Lubelskie - Lubelskie OT VIII
tomasek - 30-06-2013, 18:24
A gdzie go już zasiał
Jaro1974 - 30-06-2013, 18:31
Tomek PW.
tomasek - 30-06-2013, 18:36
Spoko,chyba znamy już kolegę
Jaro1974 - 30-06-2013, 18:51
Szkoda że tak krótko
inq - 30-06-2013, 18:58
Dobry wieczór...
Przedostatni dyżur i urlop
Żużel tylko w TV
tomasek - 30-06-2013, 19:01
inq ,napisz czemu to ja widzę często miśka w zatoczce przy Narutowicz z chyba Rusałki
Seichan - 30-06-2013, 19:09
Usunę wpis tego pana.
Do szczęścia nie jest nikomu potrzebny.
Na przyszłość proponuję od razu edycję i całkowitą ignorację takich wpisów.
grzesiopol - 30-06-2013, 19:09
Dzień dobry
| CZACHA81 napisał/a: | | Wy chyba jakieś jaja sobie robicie. Kto jest głupi na to pójdzie. | no własnie jaki głupi
| CZACHA81 napisał/a: | | 1. Spot jest to spotkanie danego regionu - nie ludzi z różnych stron PL bo to już zlot | chyba nie czytałeś tematu spotowego - był to Wyjazdowy Spot Weekendowy, i ja bardziej chyba od ciebie wiem co organizowaliśmy.
| CZACHA81 napisał/a: | | 2. Ja tam na fotkach widzę mniejszość z klubu Mitsumaniaki - więc coś nie halo. | ja tam widzę miłośników mitsubishi, spot był otwarty dla wszystkich i jak ktoś chciał to mógł jechać nawet z niby Rosji/Włoch.
| CZACHA81 napisał/a: | | 3. Jak można przypisywać sobie, spotkanie gdzie były dwa kluby a nie jeden. | a ty jesteś z któregos klubu czy może niezrzeszony. Czujeś sie w jakis sposób pokrzywdzony przez to, że z nami nie byłeś. Możesz żałować było fajkowo
| CZACHA81 napisał/a: | | Czy wy jesteście naprawdę tacy nienormalni?? Kto tu nie fer?? | ale o jakiego banana ci chodzi, po co tu piszesz skoro nic nie masz do powiedzenia.
| CZACHA81 napisał/a: | | Ja widzę że MF nie przypisują sobie zasług waszych, a Wy staracie się dzięki nim wypromować. Oj ponownie nie ładnie. | Jakieś głupoty piszesz, za mało to i tamto forum czytasz i pewnych rzeczy nie zauważyłeś lub nie chciałeś widzieć.
| CZACHA81 napisał/a: | Wiem, każdy jest odważny w ten sposób. Lecz do zobaczenia w Krakowie | a po co ty tam pojedziesz,
Z innego tematu
| CZACHA81 napisał/a: | | Nie zgadzam się były to miśki nie tylko mitsumaniakowe, nie promujcie się dzięki, wspólnym spotkaniom. Spot ?? To było spotkanie nie tylko Lubelszczyzny, więc skoro tak można to zaliczyć pod nieoficjalny mini Zlot (w końcu byli ludzie nie dość że nie z jednego klubu to jeszcze z poza Lublina) | a byłes tam, że się w tym temacie wypowiadasz, bo na zdjęciach nie możesz zobaczyć, że ktos jest z mitsumaniaków a ktoś z mitsufanów, ponadto osoby z MM są też na MF wiec o co walczysz.
Jeżeli chodzi o promocje to my nie musimy sie promować bo po co, my spotykamy sie dla siebie.
I na koniec kolego:
Jeżeli zamierzasz wypisywać takie farmazony to w ogóle tutaj nie pisz bo tylko zaśmiecasz temat. I nie wypowiadaj sie na tematy o których nie wiesz, nie byłeś w Suścu to nie pisz głupot.
[ Dodano: 30-06-2013, 20:10 ]
| tomasek napisał/a: | Spoko,chyba znamy już kolegę | a kto to taki może niech wszyscy sie dowiedzą.
[ Dodano: 30-06-2013, 20:14 ]
| Seichan napisał/a: | Usunę wpis tego pana.
Do szczęścia nie jest nikomu potrzebny.
Na przyszłość proponuję od razu edycję i całkowitą ignorację takich wpisów. | nie popełniaj tego błedu, wiesz o co chodzi
jak kolega ma cos do napisania to niech napisze, tylko niech sie przedstawi lub powie kim jest i skąd bo my tu wszyscy sie znamy. Ale na pewno nie jest na tyle odważny, żeby sie przedstawić a jak sie przedstawi to na pewno cos zmyśli. Po prostu TCHÓRZLIWY facet albo facetka.
inq - 30-06-2013, 19:14
To jest ulica Mościckiego Jak jadę do pracy na dniówkę to tam go zostawiam - za 12h trochę nie widzi mi się płacić za parkowanie
Seichan - 30-06-2013, 19:16
Grzesiu, szkoda Twojej uwagi na tego pana
grzesiopol - 30-06-2013, 19:20
Wiesz, że czasami lubię podyskutować, pomimo tego, że czasami niema z kim ale zawsze.
A czasami trzeba też i po prowokować dyskusje, szkoda tylko, ze ten czacha nie jest w stanie przedstawić się bo tak rozmowa byłaby może bardziej owocna i do czegos by doprowadziła, a ja nie wiadomo z kim ma sie do czynienia to mnie wiadomo o czym rozmawiać
tomasek - 30-06-2013, 19:26
| Seichan napisał/a: | Grzesiu, szkoda Twojej uwagi na tego pana | Jestem tego samego zdania,a kolega już ma chyba konto pod bardzo podobnym nickiem z siedmioma ostrzeżeniami więc dwa konta równa się pa pa
grzesiopol - 30-06-2013, 19:26
Ja idę chyba odpoczywać, bo dopiero nie dawno wróciłem od teścia. Może jakieś małe co nieco na koniec dnia jeszcze sie zrobi co by lepiej sie spało.
Seichan - 30-06-2013, 20:09
Zdrowy sen jest najważniejszy
Jaro1974 - 30-06-2013, 20:37
| Seichan napisał/a: | Zdrowy sen jest najważniejszy |
Święte słowa A mnie się do roboty nie chce iść
|
|
|