Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
george2 - 25-04-2011, 11:04
Tak kolego chodziło mi o tą stację. Firma ma podobno przedstawicielstwo w Holandii. jedynym bajerem jest chyba asystent parkowania i pomiar ciśnienia w kołach,a i tak pewnie te opcje są za dopłatą. Wygląda to na sprzęt wyższej klasy niż te z innych ofert internetowych. Pewnie warto by zapytać ile to ustrojstwo kosztuje.
mitsu00 - 25-04-2011, 11:36
Z racji tego ze mam mozliwosc porownania i ori radia i stacji ROF i stacji Pioneera, mogę smialo stwierdzic ze jakosc dzwieku w tej ostatniej zdecydowanie bije na kolana Chinczyka. jakosc jednak kosztuje troche wiecej.
MetalMania - 25-04-2011, 12:48
Potwierdzam mitsu. Jakość dźwięku Pioneera jest rewelacyjna. Jedynie to ograniczenie w czytaniu katalogów i ilość utworów z kart SD i dysku twardego....
rezon - 25-04-2011, 17:58
mitsu00 napisał/a: | mogę smialo stwierdzic ze jakosc dzwieku w tej ostatniej zdecydowanie bije na kolana Chinczyka. jakosc jednak kosztuje troche wiecej. | zapomniałeś dopisać, że ma to sens po akcji oklejania wnętrz bez tego docenienie zalet jakości dźwięku pozostaje problematyczne
13zbyszek13 - 26-04-2011, 08:52
adrian71 napisał/a: | kiedy zakładasz pioneer'a? |
Ale kto ?
adrian71 - 26-04-2011, 18:15
13zbyszek13 napisał/a: | adrian71 napisał/a: | kiedy zakładasz pioneer'a? |
Ale kto ? |
mitsu00 z tego co czytalem ma zakladac/zalozyl juz
Muciek - 26-04-2011, 20:43
adrian71 napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | adrian71 napisał/a: | kiedy zakładasz pioneer'a? |
Ale kto ? |
mitsu00 z tego co czytalem ma zakladac/zalozyl juz |
Już dawno to zrobił i nawet zdjęcie dał jak to wygląda
DJ Fazi - 26-04-2011, 21:57
Nie dał ze swojego auta, tylko ze stronki Pionieera, a mnie noibardziej ciekowi jak ino ta ramka (zamiennik) wyglądo ?
13zbyszek13 - 27-04-2011, 10:46
DJ Fazi napisał/a: | Nie dał ze swojego auta, tylko ze stronki Pionieera, a mnie noibardziej ciekowi jak ino ta ramka (zamiennik) wyglądo ? |
A ja jestem ciekaw jak to mu wyszło w realu i czy na pewno wygląda to tak super.
Prosiłem już go o zdjęcia z jego autka ale jakoś się nie kwapi ich zamieścić , wrzucił jakieś ale nie ze swojego autka / być może strona Pioneera /
george2 - 27-04-2011, 20:25
Firma Caska wystawiała się na Essen Motor Show.Na tych targach raczej badziewia nie znajdziecie. Sam z ciekawości chyba zwrócę się do nich o podanie parametrów technicznych sprzętu mimo że nie robią niestety na razie dedykowanej stacji do Lancera.
mitsu00 - 27-04-2011, 20:46
13zbyszek13 napisał/a: | A ja jestem ciekaw jak to mu wyszło w realu i czy na pewno wygląda to tak super.
Prosiłem już go o zdjęcia z jego autka ale jakoś się nie kwapi ich zamieścić , wrzucił jakieś ale nie ze swojego autka / być może strona Pioneera / |
Misiek stoi w warsztacie od 4 tygodni z powodu wymiany zbiornika z ELOYSem. Nie mam czasugo odebrac z warsztatu bo roboty od cholery mam. Jak bede w poblizu to zrobie zdjecia. Nie bój bozi A jak twierdze że ramka wygląda jak w ROFie, to uwierz mi na słowo bo wody nie leję.
13zbyszek13 - 28-04-2011, 12:26
mitsu00 napisał/a: | Misiek stoi w warsztacie od 4 tygodni z powodu wymiany zbiornika z ELOYSem. Nie mam czasugo odebrac z warsztatu bo roboty od cholery mam. Jak bede w poblizu to zrobie zdjecia. Nie bój bozi A jak twierdze że ramka wygląda jak w ROFie, to uwierz mi na słowo bo wody nie leję. |
Nic nie boję chciałbym po prostu zobaczyć.
W Szwecji stoi w warsztacie 4 tygodnie na zbiorniczek ?
mitsu00 - 28-04-2011, 19:08
13zbyszek13 napisał/a: | Nic nie boję chciałbym po prostu zobaczyć.
W Szwecji stoi w warsztacie 4 tygodnie na zbiorniczek ? | Tak, ale nie z powodu braku czesci, bo uwineli sie z tym w miare szybko, tylko z powodu braku czasu na odebranie auta. Stoi sobie tam i sie opala
zbyszek454 - 28-04-2011, 19:50
Jako pierwszy przyznałeś się rezygnacji z chinola na rzecz PIONEER AVIC-F920BT .Mozesz podzielic się kilkoma uwagami na temat tej stacji ,Jakie trudności podczas montażu , eksploatacji ? Może jakieś zdjęcia .
Pozdrawiam
13zbyszek13 - 28-04-2011, 20:43
mitsu00 napisał/a: | Tak, ale nie z powodu braku czesci, bo uwineli sie z tym w miare szybko, tylko z powodu braku czasu na odebranie auta. Stoi sobie tam i sie opala |
Nie no oczywiście rozumiem.
|
|
|