na Allegro. Jakość pójdzie w parze z ceną Ode mnie dostajesz i monitor, i DVD działające nawet w trakcie jazdy, i BT, i Nawigację i mozliwość odtwarzania muzy z CD, USB, kart SD i sterowanie Ipoda w jednym. I doczytaj uważnie co wcześniej pisałem nt nawigacji. Wszystko działa i jest obecnie zainstalowane w aucie. Jutro zrobię filmik więc zobaczysz czy leję wodę czy nie. Tak czy inaczej za jakiś tydzień jak wymontuję Chińczyka i zamontuję Pioneera i tak wystawiam tego pierwszego na Allegro. A tak przy okazji, to kupując nowego u producenta w Chinach zaplaciłbyś 450 + 100 baksów za kuriera do PL + ew. cło jak mialbys pecha.... Tutaj masz wsjo za o wiele mniej. Zastanów sie zatem czego tak naprawdę potrzebujesz, bo jesli stacji multimedialnej, to nie dostaniesz takowej nigdzie za cene ponizej tej którą ci zaproponowałem.
Grzesq - 23-03-2011, 09:09
zegar napisał/a: | tysiaka za monitor do kamery... hm pomyślę.. bo z tego co pisałeś, to raczej navi Ci nie działa.. |
A tysiaka za stację multimedialną to tak dużo wg ciebie ?? Nawet jakby navi nie działała to cena OK. Zawsze możesz sobie zamówić bezpośrednio z Chin, ale dolicz do ceny koszty przesyłki, odprawy celnej i ewentualnego podatku i cła albo tak jak pisze Mitsu może stać się posiadaczem jakiegoś badziewia tylko do kamery za 100-200 zł
benq87 - 23-03-2011, 11:11
Podana cena jest z tunerem i kamera?
[ Dodano: 23-03-2011, 11:19 ]
W cenie zawarta jest kamera i tuner?
mitsu00 - 23-03-2011, 14:17
benq87 napisał/a: | Podana cena jest z tunerem i kamera?
W cenie zawarta jest kamera i tuner? |
Nie. Poniżej potwierdzenie że navi i wszystko inne dziala bezproblemowo. Jakośc obrazu dosyć marna bo kręcona z komórki na autostradzie pod słońce. jednakwidać że Chinczyk nawiguje idealnie i muza leci w tle.....
http://www.fotosik.pl/video/b2e367c3037477fd.html
Muciek - 23-03-2011, 16:09
mitsu00 napisał/a: | benq87 napisał/a: | Podana cena jest z tunerem i kamera?
W cenie zawarta jest kamera i tuner? |
Nie. Poniżej potwierdzenie że navi i wszystko inne dziala bezproblemowo. Jakośc obrazu dosyć marna bo kręcona z komórki na autostradzie pod słońce. jednakwidać że Chinczyk nawiguje idealnie i muza leci w tle.....
http://www.fotosik.pl/video/b2e367c3037477fd.html |
Filmik nie działa, a również chętnie bym na to popatrzył
rezon - 23-03-2011, 16:13
działa, działa - przynajmniej pod Google Chrome. Patrzyłem bo ciekawił mnie inteface iGo. Jakiejś znaczącej różnicy między nim a AM nie widziałem. mitsu00, dlaczego preferujesz iGo?
mitsu00 - 23-03-2011, 16:17
rezon napisał/a: | działa, działa - przynajmniej pod Google Chrome. Patrzyłem bo ciekawił mnie inteface iGo. Jakiejś znaczącej różnicy między nim a AM nie widziałem. mitsu00, dlaczego preferujesz iGo? | Bo AM Europa zagramanica jest totalnie do Nie pokazuje jakichkolwiek ikonek POI i z dokladnoscia tez nie jest rewelacyjnie. W Polsce dziaa fajnie, zagranica - porazka. Pozatym w IGO masz pelny interfejs z tablicami drogowymi i APR.
rezon - 23-03-2011, 18:03
mitsu00 napisał/a: | Nie pokazuje jakichkolwiek ikonek POI i z dokladnoscia tez nie jest rewelacyjnie | Nie narzekam na dokładność - był problem z obwodnicą Wiednia w styczniu ub. roku, ale latem i zimą br. sprawowała się idealnie. POI miałem też za granicą - przynajmniej te, które mnie interesowały. Fakt, nie ma tablic.
mitsu00 - 23-03-2011, 19:38
rezon napisał/a: | POI miałem też za granicą - przynajmniej te, które mnie interesowały. Fakt, nie ma tablic. | POI są, ale brak poszczególnych ikonek np Statoil, Shell, McDonalds etc. Są tylko ogólne dla każdej kategorii.....
13zbyszek13 - 23-03-2011, 19:43
Muciek napisał/a: | Filmik nie działa, a również chętnie bym na to popatrzył |
Jak nie działa jak działa.
zegar - 23-03-2011, 21:52
działa działa.....
a co to za biały kabrlrk do ipoda wystaje? znaczy gdzie jest podłączony?
mitsu00 - 23-03-2011, 23:29
zegar napisał/a: | działa działa.....
a co to za biały kabrlrk do ipoda wystaje? znaczy gdzie jest podłączony? | Do Chińczyka Wywierciłem dziurkę pod panelem klimy i wyprowadziłem go do schowka. działa zajefajnie.
|
|
|