Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
drd1812 - 07-10-2011, 07:21
faktycznie w innym wątku salater napisał:
Cytat: | 22.10 pod Halą Ludowa (1000 lecia) koło godziny 17 !! jest to sobota,
ale o godzinie 19 jest pokaz wrocławskiej fontanny pod nazwą Marzenie
http://www.youtube.com/watch?v=72ZIL4wK9sk
co wy na to na pewno mitsumaniaki z poza Wrocławia chętnie się wybiorą
ja TAK !! |
może warto przemyśleć i ten termin?
xcracing - 07-10-2011, 10:43
drd1812 napisał/a: | Cytat:
22.10 pod Halą Ludowa (1000 lecia) koło godziny 17 !! jest to sobota,
ale o godzinie 19 jest pokaz wrocławskiej fontanny pod nazwą Marzenie |
Żadko tam bywam w weekendy, ale jak już jestem to najczęściej jest tam naprawdę mało miejsca żeby zaparkować.
kochajj - 08-10-2011, 08:28
jak chcecie zobaczyć bardzo dużo aut różnej marki to tylko i wyłącznie niedziela około 18. Wtedy jest tam ponad 100 aut...
FTOrek - 08-10-2011, 15:26
Ktoś już to kiedyś powiedział .
Mitsu dzielą się na Maniaki i Wozaki.
Maniaki oglądają swoje auta,wymieniają doświadczenia,dyskutują o motoryzacji itp.
Wozaki to turystyka i takie tam.
Auta innych marek mogę oglądać z wiaduktu autostrady.
kochajj - 08-10-2011, 22:10
FTOrek napisał/a: | Ktoś już to kiedyś powiedział .
Mitsu dzielą się na Maniaki i Wozaki.
Maniaki oglądają swoje auta,wymieniają doświadczenia,dyskutują o motoryzacji itp.
Wozaki to turystyka i takie tam.
Auta innych marek mogę oglądać z wiaduktu autostrady. |
????????????
Jeśli nie ma się o czymś pojęcia to lepiej nie pisać bo się kompromitujesz...
Jeśli chodzi o aspekt motoryzacyjny to wg mnie przyjeżdża tam tyle aut o których można by rozmawiać godzinami i podziwiać je, że porównywanie tego do oglądania aut z wiaduktu autostrady jest co najmniej nie na miejscu.
Rozumiem po twojej wypowiedzi że jesteś ograniczony na jedną markę, ale z całym szacunkiem w porównaniu z innymi jesteśmy daaaaaaaaaaaaaaalekooooooo.
Dla mnie aspekt motoryzacyjny na spotach MM niestety jest niewystarczający gdyż prawie nikt nie wie o czym mówię, dlatego po niedzielnych spotach MM jestem tam drugi raz aby się czegoś nauczyć...
Na pewno na naszych spotach jest zdecydowanie bardziej rodzinnie, co jest też sporym plusem i powodem dlaczego jestem na tych spotach...
drd1812 - 09-10-2011, 09:26
Zapraszam do głosowania, w ankiecie określiłem proponowane terminy.
FTOrek - 09-10-2011, 09:41
Po pierwsze to nie jestem ograniczony (na)do jednej marki tylko jestem jej fanem.
Po drugie to sam potwierdzasz podział mówiąc,iż nikt nie wie o czym mówisz na spotach.
Auta innych marek mogę oglądać na autostradzie bo mnie nie interesują.Czy są one lepsze czy gorsze to inny temat.
Faktem jest ,iż po spotach oczekujemy -jedni atmosfery rodzinnej,inni czegoś więcej.
Proponuję 23.
i9i - 10-10-2011, 09:28
kochajj napisał/a: | jak chcecie zobaczyć bardzo dużo aut różnej marki to tylko i wyłącznie niedziela około 18. Wtedy jest tam ponad 100 aut... |
i to jest konkretny argument przeciw Hali Ludowej
a dla mnie termin jest ganz egal
Anonymous - 10-10-2011, 13:47
kochajj napisał/a: | jak chcecie zobaczyć bardzo dużo aut różnej marki to tylko i wyłącznie niedziela około 18. Wtedy jest tam ponad 100 aut... |
Bylem, czekalem...
Patrze...
I jedzie bialy legnum, mrugam, macham a ten objechal parking i znikl...
Tomek kupie Ci okulary
kochajj - 10-10-2011, 18:38
Deo napisał/a: | kochajj napisał/a: | jak chcecie zobaczyć bardzo dużo aut różnej marki to tylko i wyłącznie niedziela około 18. Wtedy jest tam ponad 100 aut... |
Bylem, czekalem...
Patrze...
I jedzie bialy legnum, mrugam, macham a ten objechal parking i znikl...
Tomek kupie Ci okulary |
nie widziałem...
byłem tam wczoraj 2 razy... 2gi raz koło 19 - było ze 30 autek... jakiś spot opla
do tego zimno było więc uciekłem... trochę aut było, ale pogoda odstraszała...
Lechfan - 10-10-2011, 22:10
Nie rozumiem dlaczego ankieta jest niewidoczna?
W sytuacji kiedy pasują mi dwa terminy, wybrałbym ten na który zagłosowało więcej osób coby zwiększyć szanse, w tym momencie muszę strzelać.. :<
drd1812 - 10-10-2011, 22:38
Proszę bardzo, wedle życzenia
Lechfan - 11-10-2011, 11:56
Dzięki wielkie.
Dobrze strzeliłem, jeszcze dwóch głosów nam brakuje. ; )
rafii88 - 11-10-2011, 15:45
Ja jestem za mostem Milenijnym tam będzie mozna skocentrować sie tylko na naszych autkach . Będę pierszy raz bo dopiero zrobiłem swojego Gala tzn.: wymiana serducha alejest już wszystko ok i bardzo byłbym zadowolony jak sprawdziłby mi ktoś wszystko na VAGu.
Czekam na odpowiedź kiedy odbędzie się spotkanie
Woluś - 12-10-2011, 21:10
Jutro się dowiem co i jak z moją skrzynią i może w weekend już podjadę swoim Galem do Wrocka. Mam nadzieje, że przyjmiecie gościa z wlkp
a tak btw. Polecacie jakiegoś dobrego mechanika z Wrocławia, który w przystępnej cenie wymieniłby skrzynie ??
|
|
|