Chcę kupić Carisme! - Czy warto się zainteresować?
Moomin - 29-02-2008, 20:06
Chyba był walony - brak oznaczeń GDI na błotnikach przednich, a i na klapie chyba jest nie tu gdzie powinien.
Cezar - 29-02-2008, 20:18
JackD napisał/a: | czy taka wersja bez listew bocznych była dostępna?? |
Tak, na poczatku listwy byly za doplata
Cari optycznie nawet nawet, tylko ciekawe ile ma nastukane kilometrow
Anonymous - 29-02-2008, 21:06
Moomin napisał/a: | Chyba był walony - brak oznaczeń GDI na błotnikach przednich, a i na klapie chyba jest nie tu gdzie powinien. |
to nie jest GDI tylko na dole jest wersja /chyba GLI a może i napis GDI cięzko zobaczyć/
A przebieg to się okaze na miejscu, podobno nie ma przekroczone 200 tkm
Ale co by nie powiedziec autko ma 11 latek.... ale jutro po nr VIN sprawdzę bo moze być nawet 1996.
Zdjęcia zawsze cholera wychodza ładniej niz w naturze jest... jakieś czary??
[ Dodano: 29-02-2008, 21:22 ]
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4419425
albo ta... tylko czemu ci "pomarańczowi" nie mają ABS w wersji podstawowej/?? a za to każda ma hak... wkurza mnie to...
Mario - 01-03-2008, 11:52
JackD napisał/a: | http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4419425 |
Nie podoba mi się poduszka pasażera jest jakby jakaś krzywa.
Z tyłu pod prawym światłem ma wgniecenie noi nie ma nic o przebiegu a patrząc na kierownice i tapicerke na drzwiach jest raczej spory ( na siedzeniach ma pokrowce to nie widać w jakim one są stanie ) pozdro
Anonymous - 01-03-2008, 11:59
http://moto.gratka.pl/tre...50772b5fd97&s=1
w sumie to mi bardziej zalezy na opini tej Carismy....
Pogoda do kitu, ale może się zdecyduję popołudniu ją zobaczyć...
Pozdrawiam
Mario - 01-03-2008, 12:42
No ja się niczego nie dopatrzyłem jedź zobacz ją i potem opisz co i jak
pzdr
jaxan - 01-03-2008, 15:20
ale ma intalację LPi!!!
Anonymous - 01-03-2008, 16:27
JackD napisał/a: | http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4419425 |
lewe tylnie drzwi robione, zderzak z tyłu malowany( na pewno ściagany), wgniecenie pod lampą i na tylnim błotniku.
Przebieg minimum 250tys, ten rocznik z gazem na pewno niema mniej, w Holandi jak zakładają gaz to i auta nie żałuja.
Nie wspomne o łysej kierze i gałce zmiany biegów.
Moc silnika 103 konie i "te kurtyny powietrzne" .To jest wypas.
pzdr
Anonymous - 02-03-2008, 15:38
http://moto.gratka.pl/tre...50772b5fd97&s=1
byłem oglądać tą własnie Carismę i wnioski tak na szybko... była fatalna pogoda na oglądanie, chciało głowę z płucami urwac i do tego jeszcze deszcz.
Przód "robiony", zderzak przód żle spasowany reflektory nieoryginalne na wszystkich śrubach pod maską niby zabezpieczenie antykorozyjne gałka lewarka tak wytarta, że nie widać wytłoczonych nap[isów. deklarowany przebieg 153000 km na pewno grubo przesadzone... ale jestem umówiony na servis i podnośnik, do dodatkowych oględzin, ale już jestem ustawiony jakoś bokiem do tego samochodu.
Rozważam również bardzo poważnie wyjazd do Niemiec po autko.....
Jak dla mnie barierą to nieznajomość języka. Ale może znajdę na tyle odwagi.
Trzeba dużo szczęścia, żebu na rynku krajowym trafić auto, które spełnić ma moje oczekiwania. /ABS, klima, halogeny, nie walona, przebieg w okolicach 150000 km/ Czy mam duże wymagania???Aha i jeszcze SRS...
Pozdr.
Morfi - 02-03-2008, 19:09
Jak dla mnie zbyt wysokie.
Szczególnie o przebieg.
I prawie każde auto w jakis tam sposób było przerysowane
Dzis mi na parkingu ktos przerysował i bede musiał tylne nadkole malować
Anonymous - 02-03-2008, 19:18
Morfi napisał/a: | Jak dla mnie zbyt wysokie.
Szczególnie o przebieg.
I prawie każde auto w jakis tam sposób było przerysowane
Dzis mi na parkingu ktos przerysował i bede musiał tylne nadkole malować |
Morfi, mogę troche spuścić z moich wymagań ale jeżeli ktos pisze bezwypadkowy, a autko prane jak dziki pies, pisze że przebieg 153tkm a ma przynajmniej 100 więcej to trudno o zaufanie co do nastepnych zapewnień sprzedawcy...
Morfi - 02-03-2008, 19:28
No Ja kupiłem za udokumentowanym przebiegiem 180 tys a sie naogladałem dosyć duzo.
I tez widze ze lewy tył był malowanya teraz bede musiał malować prawy tył
Z tego co piszesz to Ja bym tego Auta nawet nie oglądał dalej.
Dobre autka idą w ciagu 2-3 dni. Ja dziennie siedziałem po 3 godz na różnych stronkach z ogłoszeniami.
Prucz allegro moge polecic również gratka.pl autogielda.pl.
No i nie przejmuj sie jakbyś miał po Auto, jechać nawet 300km bo Warto
Ja rozejrze sie w swoim regionie czy nie ma czegoś Ciekawego Widze, że tak do 14 tys
Anonymous - 02-03-2008, 19:31
ok... daj znac jakby co. wiesz tysiąc w tą czy w tamtą nie ma różnicy.. mam 100 km dziennie do pokonania i musze myślec o ekonomicznej jeżdźie.
Pozdr.
Morfi - 02-03-2008, 19:33
Czyli co szukac 1,6 w gazie?? A jakies inne modele oprócz Carismy Cie interesują.
Anonymous - 02-03-2008, 19:58
Morfi napisał/a: | Czyli co szukac 1,6 w gazie?? A jakies inne modele oprócz Carismy Cie interesują. |
może być 1.8 lub 1.6 nawet bez gazu, zagazuje sobie sam...
może byc też Space Star tylko jak wyżej ABS klima halogeny SRS
Zastanawiałem sie też nad Cari w dieslu ale tylko DID...
Gdybym wybrał się do Niemiec to szukałbym też Galanta w dieslu... Wiadomo cena moze być wyższa za Galanta, ale coś za coś.
Mam od 7 lat Galanta 1,8 92 zrobiłem nim 180tkm i powiedziałem , że tylko Mitsubish, a w ogóle to miałem dotąd 4 samochody tej marki.
Jak trfię dobrze utrzymany model to się przywiązuję do egzemplarza i tram przy nim jak najdłużej
Pozdr.
|
|
|