To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VIII REASUMPCJA

joujoujou - 28-06-2023, 23:49

Dobry wieczór. :)
tościk - 29-06-2023, 08:27

Bzyk_R1 napisał/a:
Patrzcie go, był prawie pod domem i nie podjechał.

No niestety cały dzień mi w trasie zleciał, 900 km zrobiłem od rana do późnego wieczora i nawet nie było jak i kiedy zboczyć z trasy :(

A tu taka wczorajsza akcja z Łodzi. W życiu bym się nie spodziewał, że będę świadkiem czegoś takiego w pierwszym rzędzie. I ciarki mnie przechodzą, jak sobie pomyślę, że 10 sekund różnicy w cyklu świateł i mógłby wbić w moje drzwi... Zatrzymałem się w alejce, wybiegam z auta, żeby pomóc ludzi ratować, a tu się okazuje że i kierowca i pasażerowie w ciągu tej minuty zdążyli już uciec. Kierowca według info w mediach pod wpływem eliksiru nieśmiertelności...

https://youtu.be/tLZHrDqWWNw
https://radiolodz.pl/lodz-wypadek-narutowicza-pijany-wjechal-w-sciane-sklepu,257958/

Krzyzak - 29-06-2023, 11:54

Niezłe kino i miejsce w 1 rzędzie... Ja bym zgłosił to na bagiety - zawsze to jakiś dowód o osobach uczestniczących. Może akurat znajdą i go rozliczą. Pijani mają to do siebie, że robią tak wielokrotnie - kiedyś trafią na czyjeś dziecko (teraz też mogli...).
Ogólnie ciekawe - rowerzysta w kurtce i czapce - przecież wczoraj było +30 (jak zwykle zresztą) i ledwo szło wytrzymać w cieniu.

AidsD - 29-06-2023, 12:08

Dobry wieczór.
tościk - 29-06-2023, 19:22

Krzyzak napisał/a:
Niezłe kino i miejsce w 1 rzędzie... Ja bym zgłosił to na bagiety - zawsze to jakiś dowód o osobach uczestniczących. Może akurat znajdą i go rozliczą. Pijani mają to do siebie, że robią tak wielokrotnie - kiedyś trafią na czyjeś dziecko (teraz też mogli...).
Ogólnie ciekawe - rowerzysta w kurtce i czapce - przecież wczoraj było +30 (jak zwykle zresztą) i ledwo szło wytrzymać w cieniu.

Myślę, że skoro wydmuchał 2 promile, a pasażer trafił do szpitala, to ich jednak dogonili.
Jak tam stałem na miejscu to ludzie mówili, że ktoś za nimi pobiegł, a jak po kilku minutach przyjechała policja, to od razu ruszyli dalej, więc pewnie dostali cynk gdzie jest.

W Łodzi wczoraj po południu było jakieś 15 stopni, wiało i padało cały czas, więc kurtka i czapka rowerzysty nie dziwi ;)

joujoujou - 29-06-2023, 23:45

Dobry wieczór. :)

[ Dodano: 01-07-2023, 17:22 ]
...w lipcu. :P

Krzyzak - 01-07-2023, 22:08

Rozerwana manszeta wewnętrznego przegubu w bordo Galancie. Ciężko coś dostać do 35 latka, ale dopasowałem. Ogólnie - nie wiedziałem, że ten nowy lancer tak podobny jest...
I chcę powiedzieć, że będę wiercił studnię - zaopatrzony w wiedzę teoretyczną niedługo zabieram się do pracy. Sprzęt pożyczony od Marcino, rury kupione - zostaje powiercić filtr i do dzieła.

joujoujou - 02-07-2023, 07:41

Wierć. Ciekaw jestem jak głęboko będzie. :)
Bizi78 - 02-07-2023, 09:34

Aby tylko do Chińczyków się nie dowiercił :mrgreen: .

Bry kawosze :coffee2: :coffee2: .
Pogoda dzisiaj jakaś taka barowa :evil: .

joujoujou - 02-07-2023, 12:06

Żeby do ropy się dowiecił, albo do gazu - byłoby nieźle. ;)
Bizi78 - 02-07-2023, 16:10

podczas sparingu sędzia obraził się na piłkarzy i zszedł z liniowymi z boiska :mrgreen: .
Krzyzak - 02-07-2023, 17:31

joujoujou napisał/a:
Żeby do ropy się dowiecił, albo do gazu - byłoby nieźle. ;)

w Polsce to początek problemów...
ziemia twoja, ale wszystko pod ziemią to państwa... chodnik - jak jest - to jest państwa, bo pijąc piwko na nim przed swoją posesją zapłacisz mandat - no chyba, że jest zima i śnieg to wtedy jest twój i musisz odśnieżyć i odlodzić - bo jeśli ktoś się na nim połamie to mu płacisz odszkodowanie...

Bzyk_R1 - 02-07-2023, 22:02

W naszym kraju Twoje jest to co na głębokość marchewki.
joujoujou - 03-07-2023, 00:39

Dobry wieczór i dobra kawa. :)
AidsD - 03-07-2023, 11:04

Dzień Dobry!

Dogorywam dzisiaj po weekendzie