Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Wszyc - 23-02-2012, 10:37
Co wy z tym poświęcaniem czasu mój galant aż tak źle się nie ma bądźmy realistami tu nie trzeba serca tylko pieniedzy pieniedzy i jeszcze raz pieniedzy tylko o to chodzi
Zawsze w życiu chodzi tylko o pieniądze
dziś np. ide do garażu na max 2h bo po co nie ma części i co ja mam dłubąć i wymyślać
Wszyscy się jakoś masakrycznie napalili że "teraz się będzie dziać jak jest garaż" wiecie niechciałbym was zasmucać ale z pensją taką jak ja to nawet kompletu opon nie kupi się nowego za jedną
Opanujcie emocje
mitsu_pl - 23-02-2012, 13:26
Rozbierać go miałeś do ostatniej śrubki, a do tego chyba nie potrzebne pieniądze tylko komplet kluczy się nie wymiguj teraz
Wszyc - 23-02-2012, 13:32
teraz nie wiem czy będzie aż tak rozbierany bo już finansowo wiem że nie zrobie blacharki przed ogólnopolskim albo zobaczymy może w ogóle nie przyjadę galem to wtedy rozkręce wszystko musi mieć swój cel chyba że mnie dofinansujesz
Galant już nie ma od wczoraj calego przodu prawie nie będę chwalić się fotkami raczej z rozbierania auta i składania bo nic ciekawego i denny ten mój ziemniak którym robie fotki
BTW. Jak chcesz być na bierząco Michał to wierz na gg wal lub telefon bo tutaj będzie co raz mniej szczegółów
Wszyc - 23-02-2012, 19:50
Benek puścił jakieś fotki że się obijam żeby was wyprowadzić z błędu wrzucę parę fotek ostatnich na najbliższy czas bo nie będę co wymianę śrubki robić sesji fotograficznej
I jeżeli ktoś jakieś ma komentarze że Ryo-ohki nie warto robić bo się rozsypuje to polecam obejrzeć dobrze fotki właściciele E5tek dokładnie będą wiedzieć po fotkach jak się stan jego prezentuję
k@rol - 23-02-2012, 20:16
zdrowo
Zielu - 23-02-2012, 20:23
Gdzieniegdzie...zdrowo
Wszycu, pisałeś że już miałeś robioną część blacharki, progi itd. Właściwie to co Ci zostało do skończenia, oprócz podłużnic jak mniemam z poprzednich fot?
areksz121 - 23-02-2012, 20:27
No i co Krzychu, zdrowy jak i mój Ja za swojego się muszę zabierać, bo mi podłoga zniknie niedługo po stronie kierowcy ... A wszystko przez pompkę sprzęgła
Wszyc - 23-02-2012, 20:28
dziura w bagażniku nad wydechem i prawe przednie nadkole i w podłodze dziurka w jednym miejscu no i dodatkowe wzmocnienia karoserii pewnie rury miedzy nadkolami a grodzią wlecą różne usztywnienia może będą
Zielu - 23-02-2012, 20:31
Jak już byś się zdecydował na rozebranie do zupełnego golasa, można by się pokusić o obspawanie kielichów..no i oczywiście jakieś wzmocnienia Albo od razu full klatkę heh
Wszyc - 23-02-2012, 20:33
Arek weź sobie do nadkola lewego przylep łatkę z maty szklanej i żywicy epoksydowej i pomaluj pod kolor lakieru strasznie blisko u nas nadkola pompa hamulcowa i sprzęgła u mnie był wyciek to przeżarło nadkole na wylot i musiałem łatać dasz taką łatkę i masz spokój w razie czego
Zielu powoli powoli na wszystko jest harmonogram finansowy do lata tylko odpalić 4G63 zrobić hamulce i może jak starczy kasy to zrobić blachę i tego się trzymamy w drugiej połowie roku robimy zawieszenie to są plany uproszczone tego co będzie a co dokładnie chce to już zobaczyć jak skończę
BeNeK - 23-02-2012, 21:06
No z tego co widzę to nawet masz już IC pod 4963T
Krzysiek nie jest źle , działaj bo musisz się wyrobić na ogólnopolski !!
Zielu - 23-02-2012, 21:08
Dokładnie, kasa kasa i jeszcze raz kasa...często stoi na przeszkodzie w osiągnięciu celu (motoryzacyjnego)
Heh, ja z kolei zaczynam z innej mańki, doprowadzam budę do perfekt stanu, modyfikuję zawieszenie, hamulce i parę innych rzeczy a silnik wsadzam na końu jako ukoronowanie
Póki co będzie jeździł poczciwy diesel 4D65.
Saqu - 23-02-2012, 21:40
BeNeK napisał/a: | No z tego co widzę to nawet masz już IC pod 4963T |
no właśnie też miałem pisać, że już nawet ma "intelkulela"
Wojciech Bogacz - 23-02-2012, 22:00
Zielu napisał/a: | Dokładnie, kasa kasa i jeszcze raz kasa...często stoi na przeszkodzie w osiągnięciu celu (motoryzacyjnego) |
U mnie podobnie - Gal domaga się już trochę zabawy z blacharką - liczę jednak, że do zlotu wszystko to się pięknie ogarnie. Na lepszy silnik jednak nadziei sobie nie robię wielkich heh.
m6riano - 24-02-2012, 08:16
mitsu_pl napisał/a: | tylko pozbądź się tego złomu jak najszybciej.... |
nigdy w życiu..ja wpadne i przerobie na maszynke do robienie piwnych lodów...;-)
|
|
|