To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T

Hugo - 25-02-2016, 08:07

Bartekkita napisał/a:
paradoksalnie wiocha tym jeździć. Przebrany Passat z podwojoną ceną
Całkowicie popieram.
Krzyzak - 25-02-2016, 08:16

deejay napisał/a:
Scenic I to nic ciekawego , nawet go ruda łyka ... wiec nie dziw sie ze jest niewygodnie i głośno
Bartku - ja tylko chciałem odszufladkować stwierdzenie, że "mam francuza i jeżdżę komfortowo, bo wszystkie mają miękkie zawieszenia"
ja mam po lifcie, ale ruda faktycznie łyka nadkola z tyłu i jeszcze lewy próg z przodu
generalnie np. SCII to stylistyczna tragedia - cała ta linia z odstającą d...ą ala "hemoroid edition" odpycha i odwraca wzrok z odruchem wymiotnym
SCIII też nie zachwyca - jeździłem niedawno wersją 1.2 turbo - zegary mnie zniszczyły, silnik słabiutki, stylistycznie padaka

z nowych aut to mi się nowe modeo podoba jeszcze i skoda superb, vw bora jest ładny - wygląda jak samochód a nie uszkodzone żelazko czy odwrócona wanna

Hugo - 25-02-2016, 08:52

Krzyzak napisał/a:
z nowych aut to mi się nowe modeo podoba
O tak! :wink:
Fragu - 25-02-2016, 08:56

mazda 6 2.5, accord 2.4, aktualne volvo s60, insignia 2.0t, :wink:
Hugo - 25-02-2016, 09:17

Fragu napisał/a:
mazda 6 2.5
Super auto, Mondeo się chowa.
Fragu napisał/a:
accord 2.4
Ale nie nowy tylko 2003-2006 i tylko w wersji Type-S czy tam Type-R.
Fragu - 25-02-2016, 09:20

Hugo napisał/a:
Ale nie nowy tylko 2003-2006 i tylko w wersji Type-S czy tam Type-R.

Nooowy! Świetny jest 8)

Owczar - 25-02-2016, 09:29

Ja nie za bardzo rozumiem szufladkowanie kierowców po marce aut, którymi jeżdżą. Nie jestem uprzedzony do żadnych marek, przeszkadza mi tylko duża ilość modelu na rynku, bo auto staje się po prostu jednym z wielu, a z czasem też się szybko opatrzy. Gdybym się przejmował kto jeździ podobnym autem to mitsubishi też bym nie jeździł. Wystarczy poczytać to forum żeby zauważyć, że i mitsu dosiadają "dziwne" osobowości.
To jest tylko samochód i ma się podobać mnie i mojej żone! A opinię innych mam głęboko... ;)
Najlepsze jest plucie na inne marki nawet gdy nigdy się takowej nie posiadało. Z autem jest trochę jak z żoną. Nie ma idealnej kobiety, ale można znaleźć idealną kobietę dla siebie... Ale to nie znaczy, że jak mam blondynkę, to będę mówił, że brunetki są tępe i vice versa. Szczególnie, że to tylko samochód!

sampler - 25-02-2016, 09:48

Moje dwa typy: Honda Accord Type S 2.4 R4 I Vtec 201 KM

oraz Mondeo ST220 FL 3.0 V6 226 KM

Oba są świetne zwłaszcza w środku. Fotele Recaro z ST220 miażdzą

mkm - 25-02-2016, 12:21

A co za problem kupić Recaro do swojego auta? :mrgreen:
Proszę:
https://www.recaro-automotive.com/en/home.html

Kolejny temat o tym samym - jakie auto "zamiast"...
Zamiast tracić czas na bicie piany "co bym kupił" po prostu to kup! :mrgreen:

Owczar - zwrócę Ci już uwagę na "kryptoreklamę" Lexusa tak jak zwracałem uwagę na "kryptoreklamę" Skody po różnych tematach...

Masz swój temat - zachwalaj, "reklamuj", pokazuj itp. itd.
Tu wchodzi się oglądnąć co ciekawego Hugo, robi z Galantem, a nie po to, żeby czytać "co bym kupił zamiast Galanta".

Owczar - 25-02-2016, 12:40

mkm napisał/a:
Owczar - zwrócę Ci już uwagę na "kryptoreklamę" Lexusa tak jak zwracałem uwagę na "kryptoreklamę" Skody po różnych tematach...

Ja na reklamie Lexusa nie zarabiam :)
Skomentowałem tylko, że galant nie jest taki cudowny jakby się mogło wydawać, a dalej ptooczyło się jak wyżej.

mkm - 25-02-2016, 12:43

Owczar, przecież wiem :D , ale jakoś Ci się tak nagromadziło w kilku tematach :D
Owczar - 25-02-2016, 12:45

To pewnie, przez to jak ostatnio mnie galant :twisted: Dbasz, serwisujesz, a on się wdaje w romans z rudą...
McCoy - 25-02-2016, 20:38

Owczar....czlowiek chodzi do lekarza,biega,plywa zzera cudowne suplementy diety,czasami podupcy,a i tak predzej czy pozniej umiera.Nie oszukasz czasu oraz przemijania.Wiecznie zyc nie bedziesz jak i kazdy z nas.Walić to po prostu.
Bartekkita - 25-02-2016, 22:24

To ja jeszcze tylko napiszę,
Krzyzak napisał/a:
z nowych aut to mi się nowe modeo

że miałem okazję przejechać nowym Mondeo, a uściślając Fusionem 3k km w 2 dni, powiem krótko tragedia.

mjsystem - 26-02-2016, 16:56

Krzyzak napisał/a:
z nowych aut to mi się nowe modeo podoba
Z wyglądu tak.... :wink:
Bartekkita napisał/a:
że miałem okazję przejechać nowym Mondeo, a uściślając Fusionem 3k km w 2 dni, powiem krótko tragedia.
Mondeo czy Fusionem? bo czy trabantem czy passatem też jest jakaś różnica.
8)