Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VIII REASUMPCJA
Krzyzak - 26-06-2023, 14:07
| Marcino napisał/a: | | Za płotem zaczęła sie budowa | to niestety cena rozwojowych terenów... i tego, że byłeś w miarę pierwszy
ja budowałem ostatni na mojej ulicy i to inni musieli mnie znosić
na szczęście wszystko przejściowe
jacek11 - 26-06-2023, 15:54
Że zwiedziłem zamek w Malborku.
joujoujou - 26-06-2023, 23:54
| jacek11 napisał/a: | | Że zwiedziłem zamek w Malborku. | Nadal stoją namioty/budy z żarciem przy wyjściu? Kumpel kiedyś tam taką miał (może i nadal ma) i kosił kasę jak szalony.
Krzyzak - 27-06-2023, 07:29
| joujoujou napisał/a: | | Kumpel kiedyś tam taką miał (może i nadal ma) i kosił kasę jak szalony. | Ej jou - ale chcesz powiedzieć, że Dzidola znasz? - ja z nim do przedszkola chodziłem i potem do podstawówki.
I tak - knajpa jest wciąż, jakoś w maju otwierają sezon. Właściwie to jego siostra tam ogarnia a on głównie półprodukty dowozi...
Zawsze z przyjemnością wbijam do nich na bigos i robię zapasy prawdziwego piwa - Gościszewo dla nich produkuje.
Marcino - 27-06-2023, 08:47
| Krzyzak napisał/a: | | Gościszewo dla nich produkuje. |
Nie tylko dla nich, jest dostępne w kilku miejscach w Tczewie bez kłopotu.
| Krzyzak napisał/a: |
Marcino napisał/a:
Za płotem zaczęła sie budowa
to niestety cena rozwojowych terenów... i tego, że byłeś w miarę pierwszy |
Tak, byłem pierwszy na tym "fyrtlu", No 13 lat mieszkałem ale damy rade. Dobrze ze jednorodzinny a nie jakieś bliźniaki czy szeregowce.
AidsD - 27-06-2023, 10:21
Hejo dzieciaczki
Krzyzak - 27-06-2023, 10:36
| Marcino napisał/a: | | Nie tylko dla nich, jest dostępne w kilku miejscach w Tczewie bez kłopotu. | Oni to wiedzą kocie, ale musisz też wiedzieć, że to nie jest ściek wytwarzany masowo przez browary i dlatego każda partia się różni, tak jak różni się produkcja dla dużego odbiorcy (a takim są Sklepy Cynamonowe) kontra np. lokalne markety.
joujoujou - 27-06-2023, 23:59
| Krzyzak napisał/a: | | chcesz powiedzieć, że Dzidola znasz? | Po ksywie to nie kojarzę. Maciek mu na imię dali.
Krzyzak - 28-06-2023, 07:11
To nie ten, Dzidol to Apoloniusz...
Marcino - 28-06-2023, 09:07
Dobry, wczoraj porzadnie popadało w koncu bez burz, tak ze jest podlane.
Bizi78 - 28-06-2023, 09:13
Bry kawosze .
Krzyzak - 28-06-2023, 11:13
| Marcino napisał/a: | | w koncu bez burz | to były jakieś burze? teraz to już ten deszcz mnie będzie gilać, bo najbliższe plany są aby wykopać studnię
Bizi78 - 28-06-2023, 12:28
Ja się wziąłem za czyszczenie i malowanie desek barierek na ostatnim tarasie i mnie jakiś pseudo deszcz przegonił .
tościk - 28-06-2023, 12:43
Że miałem ostatnio okazję odwiedzić po raz pierwszy województwa świętokrzyskie i podkarpackie.
I normalnie aż się ciepło na serduszku zrobiło, jak przez Kielce przejeżdżałem i się okazało, że ulica Łódzka nawiązuje tradycjami do miasta od którego wzięła nazwę (dziury, wyboje, kiepskie oznakowanie i światła bez jakiejkolwiek synchronizacji)
A za to w Krośnie czułem się dziwnie, bo jako jedyny używałem kierunkowskazów przy manewrach. I się zastanawiam ciągle, czy ja o czymś nie wiem?
Bzyk_R1 - 28-06-2023, 22:21
Patrzcie go, był prawie pod domem i nie podjechał.
|
|
|