Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW!!! 27-28.08.2005
Rafal_Szczecin - 21-07-2005, 14:23
moze powroce do tematu, byl ktos w polsacie czy raczej sobie dajemy z tym spokoj ???
pozdr.
igi - 21-07-2005, 14:29
Żeby nie męczyć Efy! pw to umiescilem plakat na naszym serwerze pod adresem
http://www.mitsumaniaki.com/plakat.rar mozna sciagac do woli i drukowac. Sam wydrukowalem kilka sztuk i bede umieszczal za wycieraczkami napotkanym miskom
Matejko - 21-07-2005, 18:35
Chooper napisał/a: | mam znajomego, co ma w firmie komputerowej dostęp do druku wielkoformatowego (sami sobie drukują takie wieelkie naklejki chyba nawet A1. mmoge zaopytać ile kosztuje taka nalepka |
ty no nie bedziemy nabijac kieszeni twojemu koledze jak mozemy nabic mitsumaniakowi
igi - 21-07-2005, 18:58
Po wydrukowaniu sobie tego na zwykłej kartce formatu A4 stwierdziłem że jak ktoś chce doczytać sobie coś więcej na temat zlotu, to nie za bardzo wie jak to zrobi. Umieściłem na plakacie adresik naszej stronki. Juz 2 misie w Białymstoku dostały takie karteczki. Jak ktoś by jeszcze chciał to tu jest wersja plakatu z adresem stronki
www.mitsumaniaki.com/plakat.psd
Firebee - 21-07-2005, 20:41
pelen program postaram sie zamiescic jeszcze dzis, ale to co jest u Efy! w zupelnosci wystarczy dla orientacji w terenie:)
Pozdrawiam
Firek
igi - 22-07-2005, 07:34
Firebee napisał/a: | ale to co jest u Efy! w zupelnosci wystarczy dla orientacji w terenie:) |
Tak Firencjuszu jak najbardziej masz racje. Chodzi mi tu bardziej np. o możliwość rezerwacji domków, jak dojechać do tego Reala czy innego tałatajstwa. Ktoś pomysli że to tylko regionalny kilkuosoby zlot a jak zobaczy ile nas jest i że jesteśmy na terenie całej Polski może nabierze większej ochoty na przyjazd. Poczyta sobie forum itp, itd
Pozdrawiam
Grześku - 22-07-2005, 11:34
Dwa miśki w Świdniku już mają lekko zmienioną wersję plakatu za wycieraczką. Sklepy motoryzacyjne też mi nie odmówiły - szczerze mówiąc byłem zaskoczony, szedłem z nastawieniem na ich "nie".
Będzie cool !
Chooper - 23-07-2005, 07:57
pilnie potrzebny projekt ewentualnej naklejki !!!! nawet na bazie plakatu, tylko tak aby to ładnie i krótko ubrać, co gdzie i jak, fachowcy, plisssssssssssssssssssss!!!!!
Efa! - 27-07-2005, 22:20
Na przykład taki projekt? Pod spodem miniaturka.
http://www.mitsubishi-gra...l.php?pic_id=48
EDIT: nie kapuję tego linka... img nie obsługuje url z php, czy jak?
Matejko - 27-07-2005, 22:57
Efa! napisał/a: | Na przykład taki projekt? Pod spodem miniaturka.
Obrazek
EDIT: nie kapuję tego linka... img nie obsługuje url z php, czy jak? |
obsluguje pliki obrazow
[ Dodano: Sro Lip 27, 2005 9:57 pm ]
poprawiony odnosnik powyzej
Efa! - 28-07-2005, 01:59
Matejko napisał/a: |
obsluguje pliki obrazow
[ Dodano: Sro Lip 27, 2005 9:57 pm ]
poprawiony odnosnik powyzej |
No niech i tak będzie.
Jak ktoś chce wersję *.psd naklejki, poproszę o kontakt na PW.
Anonymous - 28-07-2005, 09:33
Chooper napisał/a: | pilnie potrzebny projekt ewentualnej naklejki !!!! nawet na bazie plakatu, tylko tak aby to ładnie i krótko ubrać, co gdzie i jak, fachowcy, plisssssssssssssssssssss!!!!! |
http://bbinder.home.pl/ny...aklejkazlot.jpg
Kofi - 28-07-2005, 10:41
3 naklejka jest moim zdaniem najlepsza....
Chooper - 28-07-2005, 10:49
Wielkie dzieki za projekty, zobacze teraz co mi się uda wymajstrować.
Stefan, masz może tą 3 naklejkew większym formacie, tak aby dało rade to znacznie powiększyc bez straty jakości ??? bo ja bym to chciał na A2 albo A1...Pozdrawiam
Chooper@epf.pl
Anonymous - 28-07-2005, 11:04
są z wektorów więc nie ma problemu ze skalowanie żadnego
chcesz metr na mert to wyjdzie
jak potrzeba podaj maila to podeśle
|
|
|