Outlander I Ogólne - FaceLifting Outlandera
krzychu - 27-11-2009, 19:41
No ja dzisiaj widziałem na TVN Turbo (ponoć jest najlepiej sprzedającym się SUV-em w Polsce). W sumie dodali mu parę drobiazgów i nawet nie wygląda dziwnie. Wygląd dużo agresywniej i masywniej od swojego poprzednika. Mówili coś o 3.0 V6 w 2010 roku
tresorex - 27-11-2009, 21:59
jednego dziś widziałem w korku ładnie się prezentuje ciekawe czy będzie ich tyle co nowych lancerów
Trik - 27-11-2009, 23:16
tresorex napisał/a: | ciekawe czy będzie ich tyle co nowych lancerów | Podobno schodzi jak zimne piwo latem
KowaliK - 28-11-2009, 00:08
Ma ktoś może to nagranie z TT, albo mógłby powiedzieć w jakim programie to było? Może jeszcze uda się obejrzeć.
Anonymous - 28-11-2009, 12:52
krzychu napisał/a: | No ja dzisiaj widziałem na TVN Turbo (ponoć jest najlepiej sprzedającym się SUV-em w Polsce). W sumie dodali mu parę drobiazgów i nawet nie wygląda dziwnie. Wygląd dużo agresywniej i masywniej od swojego poprzednika. Mówili coś o 3.0 V6 w 2010 roku |
Ja go oglądałem z bliska w AutoGT. Podoba mi się, że ma skrętne biksenony i kolorowy wyświetlacz, na którym w końcu mieści się więcej parametrów. W środku też wygląda mniej plastikowo. Ciągle brakuje regulowanych foteli z pamięcią ustawień.
Też usłyszałem o 3,0 V6, ale ponoć ma być też jakiś nowy diesel.
JCH - 28-11-2009, 16:49
Artykuł na gazecie.pl Nowa twarz Outlandera.
Cezar - 28-11-2009, 18:31
Wlasnie widzielismy go na zywo i jak dla mnie z zewnatrz moze byc, Czarnej bardziej podoba sie poprzednia wersja
Hiszpan - 28-11-2009, 21:35
Nawet na Onecie coś skrobnęli
http://moto.onet.pl/15870...ul.html?node=20
Paweł_BB - 29-11-2009, 07:20
krzychu napisał/a: | No ja dzisiaj widziałem na TVN Turbo |
W jakim programie?
Outek wygląda naprawdę fajnie, komputerek też ładny osobiście mnie tylko wkurza że jest tylko 1 silnik i do tego diesel ale co tam, na razie nie kupuję, czekam teraz na Baby Outlandera
Maciek40 - 03-12-2009, 20:04
Kupiłem outlandera 1.5 miecha temu. Żebym wiedział, że będzie tak ładnie wyglądał po liftingu to bym poczekał. Podobno w kwietniu ma być silnik diesla produkcji Mitsubishi.
Anonymous - 03-12-2009, 20:57
A ja z nowego do mojego przełożył bym lusterka (wydają się być zgrabniejsze) i zegary - nareszczie można widzieć stan paliwka i tem. silnika jednocześnie
michal@gdynia - 04-12-2009, 09:01
Dziaders napisał/a: | A ja z nowego do mojego przełożył bym lusterka (wydają się być zgrabniejsze) i zegary - nareszczie można widzieć stan paliwka i tem. silnika jednocześnie |
Dokładnie! Jak dla mnie to lusterka i i nowe zegary są najlepszą częścią tego liftingu. Co do przodu auta to moim zdaniem outek stracił na nowej facjacie i to dużo. Moim zdaniem przód nie komponuje się z sylwetką tego auta. No ale o gustach się nie dyskutuje.
Ciekaw jestem kiedy "jet fighter" wprowadzą do Pajero i eLżbiety? Wyobrażacie sobie L200 z przodem Lancera
bonito - 04-12-2009, 11:10
Dziwne, ja na swoim (starym) wyświetlaczu mogę jednocześnie zobaczyć temperaturę silnika i stan paliwa... Może mam jakiś lepszy?
A tak ogólnie - widziałem ostatnio z bliska model po liftingu - muszę szczerze przyznać że spodobał mi się bardziej od dotychczasowego...
Anonymous - 04-12-2009, 11:16
bonito napisał/a: | Dziwne, ja na swoim (starym) wyświetlaczu mogę jednocześnie zobaczyć temperaturę silnika i stan paliwa... Może mam jakiś lepszy? |
No tak, u mnie też ale kosztem innych danych.
W każdym razie na nowym wyświetlaczu jednocześnie jest więcej danych i to mni bardzo odpowiada
Krzysiek_slask - 04-12-2009, 11:36
Dziaders napisał/a: | nareszczie można widzieć stan paliwka i tem. silnika jednocześnie |
bonito napisał/a: | Dziwne, ja na swoim (starym) wyświetlaczu mogę jednocześnie zobaczyć temperaturę silnika i stan paliwa... Może mam jakiś lepszy?
|
Koledze Dziaders chodzilo zapewne o to, ze nowy wyswietlacz jest bardziej funkcjonalny i slupki informujace o stanie paliwa i temp silnika sa caly czas na ekraniku niezaleznie od przelaczania opcji przyciskiem INFO. I fakt, jest to duzy plus. Tez by mi sie taka opcja podobala w starym wyswietlaczu.
Anyway. tak sie ostatnio zastanawialem, ktory z ekranikow najczesciej i najdluzej pojawia sie na wyswietlaczu. U mnie to temperatura na przemian ze srednim zuzyciem
|
|
|