To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

Juiceman - 14-04-2010, 02:11

Heheh ladne porównanie xD

[ Dodano: 14-04-2010, 02:14 ]
No to
EVO

za chwile pobudka pora w kime uderzyć :)

Wszyc - 14-04-2010, 02:16

a ja siedzę do rana i cały dzień muszę się przestawić bo sypiam do 14stej w południe i marnuje dzień mam nadzieje że jak teraz posiedzę to koło 22 padnę na ryj i ureguluje sobie spanie :D albo muszę robotę znaleźć to się ureguluje mi życie :D
Juiceman - 15-04-2010, 00:07

Światło ON ; )
karolgt - 15-04-2010, 00:17

Wszyc napisał/a:
a ja siedzę do rana i cały dzień muszę się przestawić bo sypiam do 14stej w południe i marnuje dzień mam nadzieje że jak teraz posiedzę to koło 22 padnę na ryj i ureguluje sobie spanie :D albo muszę robotę znaleźć to się ureguluje mi życie :D

ehe :D
bedziesz chodził spać o tej samej tylko wstawał wcześniej, a w soboty odsypiał do 15 :D

Juiceman - 16-04-2010, 00:06

AVE i od razu
EVO

Wszyc - 17-04-2010, 00:30

karolgt napisał/a:
bedziesz chodził spać o tej samej tylko wstawał wcześniej, a w soboty odsypiał do 15 :D

Ja mam sobotę cały tydzień :D bo oblałem studia :P btw. nic nie pomogło dalej jest tak samo nie śpię po nocy i budzę się w południe i w ogóle śpię po 12h i jeszcze w ciągu dnia dosypiam :P już nawet kurka przestawiłem łóżko bo myślałem że żyła wodna ale nic nie dało :D

karolgt - 17-04-2010, 00:41

Wszyc napisał/a:
karolgt napisał/a:

Ja mam sobotę cały tydzień :D bo oblałem studia :P btw. nic nie pomogło dalej jest tak samo nie śpię po nocy i budzę się w południe i w ogóle śpię po 12h i jeszcze w ciągu dnia dosypiam :P już nawet kurka przestawiłem łóżko bo myślałem że żyła wodna ale nic nie dało :D

no tak,szukałeś siły wyższej :P

ciężko wrócic do normlanych godzin spania, nawet bardzo bardzo bardzo ciężko :P
ale ja w sumie się już przyzwyczaile pracową i nie-normlanie spać :D

Wszyc - 17-04-2010, 00:51

a zmieniając temat już widzę że zrobię furorę na zlocie ogólnopolskim :D

w czwartek na co miesięcznym zlocie już i tak robiłem nie małe poruszenie pewnie więcej marudzących będzie na ogólnopolskim :D za tylną szybę wsadzę taki wielki transparent "tak wiem leje mi się olej z auta, mam sponiewieraną rejestracje, nie mam lakieru w wielu miejscach i pracuje jak traktor" :D

j-rules - 17-04-2010, 00:54

bry dzieciaki :D
Wszyc - 17-04-2010, 00:59

a witam Cie Andrzeju co u Ciebie słychać ? :)
j-rules - 17-04-2010, 01:04

no coz Kris. Weekend jak weekend - jutro planuje wycieczke do Tarnobrzega. I cos czuje ze pobije swoj rekord swojego miska w spalaniu :) poki co wyglada to dobrze jak nigdy (wg skali)
A po za tym to bida z nedza, zapalcilem mandat i jestem pusty w ryj ;(

Wszyc - 17-04-2010, 01:13

ja jutro jak dopisze pogoda to grill na klifie a tak po za tym to misio co raz bardziej daje znać że ma dość silnik, skrzynia, elektryka wszystko w powolnym stopniu umiera 2 lata lub 15tyś km to absolutny max życia układu napędowego i elektrycznego w moim miśku :?
j-rules - 17-04-2010, 01:17

Eh.. Wszyc, dasz rade. Nie bede pisal o mankametnach mojego dziadunia, bo kilka ma, planuje zrobic, ale Ty faktycznie bawisz sie w dr Frankensteina. Za malo kogo tak kciuki trzymam jak za Ciebie i twoj projekt. Bedzie git! :)

Jak mnie kiedys wywieje w 3miasto to odwiedizny/ogledziny masz pewne :D :mrgreen:

[ Dodano: 17-04-2010, 01:25 ]
okejo, trzeba sie wylozyc w kimono. Bywajcie towarzysze ;P

Wszyc - 17-04-2010, 01:28

spoko teraz to nie odpuszczę ze względu że na razie z tego co wiem to buda jest mega zdrowa ( jeszcze od dołu nie zaglądałem ) a nie dostane budy w lepszym stanie a nowszy galant EAxA dla mnie jest brzydki :P wiec to że zostanie to raczej pewnie bo teraz jak karoseria jest okey to się opłaca robić mechanikę

Jak będziesz się wybierał nie ma sprawy ugoszczę i mogę polecić nasze trójmiejskie atrakcje :D ale zapraszam latem bo po za latem to tu nic nie ma do roboty :)

[ Dodano: 17-04-2010, 01:36 ]
Ja też spadam bo źle się coś czuję :? muszę zmienić tryb życia bo mi organizm pada muszę pozbyć się paru nałogów żywieniowych np. herbaty piję ją w takich ilościach że dewastuje sobie organizm teina wypłukuje z krwi żelazo które ma wpływ na transport tlenu we krwi... ale nie martwcie się o siebie możecie pić herbatę to po prostu ja nie ludzkie ilości pochłaniam jej dlatego mam problemy :D (7litrów na 24h :D ) i przyzwyczajenia i tryb życia muszę zmienić bo przy obecnym stanie rzeczy to szybciej siebie zajeżdżę niż samochód :P
do następnego razu :P

PatricoWroc - 17-04-2010, 01:38

Podpity i to dość dobrze. :D