To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Komputer pokładowy

badmdfk - 03-05-2011, 12:31

milo, Trochę odejdę od tematu, bo zainteresowało mnie to radyjko 2 din, które u Ciebie się znajduje. Oglądałem na stronkach i całkiem niedrogo wychodzi. Napisz coś jak z mocą i ogólnie jak się sprawuje bo zaciekawiło mnie to bardzo.
milo - 03-05-2011, 12:40

badmdfk napisał/a:
milo, Trochę odejdę od tematu, bo zainteresowało mnie to radyjko 2 din, które u Ciebie się znajduje. Oglądałem na stronkach i całkiem niedrogo wychodzi. Napisz coś jak z mocą i ogólnie jak się sprawuje bo zaciekawiło mnie to bardzo.
Radio xomax 4x 60 wat dla mnie super brzmienie dużo ustawień poprzednie miałem pioniera to się chowa ,teraz jak bym kupywał to z wejściem na kamerę cofania ,poza tym jestem bardzo zadowolony :D :D :D
badmdfk - 03-05-2011, 12:43

milo, jeszcze jedno pytanko. Radyjko pasowało bez żadnego problemu czy były jakieś opory? No poza wyciągnięciem starego koszyka.
milo - 03-05-2011, 13:08

badmdfk napisał/a:
milo, jeszcze jedno pytanko. Radyjko pasowało bez żadnego problemu czy były jakieś opory? No poza wyciągnięciem starego koszyka.
Nie było żadnych problemów trzeba wykręcić schowek pod radiem ,najlepiej zamocować półkieszeń 2-din ,ja w tylnej części radia wkręciłem szpilkę -śrubę m -5 i od strony schowka pasażera ręką ( było ciasno) zakręciłem nakrętką nikt nie ukradnie :biggrin: :biggrin: :biggrin:
badmdfk - 03-05-2011, 13:10

milo, Dzięki za info trochę się napaliłem i chyba sobie coś takiego sprawię.
mar111cin - 03-05-2011, 13:30

skąd braliście do tego komputera sygnał wtrysku ? gdzie go najszybciej znaleźć ?
milo - 03-05-2011, 13:42

mar111cin napisał/a:
skąd braliście do tego komputera sygnał wtrysku ? gdzie go najszybciej znaleźć ?
Najlepiej z ecu zobacz to. jkrzysztof80 http://www.nestor-electro...ewtopic.php?t=2
nerus - 03-05-2011, 13:55

mar111cin napisał/a:

dokładnie tak jak podał milo
również w tym wątku masz to opisane http://forum.mitsumaniaki...adowy&start=105
ja dokładnie wpinałem sie tak jak opisał to jkrzysztof80
Ty też masz jak ja 2.5 więc masz bez problemu :mrgreen:

mar111cin - 03-05-2011, 16:31

oo dzięki ; )
tylko muszę poważnie rozważyć zakup tego ;) pierwsze czy będzie mi się chciało bawić w zakładanie tego pod zegarek czy gdziekolwiek.

a dwa, najwazniejsze, czy wytrzymam to psychicznie :lol:
chociaż może nakłoni mnie to, do ecodrivingu ; )

milo - 06-05-2011, 15:41

Właśnie przyszedł mi wyświetlacz z białym podświetleniem podłączam a tu nic podświetlenia brak, 15 i 16 nóżka do podświetlenia jedna była w ogóle nie podłączona i były zamienione po przelutowaniu w końcu działa wyrzuciłem szybkę słabo widać lepiej gdzie indziej zamontować komputer bardziej ciemniejszym miejscu ,kontrastem też kręciłem teraz jest tak . . URL=http://imageshack.us/photo/my-images/806/dsc00689za.jpg/][/URL] :biggrin:
nerus - 06-05-2011, 15:58

milo napisał/a:
słabo widać

to prawda,w słoneczny dzień kiespka widoczność...
zastanawiam się nad tym http://allegro.pl/art-big...1565495712.html czy nie lepsza byłaby widoczność w słoneczne dni

milo - 06-05-2011, 16:52

Chyba z oferowanych wyświetlaczy nie sprosta naszym wyzwaniom , tak sobie pomyślałem komputer trzeba przenieść w inne miejsce , :?:
nerus - 06-05-2011, 16:57

milo napisał/a:
Chyba z oferowanych wyświetlaczy nie sprosta naszym wyzwaniom

mamy chyba zbyt duże wymagania :mrgreen:
milo napisał/a:
tak sobie pomyślałem komputer trzeba przenieść w inne miejsce

ja niestety u siebie nie widzę innego miejsca :?

milo - 06-05-2011, 19:48

Żeby te wyświetlacze dawały tak jak zegarek to by nie było problemu ,nocą spoko ,szukam jeszcze innego wyświetlacza a co tam :biggrin:

[ Dodano: 06-05-2011, 19:55 ]
nerus3 co z szybką masz zamontowaną ? bo ja wyciągnąłem jest przyciemniana i jeszcze słabiej widać

nerus - 06-05-2011, 19:57

milo, narazie mam szybkę nadal....
ale myslę taraz nad tym wyswietlacz jest stosunkowo niezbyt duży i może by dało się upchać w licznik :mrgreen: