Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
Juiceman - 14-04-2010, 02:11
Heheh ladne porównanie xD
[ Dodano: 14-04-2010, 02:14 ]
No to
EVO
za chwile pobudka pora w kime uderzyć
Wszyc - 14-04-2010, 02:16
a ja siedzę do rana i cały dzień muszę się przestawić bo sypiam do 14stej w południe i marnuje dzień mam nadzieje że jak teraz posiedzę to koło 22 padnę na ryj i ureguluje sobie spanie albo muszę robotę znaleźć to się ureguluje mi życie
Juiceman - 15-04-2010, 00:07
Światło ON ; )
karolgt - 15-04-2010, 00:17
| Wszyc napisał/a: | a ja siedzę do rana i cały dzień muszę się przestawić bo sypiam do 14stej w południe i marnuje dzień mam nadzieje że jak teraz posiedzę to koło 22 padnę na ryj i ureguluje sobie spanie albo muszę robotę znaleźć to się ureguluje mi życie |
ehe
bedziesz chodził spać o tej samej tylko wstawał wcześniej, a w soboty odsypiał do 15
Juiceman - 16-04-2010, 00:06
AVE i od razu
EVO
Wszyc - 17-04-2010, 00:30
| karolgt napisał/a: | ehe
bedziesz chodził spać o tej samej tylko wstawał wcześniej, a w soboty odsypiał do 15 |
Ja mam sobotę cały tydzień bo oblałem studia btw. nic nie pomogło dalej jest tak samo nie śpię po nocy i budzę się w południe i w ogóle śpię po 12h i jeszcze w ciągu dnia dosypiam już nawet kurka przestawiłem łóżko bo myślałem że żyła wodna ale nic nie dało
karolgt - 17-04-2010, 00:41
| Wszyc napisał/a: | | karolgt napisał/a: | ehe
bedziesz chodził spać o tej samej tylko wstawał wcześniej, a w soboty odsypiał do 15 |
Ja mam sobotę cały tydzień bo oblałem studia btw. nic nie pomogło dalej jest tak samo nie śpię po nocy i budzę się w południe i w ogóle śpię po 12h i jeszcze w ciągu dnia dosypiam już nawet kurka przestawiłem łóżko bo myślałem że żyła wodna ale nic nie dało |
no tak,szukałeś siły wyższej
ciężko wrócic do normlanych godzin spania, nawet bardzo bardzo bardzo ciężko
ale ja w sumie się już przyzwyczaile pracową i nie-normlanie spać
Wszyc - 17-04-2010, 00:51
a zmieniając temat już widzę że zrobię furorę na zlocie ogólnopolskim
w czwartek na co miesięcznym zlocie już i tak robiłem nie małe poruszenie pewnie więcej marudzących będzie na ogólnopolskim za tylną szybę wsadzę taki wielki transparent "tak wiem leje mi się olej z auta, mam sponiewieraną rejestracje, nie mam lakieru w wielu miejscach i pracuje jak traktor"
j-rules - 17-04-2010, 00:54
bry dzieciaki
Wszyc - 17-04-2010, 00:59
a witam Cie Andrzeju co u Ciebie słychać ?
j-rules - 17-04-2010, 01:04
no coz Kris. Weekend jak weekend - jutro planuje wycieczke do Tarnobrzega. I cos czuje ze pobije swoj rekord swojego miska w spalaniu poki co wyglada to dobrze jak nigdy (wg skali)
A po za tym to bida z nedza, zapalcilem mandat i jestem pusty w ryj ;(
Wszyc - 17-04-2010, 01:13
ja jutro jak dopisze pogoda to grill na klifie a tak po za tym to misio co raz bardziej daje znać że ma dość silnik, skrzynia, elektryka wszystko w powolnym stopniu umiera 2 lata lub 15tyś km to absolutny max życia układu napędowego i elektrycznego w moim miśku
j-rules - 17-04-2010, 01:17
Eh.. Wszyc, dasz rade. Nie bede pisal o mankametnach mojego dziadunia, bo kilka ma, planuje zrobic, ale Ty faktycznie bawisz sie w dr Frankensteina. Za malo kogo tak kciuki trzymam jak za Ciebie i twoj projekt. Bedzie git!
Jak mnie kiedys wywieje w 3miasto to odwiedizny/ogledziny masz pewne
[ Dodano: 17-04-2010, 01:25 ]
okejo, trzeba sie wylozyc w kimono. Bywajcie towarzysze ;P
Wszyc - 17-04-2010, 01:28
spoko teraz to nie odpuszczę ze względu że na razie z tego co wiem to buda jest mega zdrowa ( jeszcze od dołu nie zaglądałem ) a nie dostane budy w lepszym stanie a nowszy galant EAxA dla mnie jest brzydki wiec to że zostanie to raczej pewnie bo teraz jak karoseria jest okey to się opłaca robić mechanikę
Jak będziesz się wybierał nie ma sprawy ugoszczę i mogę polecić nasze trójmiejskie atrakcje ale zapraszam latem bo po za latem to tu nic nie ma do roboty
[ Dodano: 17-04-2010, 01:36 ]
Ja też spadam bo źle się coś czuję muszę zmienić tryb życia bo mi organizm pada muszę pozbyć się paru nałogów żywieniowych np. herbaty piję ją w takich ilościach że dewastuje sobie organizm teina wypłukuje z krwi żelazo które ma wpływ na transport tlenu we krwi... ale nie martwcie się o siebie możecie pić herbatę to po prostu ja nie ludzkie ilości pochłaniam jej dlatego mam problemy (7litrów na 24h ) i przyzwyczajenia i tryb życia muszę zmienić bo przy obecnym stanie rzeczy to szybciej siebie zajeżdżę niż samochód
do następnego razu
PatricoWroc - 17-04-2010, 01:38
Podpity i to dość dobrze.
|
|
|