To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Potrzebna Pomoc - Mitsumaniak zachorował - ma raka...

koszmarek - 10-11-2008, 19:27

to jest chyba najwspanialsze uczucie, kiedy widzi się tyle osób chcących pomóc... niesamowicie... :)
Anonymous - 10-11-2008, 20:57

ZYCIE TO NIE BAJKA jasne ze sie podłacze do łańcuszka
Jackie - 10-11-2008, 21:29

Wiecie co jest niesamowite w tym wszystkim? Nasze "świeżaki". Ludzie mają po kilka postów i nie są obojętni wobec losu faceta, którego nawet nie znają.
Coś w tych Mitsumaniakach jest, że zrzeszają wspaniałych ludzi. Myślę tak na serio, choć jestem realistą ale, do cholery, sami przyznajcie - coś w TYM jest?
Tak czy inaczej, chcę Wam powiedzieć, że bycie jednym z Was to zaszczyt, niemały. Podobnie przekonałem się ostatnio, że ludziom na forum Subaru też niczego nie brakuje (a przecież moje tam początki były, powiedzmy sobie, trudne ;) ) bo na mój apel odpowiedzieli niezwykle dobrze. Zaczynam odkładać do lamusa pogląd, że ludziom brakuje serca (a tak myślałem), pokazujecie, że jak coś jest naprawdę niehalo - można na Was liczyć i to jest super :!:
Bardzo Wam dziękuję :!: ( nie za pomoc, bo to dzieło Kordka ;) ale za to, że jesteście)
Pozdrawiam

raddex - 10-11-2008, 23:17

Podzielam Twoje zdanie Jacku.
Kordian wracaj do zdrowia - trzymamy kciuki.

wichura1 - 10-11-2008, 23:26

Po prostu łeb staje, KOHAM WAS!!!! Uroczyście oświadczam, że od teraz przestaję mówić pogardliwie o użytkownikach innych marek motoryzacyjnych. Pokazali, że można na nich liczyć w potrzebie, za co mam do nich wielki szacunek.
londolut - 10-11-2008, 23:36

Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się to, że jeśli ktoś jest chory lub ma inne problemy z kasą to w 2 tyg znajduje się prawie 20k a Krotka się 5zł na naklejki nie mogła doczekać :lol: :lol:
Juiceman - 10-11-2008, 23:58

londolut napisał/a:
Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się to, że jeśli ktoś jest chory lub ma inne problemy z kasą to w 2 tyg znajduje się prawie 20k a Krotka się 5zł na naklejki nie mogła doczekać :lol: :lol:

Heheh otóż to :mrgreen: kurde paradoks ; ]

Anonymous - 11-11-2008, 01:13

Kordian, nie jesteś sam! Masz za sobą "armię" ludzi, posiadającą najpotężniejszą "broń"... serce.
Nie poddawaj się!! :thumbleft:

Berni - 11-11-2008, 15:36

Ludziska jest to niesamowite - chwilkę mnie nie było na forum- jak podjąłem temat to załapałem się na pierwszą stronę- w Kartuzach dwa dni potem dowiedziałem się od Kibloo i Gene że mamy "już" ponad 4 tysie-a dwa dni później siadam do neta i widzą prawie 19.000-Mitsumaniaki pełen szacunek
Kibloo - 11-11-2008, 16:42

Berni napisał/a:
dwa dni później siadam do neta i widzą prawie 19.000

hie hie dziwisz się???? bo ja nie...

jakby co to zawsze do dyspozycji

Pozdro

Korczu - 11-11-2008, 21:54

pozno ale poszlo

Kordian Trzymaj sie!

pozdrawiam

Anonymous - 11-11-2008, 22:36

No i ode mnie poszło kilka złotych, nie dużo ale z serdecznymi życzeniami powrotu do zdrowia!

Mazdaspeed też jest poinformowana

krotka - 12-11-2008, 01:51

londolut napisał/a:

i dobrze, że Mitsumaniaki potrafią rozgraniczyć sprawy ważne i NAJWAŻNIESZJE. naklejki rzecz nie nagląca (co prawda, jest jeszcze 3ech Mitsumaniaków, którzy jak mnie dorwą to uduszą osobiście, za opóźnienia :P ), dopiero dzisiaj wczytałam się na nowo w forum po długiej przerwie, jutro jak odnajdę kody do przelewów to dołączę aktywnie :)

Kordian, pozdrawiam Cię serdecznie :)

Hubeeert - 12-11-2008, 02:24

londolut napisał/a:
Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się to, że jeśli ktoś jest chory lub ma inne problemy z kasą to w 2 tyg znajduje się prawie 20k a Krotka się 5zł na naklejki nie mogła doczekać

Najbardziej nie podoba mi się, że w naszym gronie zawsze znajdzie się ktoś kto będzie robił śmietnik z takiego tematu....

Anonymous - 12-11-2008, 11:09

Późno, ale zawsze.
Trzymaj się KORDIAN !!!

Pozdrawiam
Rafal