To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

drd1812 - 07-10-2011, 07:21

faktycznie w innym wątku salater napisał:
Cytat:
22.10 pod Halą Ludowa (1000 lecia) koło godziny 17 !! jest to sobota,
ale o godzinie 19 jest pokaz wrocławskiej fontanny pod nazwą Marzenie

http://www.youtube.com/watch?v=72ZIL4wK9sk

co wy na to na pewno mitsumaniaki z poza Wrocławia chętnie się wybiorą

ja TAK !!

może warto przemyśleć i ten termin?

xcracing - 07-10-2011, 10:43

drd1812 napisał/a:
Cytat:
22.10 pod Halą Ludowa (1000 lecia) koło godziny 17 !! jest to sobota,
ale o godzinie 19 jest pokaz wrocławskiej fontanny pod nazwą Marzenie

Żadko tam bywam w weekendy, ale jak już jestem to najczęściej jest tam naprawdę mało miejsca żeby zaparkować.

kochajj - 08-10-2011, 08:28

jak chcecie zobaczyć bardzo dużo aut różnej marki to tylko i wyłącznie niedziela około 18. Wtedy jest tam ponad 100 aut...
FTOrek - 08-10-2011, 15:26

Ktoś już to kiedyś powiedział .
Mitsu dzielą się na Maniaki i Wozaki.
Maniaki oglądają swoje auta,wymieniają doświadczenia,dyskutują o motoryzacji itp.
Wozaki to turystyka i takie tam.
Auta innych marek mogę oglądać z wiaduktu autostrady.

kochajj - 08-10-2011, 22:10

FTOrek napisał/a:
Ktoś już to kiedyś powiedział .
Mitsu dzielą się na Maniaki i Wozaki.
Maniaki oglądają swoje auta,wymieniają doświadczenia,dyskutują o motoryzacji itp.
Wozaki to turystyka i takie tam.
Auta innych marek mogę oglądać z wiaduktu autostrady.

????????????
Jeśli nie ma się o czymś pojęcia to lepiej nie pisać bo się kompromitujesz...

Jeśli chodzi o aspekt motoryzacyjny to wg mnie przyjeżdża tam tyle aut o których można by rozmawiać godzinami i podziwiać je, że porównywanie tego do oglądania aut z wiaduktu autostrady jest co najmniej nie na miejscu.
Rozumiem po twojej wypowiedzi że jesteś ograniczony na jedną markę, ale z całym szacunkiem w porównaniu z innymi jesteśmy daaaaaaaaaaaaaaalekooooooo.
Dla mnie aspekt motoryzacyjny na spotach MM niestety jest niewystarczający gdyż prawie nikt nie wie o czym mówię, dlatego po niedzielnych spotach MM jestem tam drugi raz aby się czegoś nauczyć...
Na pewno na naszych spotach jest zdecydowanie bardziej rodzinnie, co jest też sporym plusem i powodem dlaczego jestem na tych spotach...

drd1812 - 09-10-2011, 09:26

Zapraszam do głosowania, w ankiecie określiłem proponowane terminy.
FTOrek - 09-10-2011, 09:41

Po pierwsze to nie jestem ograniczony (na)do jednej marki tylko jestem jej fanem.
Po drugie to sam potwierdzasz podział mówiąc,iż nikt nie wie o czym mówisz na spotach.
Auta innych marek mogę oglądać na autostradzie bo mnie nie interesują.Czy są one lepsze czy gorsze to inny temat.
Faktem jest ,iż po spotach oczekujemy -jedni atmosfery rodzinnej,inni czegoś więcej.
Proponuję 23.

i9i - 10-10-2011, 09:28

kochajj napisał/a:
jak chcecie zobaczyć bardzo dużo aut różnej marki to tylko i wyłącznie niedziela około 18. Wtedy jest tam ponad 100 aut...

i to jest konkretny argument przeciw Hali Ludowej :!:

a dla mnie termin jest ganz egal :D

Anonymous - 10-10-2011, 13:47

kochajj napisał/a:

Bylem, czekalem...
Patrze...
I jedzie bialy legnum, mrugam, macham a ten objechal parking i znikl...
Tomek kupie Ci okulary :twisted:

kochajj - 10-10-2011, 18:38

Deo napisał/a:
kochajj napisał/a:

Bylem, czekalem...
Patrze...
I jedzie bialy legnum, mrugam, macham a ten objechal parking i znikl...
Tomek kupie Ci okulary :twisted:

nie widziałem...
byłem tam wczoraj 2 razy... 2gi raz koło 19 - było ze 30 autek... jakiś spot opla :)

do tego zimno było więc uciekłem... trochę aut było, ale pogoda odstraszała...

Lechfan - 10-10-2011, 22:10

Nie rozumiem dlaczego ankieta jest niewidoczna?
W sytuacji kiedy pasują mi dwa terminy, wybrałbym ten na który zagłosowało więcej osób coby zwiększyć szanse, w tym momencie muszę strzelać.. :<

drd1812 - 10-10-2011, 22:38

Proszę bardzo, wedle życzenia :)
Lechfan - 11-10-2011, 11:56

Dzięki wielkie. :thumbleft:
Dobrze strzeliłem, jeszcze dwóch głosów nam brakuje. ; )

rafii88 - 11-10-2011, 15:45

Ja jestem za mostem Milenijnym tam będzie mozna skocentrować sie tylko na naszych autkach :D . Będę pierszy raz bo dopiero zrobiłem swojego Gala tzn.: wymiana serducha :( alejest już wszystko ok i bardzo byłbym zadowolony jak sprawdziłby mi ktoś wszystko na VAGu.
Czekam na odpowiedź kiedy odbędzie się spotkanie :D

Woluś - 12-10-2011, 21:10

Jutro się dowiem co i jak z moją skrzynią i może w weekend już podjadę swoim Galem do Wrocka. Mam nadzieje, że przyjmiecie gościa z wlkp ;)
a tak btw. Polecacie jakiegoś dobrego mechanika z Wrocławia, który w przystępnej cenie wymieniłby skrzynie ??