To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

rosomak1983 - 08-02-2012, 15:46

tak mowisz, mi jakos sie nie chce przy panterze robic przy tej pogodzie... :P
Ale zobacze dzisiaj bo w sumie juz cieplej duzo. :D

Wszyc - 19-02-2012, 10:06

Galant w garażu :P trochę szkód było bo urwane przeciwmgielne przednie prawe w galu porysowany lakier na zderzaku rejestracja odpadła Nissan który holował też trochę ucierpiał może nawet bardziej ale jest git auto w garażu :P szkody szkodami ale udało się zatargać gala :D

Jeżeli pytacie skąd szkody to przedstawię sytuacje tak po kostki wody na podwórku przed garażem galant z lekko zatartymi hamulcami otwarty garaż i jak to wepchnąć? :P nogi się ślizgają do tego w wodzie ni cholery bydlaka się wepchnąć nie dało :P

no to nissan z tyłu podjechał i zderzak w zderzak i pchamy gnoja :mrgreen: po paru trzaskach zderzaków uginających się maskach jakoś się udało co prawda wpadłem do garażu galantem i wpadłem przodem w szafki ale co tam :mrgreen: nie mogłem hamować bo jak bym depnął heble to by nissan rozgniótł sobie przód na moim tyle więc stwierdziłem że i tak będę przecież galanta malował no to sruu :D

Nissan troche wytrzeszczu oczu dostał trzeba pokleić mocowania reflektorów ale historia skończyła się szczęśliwe Ryo oh ki wylądował w garażu :)

Wszystko odbyło się w pełni profesjonalnie i jak to mówi deejay zgodnie z technologią :lol: :lol: :lol:

Jak zwykle musiało być wesoło :P

Dodatkowo znalazłem kolejne zastosowanie spojlera!! :P było do czego zamontować odbijacz miedzy Nissanem a Galantem :D

robertdg - 19-02-2012, 10:12

Wszyc napisał/a:
Nissan troche wytrzeszczu oczu dostał trzeba pokleić mocowania reflektorów
Wszyc napisał/a:
Wszystko odbyło się w pełni profesjonalnie

:thumbright:

BeNeK - 19-02-2012, 10:14

No nareszcie !!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Teraz tylko brać się do roboty !
Gratki Krzysiek !

Wszyc - 19-02-2012, 10:21

Wiesz Robert ja jak urwany miałem reflektor to kupiłem nowy :P ale ojciec chce podkleić je no to ok :P niech klei :P ale umie to zrobić dobrze więc nie wtrącam się :)
areksz121 - 19-02-2012, 12:19

Krzychu, to teraz już nie masz wyjścia :P Jakiś środek na podtrzymanie zaparcia i naprzód :mrgreen:
Zielu - 19-02-2012, 12:28

No, robota pójdzie nareszcie do przodu :) Dobrze!
k@rol - 19-02-2012, 12:36

:mrgreen: :partyman: :wink:
Wszyc - 19-02-2012, 13:15

Mam być szczery? zlot ogólnopolski jak co roku stoi pod znakiem zapytania najwyżej znów nie zobaczycie Ryo-Ohki :( :( :( :( :(

Mam parę marzeń których nie mogę odpuścić bo może być tylko jedna szansa by je zrealizować :( więc przez najbliższe 3 miechy wiele się przy miśku nie zrobi bo kasa leży i czeka na co innego co jest teraz najważniejsze

jak do sierpnia zbiorę na reaktywacje gala tyle kasy co kosztują przeciętnie dwa E88A i wydam ją w miśka to przyjadę tak sprawa się maluję

Marcin-Krak - 19-02-2012, 14:00

Życzę dalszego profesjonalnego działania :!: :mrgreen: :wink:
Wszyc - 19-02-2012, 20:25

Mam trochę mało miejsca w garażu bo stoi tam duża profesjonalna maszyna do lodów jakieś dobrej włoskiej firmy i mimo że garaż duży to galant ledwo wszedł

Nie chce ktoś kupić takiej maszyny? i pokręcić lody latem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marcin-Krak - 19-02-2012, 20:40

Wszyc napisał/a:
Nie chce ktoś kupić takiej maszyny? i pokręcić lody latem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Weź ją na zlot - będzie można robić ... niezłą kasę ;)

rosomak1983 - 19-02-2012, 20:47

Wszyc napisał/a:

Nie chce ktoś kupić takiej maszyny? i pokręcić lody latem?

swietny pomysł na zebranie kasy na reaktywacje. Działaj Krzychu :D

Wszyc - 19-02-2012, 20:54

Marcin-Krak napisał/a:
Weź ją na zlot - będzie można robić ... niezłą kasę ;)

Trochę to większe od galanta łącznie (kilka urządzeń lada, mieszalniki i inne jakieś dziwne sprzęty) :D :D

fj_mike - 19-02-2012, 21:24

Wszyc, jak tylko będę w PL to wpadam w odwiedziny.
Termos z kawą masz :mrgreen: :?: