Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
Marcin-Krak - 09-10-2014, 18:12
Dziś znów miasto stanęło.
Bo kawałek tynku poleciał w tunelu
Super.
mkm - 09-10-2014, 19:02
Marcin-Krak napisał/a: | Bo kawałek tynku poleciał w tunelu |
Nie "poleciał", a "zleciał", a oprócz tego nie wiem co się dziwisz "jak cos wisi to spaść musi"
A na poważnie to odszedł od muru juz chyba kwartał temu, a temat był zgłaszany wielokrotnie, ale nawet im sie odbić tego co wisi nie chciało.
Na wcześniejszym łączeniu też odpadł
Ciekawe czy zbili juz wszystkie nawisy czy dalej będzie trzeba patrzeć czy cos nad autem nie wisi...
Sunderland86 - 09-10-2014, 21:14
Jakiś trefny ten Kraków
Bizi78 - 09-10-2014, 21:39
Sunderland86 napisał/a: | Jakiś trefny ten Kraków |
Bo oni tam na wszystkim oszczędzają .
mkm - 09-10-2014, 22:07
chyba przed wojną
teraz to my tu szastamy kasą na prawo i lewo.
Ten nieszczęsny tynk wypadł z planów, bo ubiegaliśmy się o Zimowe Igrzyska w 2022 dla dobra Polaków
Oprócz tego nie dziwcie się nam... my tu przez 210 dni w roku jesteśmy zaczadzeni i to poważnie zaczadzeni... za to w grupie najbardziej zanieczyszczonych miast w Europie jesteśmy na podium (też dla dobra wszystkich Polaków)
Marcin-Krak - 09-10-2014, 22:35
Bo Kraków to już nie miasto - to stan umysłu (zasmogowanego).
Rodowitych Krakusów prawie nie ma (nie, nie mam żadnych uprzedzeń)
Na czele z rządzącym gorolem z Sosnowca, dla którego kolejny raz nie ma sensownej alternatywy
Kaucz - 10-10-2014, 01:21
Dziś niestety przejechałem prawie 1km na suchym silniku zanim się skumałem, że coś jest nie tak . Wyciekł mi cały olej z silnika, jakaś nieszczelność w misce olejowej :/. Na bagnecie dosłownie jakieś resztki były... auto już u mechanika, czekam na diagnozę.
KsiadzRobak - 10-10-2014, 08:04
Informacje dla planujących podróż do Krakowa:
http://demotywatory.pl/4400488/Lubisz-Krakow
Uwex - 10-10-2014, 08:23
Kaucz napisał/a: | Wyciekł mi cały olej z silnika, |
a kontrolka nic ?
Tomek - 10-10-2014, 09:19
Marcin-Krak napisał/a: | Dziś niestety przejechałem prawie 1km na suchym silniku zanim się skumałem, że coś jest nie tak . Wyciekł mi cały olej z silnika, jakaś nieszczelność w misce olejowej :/. Na bagnecie dosłownie jakieś resztki były... auto już u mechanika, czekam na diagnozę. |
nie ma co płakać, jak na bagnecie jeszcze coś było to nie jest źle
mechanik pokazywał mi kiedyś Carismę, do której dolał 1 litra zanim olej pojawił się na bagnecie, i 0,5 litra do stanu minimum, a kto wie ile właścicielka jeździła w takim stanie?
a przyjechała na serwis z czymś innym
[ Dodano: 10-10-2014, 09:22 ]
mkm napisał/a: | A na poważnie to odszedł od muru juz chyba kwartał temu, a temat był zgłaszany wielokrotnie, ale nawet im sie odbić tego co wisi nie chciało.
Na wcześniejszym łączeniu też odpadł
Ciekawe czy zbili juz wszystkie nawisy czy dalej będzie trzeba patrzeć czy cos nad autem nie wisi... |
jechałem tam dzisiaj
i popatrzyłem trochę w górę
niedługo znowu zamkną, bo znowu odpanie
Fragu - 10-10-2014, 12:19
...że jutro zaczynam układać kostkę przed domem +10 do skilla budowniczego
sveno - 10-10-2014, 12:48
http://auto.dziennik.pl/g...-cisnienia.html
śmiać się, czy płakać?
Marcino - 10-10-2014, 15:16
Cytat: | ...że jutro zaczynam układać kostkę przed domem +10 do skilla budowniczego |
Powodzenia, sam robisz? Masz zagęszczarke? Jaka technologia..
Tomek napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
Dziś niestety przejechałem prawie 1km na suchym silniku zanim się skumałem, że coś jest nie tak . Wyciekł mi cały olej z silnika, jakaś nieszczelność w misce olejowej :/. Na bagnecie dosłownie jakieś resztki były... auto już u mechanika, czekam na diagnozę.
Ja w czasie jazdy gubiłem olej i skapnąłęm się jak mi zaczęły popychacze stukać, zatrzymałem się., miarka sucha... dolałem 2 l do powłowy stanu i nic się nie stało, silnik do dziś działa.
nie ma co płakać, jak na bagnecie jeszcze coś było to nie jest źle
mechanik pokazywał mi kiedyś Carismę, do której dolał 1 litra zanim olej pojawił się na bagnecie, i 0,5 litra do stanu minimum, a kto wie ile właścicielka jeździła w takim stanie?
a przyjechała na serwis z czymś innym |
Fragu - 10-10-2014, 18:55
Marcino, tak mam zageszczarke:) Sam z pomocą żony Podbudowa + piasek + kostka + obrzeża gięte pcv
Marcino - 10-10-2014, 18:58
Fragu napisał/a: | Marcino, tak mam zageszczarke:) Sam z pomocą żony Podbudowa + piasek + kostka + obrzeża gięte pcv |
Brawo!!!! Ja robiłem kawałek koło ogródka.
|
|
|