To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T

stary alfer - 05-02-2012, 15:55

mkm napisał/a:
woda święcona

Rdza na nadkolach i kielichach!

:mrgreen:

Krzyzak - 05-02-2012, 16:23

Hugo napisał/a:
będzie chociaż pyszny pasztet myśliwski
sprawdziłeś? - bo wiesz co się dzieje z mięsem jak w środku wnętrzności z g....m popękają...
mkm - 05-02-2012, 16:30

No to się Hugo, pasztetem nacieszył...
Hugo - 05-02-2012, 18:37

Krzyzak napisał/a:
sprawdziłeś? - bo wiesz co się dzieje z mięsem jak w środku wnętrzności z g....m popękają...
Jutro dziadek będzie go odzierał i się sprawdzi czy się nadaje.
Zielu - 05-02-2012, 19:37

Trochę szkoda Hugo, faktycznie pech..ale przynajmniej masz zającą, oby dobry był :wink:
mackbeth - 05-02-2012, 19:39

Kurde, a do tej pory myślałem że mi czasami pech doskiwera... współczucie... ale lepszy zając niż np łoś albo dzik...
tomasek - 05-02-2012, 19:54

Hugo co do zaślepek halogenu zapytaj w ASO,ktoś w dziale galanta pisał że są dostępne za w miarę rozsądne pieniądze,coś ok 150-szt :wink:
Rafal_Szczecin - 05-02-2012, 20:08

http://moto.allegro.pl/za...2093743648.html

nie wiem ktora strone potrzebujesz , tu jest za 190 i w kolorze.

m6riano - 05-02-2012, 20:56

Krzyzak napisał/a:
bo wiesz co się dzieje z mięsem jak w środku wnętrzności z g....m popękają

wtedy trafi do mielarki w najbliższym makdonaldzie..;-)

Hugo - 05-02-2012, 23:10

mackbeth napisał/a:
lepszy zając niż np łoś albo dzik...
Zgadza się, ten łoś (chociaż nigdy w życiu nie widziałem) całkiem prawdopodobny przy moim "szczęściu" :wink:
tomasek6 napisał/a:
Hugo co do zaślepek halogenu zapytaj w ASO,ktoś w dziale galanta pisał że są dostępne za w miarę rozsądne pieniądze,coś ok 150-szt
Tak, ale chciałbym już kupić w moim kolorze.
Rafal_Szczecin napisał/a:
http://moto.allegro.pl/za...2093743648.html
nie wiem ktora strone potrzebujesz , tu jest za 190 i w kolorze
Oczywiście potrzebuję prawą.
A tu fotki:
Denat (całe dupsko zmiażdżone, skoki połamane):

I zniszczenia (tam gdzie jest wyczyszczony zderzak jest jego pęknięcie, ale docisnąłem palcem i wskoczyło na miejsce). Co ciekawe nie ma żadnego odprysku lakieru, została tylko czarna kreska na pęknięciu:

Juiceman - 05-02-2012, 23:46

Szkoda, że nie masz wszystkich części można by zrobić reanimację tej kratki ;-) A zajec nawet na wet na pasztet :mrgreen:
Hugo - 05-02-2012, 23:53

Juiceman napisał/a:
Szkoda, że nie masz wszystkich części można by zrobić reanimację tej kratki
No nie pozbierałem w tych nerwach, choć była taka myśl, ale z tego co widziałem na asfalcie leżała tylko jedna mała część, a ubytek jest dość duży, więc reszta była w rowie i na poboczu. Byłby problem wszystkie kawałki poszukać. Poza tym było trochę śniegu.

Zapomniałem jeszcze dodać, że w piątek wieczorem naciągnąłem pasek alternatora i na razie nie piszczy, w sobotę dopasowałem mocowania siłowników maski i odstaje tylko minimalnie (zdecydowanie do przyjęcia) oraz wymieniłem żarówki mijania na Tungsram Sportlight BLUish + 50%. No teraz to mam światła jak z marzeń, barwa biała jak śnieg. Doskonale...

Arturro-86 - 05-02-2012, 23:59

Hugo napisał/a:
wymieniłem żarówki mijania na Tungsram Sportlight BLUish + 50%. No teraz to mam światła jak z marzeń, barwa biała jak śnieg. Doskonale...

Bo świecisz na śnieg :twisted:
Nie no... pochwal się jakąś fotką, bo mnie kuszą soczewki u siebie :biggrin:

Hugo - 06-02-2012, 00:12

Arturro-86 napisał/a:
Bo świecisz na śnieg
Śniegu u mnie jest tyle co kot napłakał, tylko miejscami. Na asfalcie go nie ma a przede mną w nocy biało :P Foty będą, ale jak temperatura wzrośnie min. do 0 st. C, po myciu auta i po wymianie klosza :wink: Wysyłaj go, wysyłaj szybko...
sveno - 06-02-2012, 00:18

Hugo, wywal ten zderzak i montuj Avanca :) :twisted: