To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV

volve - 07-01-2015, 09:02

Yoshiko napisał/a:
byliście w kinie czy na intensywnej :wink:

jazzmana z Olą byli w kinie (nie jazzmana napisze na jakim filmie i dlaczego :P ), ja dojechałem na przejście się po 3 lokalach :twisted:

jAZZMAN - 07-01-2015, 23:46

volve napisał/a:
jazzmana napisze na jakim filmie i dlaczego

Dlaczego? Niechcący!! I to nie jest śmieszne!!!

Wybraliśmy z Olą film "Pani z przedszkola" z oczywistych względów. Seans na 13:15.

Miałem w pracy poważną awarię więc musiałem się tam udać, Gazela wiecznie spóźniona nie odebrała biletów. O 13 byłem w domu, zanim do szliśmy do kina to była 13:20.

Podchodzimy od kasy a Ola tłumaczy kasierowi, że ma rezerwację na 13:15. Kasjer, że nie ma. Ola, że ma. Kasjer tłumaczy, że rezerwacje uwalniają się 30 min przed seansem. A Ola, że ma rezerwację. Kasjer tłumaczy a Ola swoje.

Kasjer mając już dość mówi, że są wolne miejsca na slai i możemy coś sobie wybrać. Wybraliśmy fajne miejsca, wzięliśmy kukurydzę i poszliśmy do sali...... Było 25 po 13.

Wchodzimy a tam..... reklamy..... potem znów reklamy... a po reklamach reklamy.....

Myślałem, że tu koniec reklam a moim oczom ukazuje się... WarnerBros.... jakieś napisy, potem Golden Mayer..... Ileż można tych reklam myślę, a ta to się wybitnie ciągnie......
Poprzeklinałem pod nosem a tu napis na ekranie H......... i lektor czyta HOBBIT.
Zrobiłem taką minę :shock:

Potem zobaczyłem smoka i mówię do Oli: "Dziwna ta pani z przedszkola". Ogarnął nas dziki śmiech..... Zważywszy że była niespełna 14-ta to bez sensu było robić awanture w kasie. Zostaliśmy na Hobbicie.

Kostiumy śliczne, ładne widoki (ach ta Nowa Zelandia)..... Nie rozumiem tylko dlaczego ten facet biega całą zimę na boso. Poza tym nie leci im żadna para z mordy, nawet Alferowi leciała para jak się zasapał (http://filmixxy.pl/19009/Alfer-na-Banderozie?autoplay)..... A.... i po założeniu pierścienia gość zniknął..... Poza tym ten stary dziad ze zużytą prezerwatywą na głowie to ponoć czarownik, dlaczego nie pomógł im czarami???

Albo nie, nie odpowiadajcie.

Na filmie się nie nudziłem a Tomaszek pomógł mi się poskładać po tym seansie!

Marcin-Krak - 08-01-2015, 14:15

Właśnie czytam, że volve, był w Krakowie. Cóż za refleks, nie mylić z refluksem :-P
Jedna rzecz mi nie daje spokój. Jak był u nas, to padał deszcz co zamarzał, a tu radio mówi dziś, że w pomorskim tylko nie wiem czy na zachodzie czy wschodzie :-D dziś może padać marznący deszcz. Więc już wiemy czyja to sprawka. Dla ułatwienia dodam, że nie moja :-P
BTW. Wybiera się ktoś od Was do Mozambiku na Zlot? Ja 15 lutego lecę ;-)

jAZZMAN - 08-01-2015, 19:50

Marcin-Krak napisał/a:
wiemy czyja to sprawka

Leje, ale jeszcze nie zamarza. Zobaczymy rano czy zastanę przed domem Misia czy iglo ;P

P.S.
Co się dzieje z tym światem.....

http://www.sfora.pl/polsk...utm_campaign=o2

Yoshiko - 09-01-2015, 10:37

jAZZMAN, no widzisz poszliście bez nas i takie zamieszanie

a pytałam kto chciał na Hobbita :twisted: :twisted: :twisted:

Marcin-Krak napisał/a:
Wybiera się ktoś od Was do Mozambiku na Zlot?
no ba - no wszyscy :mrgreen:
Marcin-Krak napisał/a:
Ja 15 lutego lecę ;-)
ale latem dopiero - my z nizin nie mamy nart na stanie :mrgreen:

mokre piątkowe bry :)

uffff jaki ten początek roku pracowity
mam nadzieję że tylko początek :twisted:

jAZZMAN - 09-01-2015, 13:24

Yoshiko, bez Was, to może za tydzień powtórka?? Tylko nie Hobbbit.... A może kręgielnie?

Nie mam prądu w pracy.... Włączają i wyłączaną...... włączą na krótko a potem wyłączają na długo... Mam nadzieję, że do wieczora włącza i nie be de musiał tu nocować ;P

volve - 09-01-2015, 14:06

Marcin-Krak napisał/a:
Jedna rzecz mi nie daje spokój. Jak był u nas, to padał deszcz co zamarzał, a tu radio mówi dziś, że w pomorskim tylko nie wiem czy na zachodzie czy wschodzie :-D dziś może padać marznący deszcz. Więc już wiemy czyja to sprawka.

Kraków to po prostu mnie tak przywitał, natomiast odkąd wróciłem do Szczecina, robi się coraz cieplej :evil:

Marcin-Krak napisał/a:
Właśnie czytam, że volve, był w Krakowie.

Taaaa....pisałem u Was na forum i cisza....nawet stary alfer jest zawiedziony Twoją postawą :p

jAZZMAN napisał/a:
A może kręgielnie?

Tak jak we wtorek ? :twisted: :mrgreen:

jAZZMAN napisał/a:
Mam nadzieję, że do wieczora włącza i nie be de musiał tu nocować ;P

To przynajmniej przez wieczór będziesz miał towarzystwo :mrgreen:

jAZZMAN - 09-01-2015, 14:55

volve napisał/a:
Tak jak we wtorek ?

Jasne!!! Tylko musimy się inaczej ubrać aby nas nie poznali!

volve napisał/a:
To przynajmniej przez wieczór będziesz miał towarzystwo :mrgreen:

Ja i OIOM jesteśmy już gotowi.

P.S.

http://www.cda.pl/video/1...-fi-1996-lektor

Ale się uśmiałem....
04:50

volve - 09-01-2015, 15:42

jAZZMAN napisał/a:
Tylko musimy się inaczej ubrać aby nas nie poznali!

Taaa...szczególnie pewna kelnerka/sprzątaczka :mrgreen: :mrgreen: Ale Pani na barze za to pewnie bardzo chętnie zobaczy nas jeszcze raz :mrgreen:

jAZZMAN - 09-01-2015, 15:43

W sensie, że tęskni?
volve - 09-01-2015, 15:50

jAZZMAN napisał/a:
W sensie, że tęskni?

Barmanka pewnie tęskni...kelnerka nie za bardzo :P Nie będę już lepiej wspominał o Pani w PizzaHut :twisted:

jAZZMAN - 09-01-2015, 15:52

PizzaHut? To Twoja
Wina, nakręciłeś mnie, byłem tylko niewinnym narzędziem Twojej manipulacji.

volve - 09-01-2015, 15:55

jAZZMAN napisał/a:
PizzaHut? To Twoja
Wina, nakręciłeś mnie, byłem tylko niewinnym narzędziem Twojej manipulacji.

Jaaa??? To Ty byłeś głodny i ciągnąleś do jedzenia :P A tylko w PizzaHut było piwo :P

jAZZMAN - 09-01-2015, 15:57

A kto mówił, że pizza średnia?
volve - 09-01-2015, 15:58

jAZZMAN napisał/a:
A kto mówił, że pizza średnia?

Ale na deser nie narzekałem :p