To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA

Marcin-Krak - 09-10-2014, 18:12

Dziś znów miasto stanęło.
Bo kawałek tynku poleciał w tunelu :roll:
Super.

mkm - 09-10-2014, 19:02

Marcin-Krak napisał/a:
Bo kawałek tynku poleciał w tunelu :roll:

Nie "poleciał", a "zleciał", a oprócz tego nie wiem co się dziwisz :P "jak cos wisi to spaść musi" :mrgreen:
A na poważnie to odszedł od muru juz chyba kwartał temu, a temat był zgłaszany wielokrotnie, ale nawet im sie odbić tego co wisi nie chciało.
Na wcześniejszym łączeniu też odpadł :roll:
Ciekawe czy zbili juz wszystkie nawisy czy dalej będzie trzeba patrzeć czy cos nad autem nie wisi...

Sunderland86 - 09-10-2014, 21:14

Jakiś trefny ten Kraków :mrgreen:
Bizi78 - 09-10-2014, 21:39

Sunderland86 napisał/a:
Jakiś trefny ten Kraków :mrgreen:

Bo oni tam na wszystkim oszczędzają :mrgreen: .

mkm - 09-10-2014, 22:07

:mrgreen: chyba przed wojną :mrgreen:
teraz to my tu szastamy kasą na prawo i lewo.
Ten nieszczęsny tynk wypadł z planów, bo ubiegaliśmy się o Zimowe Igrzyska w 2022 dla dobra Polaków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oprócz tego nie dziwcie się nam... my tu przez 210 dni w roku jesteśmy zaczadzeni i to poważnie zaczadzeni... za to w grupie najbardziej zanieczyszczonych miast w Europie jesteśmy na podium (też dla dobra wszystkich Polaków) :mrgreen:

Marcin-Krak - 09-10-2014, 22:35

Bo Kraków to już nie miasto - to stan umysłu (zasmogowanego). :mrgreen:
Rodowitych Krakusów prawie nie ma (nie, nie mam żadnych uprzedzeń) :P
Na czele z rządzącym gorolem z Sosnowca, dla którego kolejny raz nie ma sensownej alternatywy :wink:

Kaucz - 10-10-2014, 01:21

Dziś niestety przejechałem prawie 1km na suchym silniku zanim się skumałem, że coś jest nie tak :( . Wyciekł mi cały olej z silnika, jakaś nieszczelność w misce olejowej :/. Na bagnecie dosłownie jakieś resztki były... auto już u mechanika, czekam na diagnozę.
KsiadzRobak - 10-10-2014, 08:04

Informacje dla planujących podróż do Krakowa:

http://demotywatory.pl/4400488/Lubisz-Krakow

Uwex - 10-10-2014, 08:23

Kaucz napisał/a:
Wyciekł mi cały olej z silnika,

a kontrolka nic ?

Tomek - 10-10-2014, 09:19

Marcin-Krak napisał/a:
Dziś niestety przejechałem prawie 1km na suchym silniku zanim się skumałem, że coś jest nie tak :( . Wyciekł mi cały olej z silnika, jakaś nieszczelność w misce olejowej :/. Na bagnecie dosłownie jakieś resztki były... auto już u mechanika, czekam na diagnozę.

nie ma co płakać, jak na bagnecie jeszcze coś było to nie jest źle
mechanik pokazywał mi kiedyś Carismę, do której dolał 1 litra zanim olej pojawił się na bagnecie, i 0,5 litra do stanu minimum, a kto wie ile właścicielka jeździła w takim stanie?
a przyjechała na serwis z czymś innym

[ Dodano: 10-10-2014, 09:22 ]
mkm napisał/a:
A na poważnie to odszedł od muru juz chyba kwartał temu, a temat był zgłaszany wielokrotnie, ale nawet im sie odbić tego co wisi nie chciało.
Na wcześniejszym łączeniu też odpadł :roll:
Ciekawe czy zbili juz wszystkie nawisy czy dalej będzie trzeba patrzeć czy cos nad autem nie wisi...

jechałem tam dzisiaj
i popatrzyłem trochę w górę :mrgreen:
niedługo znowu zamkną, bo znowu odpanie

Fragu - 10-10-2014, 12:19

...że jutro zaczynam układać kostkę przed domem :biggrin: +10 do skilla budowniczego :P
sveno - 10-10-2014, 12:48

http://auto.dziennik.pl/g...-cisnienia.html
śmiać się, czy płakać?

Marcino - 10-10-2014, 15:16

Cytat:
...że jutro zaczynam układać kostkę przed domem +10 do skilla budowniczego

Powodzenia, sam robisz? Masz zagęszczarke? Jaka technologia..

Tomek napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:
Dziś niestety przejechałem prawie 1km na suchym silniku zanim się skumałem, że coś jest nie tak . Wyciekł mi cały olej z silnika, jakaś nieszczelność w misce olejowej :/. Na bagnecie dosłownie jakieś resztki były... auto już u mechanika, czekam na diagnozę.

Ja w czasie jazdy gubiłem olej i skapnąłęm się jak mi zaczęły popychacze stukać, zatrzymałem się., miarka sucha... dolałem 2 l do powłowy stanu :shock: i nic się nie stało, silnik do dziś działa.

nie ma co płakać, jak na bagnecie jeszcze coś było to nie jest źle
mechanik pokazywał mi kiedyś Carismę, do której dolał 1 litra zanim olej pojawił się na bagnecie, i 0,5 litra do stanu minimum, a kto wie ile właścicielka jeździła w takim stanie?
a przyjechała na serwis z czymś innym

Fragu - 10-10-2014, 18:55

Marcino, tak mam zageszczarke:) Sam z pomocą żony ;) Podbudowa + piasek + kostka + obrzeża gięte pcv :wink:
Marcino - 10-10-2014, 18:58

Fragu napisał/a:
Marcino, tak mam zageszczarke:) Sam z pomocą żony ;) Podbudowa + piasek + kostka + obrzeża gięte pcv :wink:

Brawo!!!! Ja robiłem kawałek koło ogródka.