To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

Morfi - 30-03-2008, 20:30

Ale wies tuning :)
Hugo - 31-03-2008, 07:58

Jogurt napisał/a:
po co tyle wydechów ?
:mrgreen: Dobre
Anonymous - 01-04-2008, 16:17

dorzucę coś ciekawego do tematu w/g właściciela sportowa wersja pytani czego sportowa wersja?? :shock:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4833030

jeszcze mnie zastanawia do czego ta czarna zaślepka na tylnim zderzaku? Może to coś z najnowszych trendów tuningowych. Bo na początku myślałem, że to Pc Speaker żeby odgłos wydechu z radia puszczać :mrgreen:

londolut - 01-04-2008, 17:02

MitsuMan napisał/a:
pytani czego sportowa wersja??
Bo ma podwójny wydech i tablice na zderzaku ;) Oprócz tego, że jest to "wersja sport" to jeszcze z przedziału SUV o czym świadczy orurowanie na przodzie :mrgreen:
Cytat:
GORONCO POLECAM
:badgrin:
docencik87 - 05-04-2008, 12:56

A kierate ciekawy jestem skąd wyciągnął :/
Wydaje mi się, że ori 3 ramienna jest bardzo fajna, a na to to bym wymiotował wchodząc tylko do samochodu :/

orz1 - 05-04-2008, 17:25

te halogeny to też widać tjuning na hummera, bo wątpie żeby w orginale tam były, i co to są te "dekle" na tym "orurowaniu" :D
Hubeeert - 06-04-2008, 01:20

Te halogeny to oryginalna Hella. Występowały w katalogu Mitsubishi. Sam mam takie.
orz1 - 06-04-2008, 11:35

Hubeeert napisał/a:
Te halogeny to oryginalna Hella. Występowały w katalogu Mitsubishi. Sam mam takie.

aa to przepraszam :) , ale de dekle dalej mnie nie pokoją

Anonymous - 07-04-2008, 18:33

orz1 napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

aa to przepraszam :) , ale de dekle dalej mnie nie pokoją

hehehe i w calym tym temacie jest tak samo :D ktos rzuci fote, wszyscy mowia wies tuning itd, ale jak sie okazuje ze to ori albo lepsza firma to juz ladniejszy sie robi :D bez komentarza :)

a jak skomentujecie zderzaki, ktore mam na sprzedaz? (chociaz domyslam sie ze znow bedzie cos typu wiejski tuning :) ) ale moze jednak sam je zaloze do swojego autka...

orz1 - 07-04-2008, 21:00

Rado napisał/a:
a jak skomentujecie zderzaki, ktore mam na sprzedaz? (chociaz domyslam sie ze znow bedzie cos typu wiejski tuning ) ale moze jednak sam je zaloze do swojego autka...

jak dla mnie dziwne, jak by czegoś tam brakowało (i nie mysle tutaj o tablicy ) ale to kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje :D

Anonymous - 07-04-2008, 21:37

jak dla mnie zderzaki fajne ale nie do mojego autka i nie na moja kieszen...
Hugo - 08-04-2008, 18:28

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4737183
Auto dla konesera tuningu :cry: :?

pawela - 08-04-2008, 18:34

Hugo napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4737183
Auto dla konesera tuningu :cry: :?

gdyby nie felgi, a konkretnie ich malowanie, to mi sie podoba. ;)

ALE... Stan techniczny (braki) raczej nie swiadcza o tym, ze wlasciciel kochal i piescil auto :D

orz1 - 08-04-2008, 20:04

pawela napisał/a:
gdyby nie felgi, a konkretnie ich malowanie, to mi sie podoba.

racja, a do tego automat, samochód musi być delikatnie mówiąc doje...., cena 11tyś, (opcja skóry i inne takie bajery) z 1999 roku jest jakoś dziwnie za niska.wydaje mi się tylko że on TYLKO ładnie wygląda :wink:

pawela - 08-04-2008, 20:58

orz1 napisał/a:
pawela napisał/a:
gdyby nie felgi, a konkretnie ich malowanie, to mi sie podoba.

racja, a do tego automat, samochód musi być delikatnie mówiąc doje...., cena 11tyś, (opcja skóry i inne takie bajery) z 1999 roku jest jakoś dziwnie za niska.wydaje mi się tylko że on TYLKO ładnie wygląda :wink:

orz1, ja mam automat, i uwierz ze da sie tym jezdzic bardzo dynamicznie ;)