Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
rosomak1983 - 08-02-2012, 15:46
tak mowisz, mi jakos sie nie chce przy panterze robic przy tej pogodzie...
Ale zobacze dzisiaj bo w sumie juz cieplej duzo.
Wszyc - 19-02-2012, 10:06
Galant w garażu trochę szkód było bo urwane przeciwmgielne przednie prawe w galu porysowany lakier na zderzaku rejestracja odpadła Nissan który holował też trochę ucierpiał może nawet bardziej ale jest git auto w garażu szkody szkodami ale udało się zatargać gala
Jeżeli pytacie skąd szkody to przedstawię sytuacje tak po kostki wody na podwórku przed garażem galant z lekko zatartymi hamulcami otwarty garaż i jak to wepchnąć? nogi się ślizgają do tego w wodzie ni cholery bydlaka się wepchnąć nie dało
no to nissan z tyłu podjechał i zderzak w zderzak i pchamy gnoja po paru trzaskach zderzaków uginających się maskach jakoś się udało co prawda wpadłem do garażu galantem i wpadłem przodem w szafki ale co tam nie mogłem hamować bo jak bym depnął heble to by nissan rozgniótł sobie przód na moim tyle więc stwierdziłem że i tak będę przecież galanta malował no to sruu
Nissan troche wytrzeszczu oczu dostał trzeba pokleić mocowania reflektorów ale historia skończyła się szczęśliwe Ryo oh ki wylądował w garażu
Wszystko odbyło się w pełni profesjonalnie i jak to mówi deejay zgodnie z technologią
Jak zwykle musiało być wesoło
Dodatkowo znalazłem kolejne zastosowanie spojlera!! było do czego zamontować odbijacz miedzy Nissanem a Galantem
robertdg - 19-02-2012, 10:12
Wszyc napisał/a: | Nissan troche wytrzeszczu oczu dostał trzeba pokleić mocowania reflektorów |
Wszyc napisał/a: | Wszystko odbyło się w pełni profesjonalnie |
BeNeK - 19-02-2012, 10:14
No nareszcie !!!!!!!!!!! Teraz tylko brać się do roboty !
Gratki Krzysiek !
Wszyc - 19-02-2012, 10:21
Wiesz Robert ja jak urwany miałem reflektor to kupiłem nowy ale ojciec chce podkleić je no to ok niech klei ale umie to zrobić dobrze więc nie wtrącam się
areksz121 - 19-02-2012, 12:19
Krzychu, to teraz już nie masz wyjścia Jakiś środek na podtrzymanie zaparcia i naprzód
Zielu - 19-02-2012, 12:28
No, robota pójdzie nareszcie do przodu Dobrze!
k@rol - 19-02-2012, 12:36
Wszyc - 19-02-2012, 13:15
Mam być szczery? zlot ogólnopolski jak co roku stoi pod znakiem zapytania najwyżej znów nie zobaczycie Ryo-Ohki
Mam parę marzeń których nie mogę odpuścić bo może być tylko jedna szansa by je zrealizować więc przez najbliższe 3 miechy wiele się przy miśku nie zrobi bo kasa leży i czeka na co innego co jest teraz najważniejsze
jak do sierpnia zbiorę na reaktywacje gala tyle kasy co kosztują przeciętnie dwa E88A i wydam ją w miśka to przyjadę tak sprawa się maluję
Marcin-Krak - 19-02-2012, 14:00
Życzę dalszego profesjonalnego działania
Wszyc - 19-02-2012, 20:25
Mam trochę mało miejsca w garażu bo stoi tam duża profesjonalna maszyna do lodów jakieś dobrej włoskiej firmy i mimo że garaż duży to galant ledwo wszedł
Nie chce ktoś kupić takiej maszyny? i pokręcić lody latem?
Marcin-Krak - 19-02-2012, 20:40
Wszyc napisał/a: | Nie chce ktoś kupić takiej maszyny? i pokręcić lody latem? |
Weź ją na zlot - będzie można robić ... niezłą kasę
rosomak1983 - 19-02-2012, 20:47
Wszyc napisał/a: |
Nie chce ktoś kupić takiej maszyny? i pokręcić lody latem? |
swietny pomysł na zebranie kasy na reaktywacje. Działaj Krzychu
Wszyc - 19-02-2012, 20:54
Marcin-Krak napisał/a: | Weź ją na zlot - będzie można robić ... niezłą kasę |
Trochę to większe od galanta łącznie (kilka urządzeń lada, mieszalniki i inne jakieś dziwne sprzęty)
fj_mike - 19-02-2012, 21:24
Wszyc, jak tylko będę w PL to wpadam w odwiedziny.
Termos z kawą masz
|
|
|