To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

Wszyc - 14-04-2010, 00:40

siedzę i kombinuje nad przeróbką tylnych lamp w galancie :D mi to już się nudzi :D
Juiceman - 14-04-2010, 00:42

tzn jaka przeróbka ? : )

Może wywalisz z obecnej lapy przedni plastik wkleisz tam pleksy ;) a środek urządzisz po swojemu ? : )

Wszyc - 14-04-2010, 00:48

Juiceman napisał/a:
Może wywalisz z obecnej lapy przedni plastik wkleisz tam pleksy ;) a środek urządzisz po swojemu ? : )

nie zbyt zrozumiałem jaki plastik w lampie przedniej? to wszystko to szkło :P
a przeróbki tylnych lamp tajemnica chcę być pierwszy na forum :D albo mogę się na pw pochwalić najwyżej :D

EDIT
okey źle cie zrozumiałem chodzi Ci o tylnie na coś ala lexus looki nie nie bez wiochy :D

Juiceman - 14-04-2010, 01:07

Hehe czy ja wiem czy coś na wzór lexusa inwencja twórcza zależy od właściciela xD
A to co dałeś na PW Bajka ;)

Wszyc - 14-04-2010, 01:12

ja tam raczej nie będę chciał wiele w wyglądzie miśka zmieniać tylko jeszcze progi od wersji v6 bo przedni zderzak już jest :P może jeszcze elektryczna antenka radia wyląduje u mnie ta to już wiercenie w ćwiartce wiec nie prędko :P moja wersja galanta jest tak biedna że nie mam nawet tego :P cieszę się że chociaż elektryczne szyby są, poducha kierowcy i szyberdach to chyba wszystko z wyposażenia dodatkowego jakie ma :P
Juiceman - 14-04-2010, 01:15

Hehe znaczy sie prawie Golas xD
Wszyc - 14-04-2010, 01:20

w miejscu tempomatu i tcl mam półeczkę na paczkę fajek :D by się może przydała ale nie palę heh :D

A i sorki mam jeszcze tarcze z tyłu a to nie był chyba standard bo nawet w EA w dieslu są bębny :D

Juiceman - 14-04-2010, 01:21

Stary ja Tu widze do Twojego auta sporo opcji było wybranych co Ty mnie w konia robisz xD
Wszyc - 14-04-2010, 01:28

Juicy może nawet rozwiązałeś mój problem z zapalaniem bo czasem samochód nie chce kręcić rozrusznikiem a Ty mi tu piszesz że on niby ma immobilizer :D
Juiceman - 14-04-2010, 01:30

Hehe no bo ma; )
Wszyc - 14-04-2010, 01:34

to muszę się go pozbyć bo będę miał ciągle problemy z odpalaniem :P hmm immobilizer szwankuje okablowanie alarmu jest żywcem wyrwane czy jego przypadkiem nie ukradli :P dobra może lepiej nie będę gdybał :D tylko jeden kluczyk dorobiony do tego :D
Juiceman - 14-04-2010, 01:35

Hehehe i tak masz parę innych zagwostek xD
Wszyc - 14-04-2010, 01:39

zaczynam się cieszyć że wszystko nie działa bo może bym go nawet nie odpalił gdyby immobilizer był lub alarm bo nie mam pilota :D albo zastanawiam się czy cała stacyjka nie została zmieniona bo kluczyki pasują do drzwi i stacyjki ale do bagażnika i schowka nie może ukradziono samochód rozwalono stacyjkę i jak się znalazł właściciel wymienił w drzwiach i stacyjce kluczę a w bagażniku miał już wbite i w schowek :P
Juiceman - 14-04-2010, 01:42

Mi do schowka pasuje tylko 1 kluczyk z 2 xD heh
Wszyc - 14-04-2010, 01:47

ale wzbogacę wyposażenie o climatronic jeszcze :P chciałem jeszcze kompa pokładowego zrobić ale zdałem sobie sprawe że w dieslu nie mam ECU i mam problem nie ma do czego kompa podłączyć bo ten silnik nie ma elektroniki w ogóle heh konstrukcja równie ambitna jak w ursusie 360 :P