To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem

Chooper - 19-06-2006, 13:21

JCH napisał/a:
Powiedzcie mi jak to jest - Żewłakow być może i zasuwał ale po 60 min słaniał się na nogach. A taki Roberto Carlos to jak lokomotywa :shock:

bo 1,5 mln dolarów od PZPN za awans z grupy to dla naszych za mały bodziec do biegania i bidoki motywacji nie mają, a taki Roberto, to nie dość że walczy o utrzymanie w pierwszym składzie, to musi zarabiać każdy grosz... :lol:

BTW, swego czaszu Carlos miał obwód :!: JEDNEGO UDA :!: równo jeden metr, o sile uderzenia pisać nie trzeba, jak ktoś pamięta niektóre mecze Realu

Hubeeert - 19-06-2006, 13:24

Chooper napisał/a:
bo 1,5 mln dolarów od PZPN za awans z grupy

A jak nie awansowali i przegrali wszystko (jeszcze nie ale na 100% tak - 0:3 obstawiam) to robią zrzutę i oddają koszty uczestnictwa?

Anonymous - 19-06-2006, 13:42

Chooper napisał/a:
bidoki motywacji nie mają,

i kondycji brakuje ;)

igi - 19-06-2006, 13:46

Hubeeert napisał/a:
A jak nie awansowali i przegrali wszystko (jeszcze nie ale na 100% tak - 0:3 obstawiam) to robią zrzutę i oddają koszty uczestnictwa?

Hubi to jest dobry pomysł :) . Może wtedy by zaczeli biegać :) ;)

Chooper - 19-06-2006, 14:00

Hubeeert napisał/a:

apropos, ja to widzę, że najbardziej płaczą za tymi mistrzostwami wszystkie watachy spikerów, reporterów, komentatorów i innych paparazzi. bo Jak złota jedenastka wraca do domu, to i im sie wpływy za wyjazd kończą i też muszą wracać :lol:
Wczoraj meczu podczas meczu Brazyli z Australią miałem już ochote głos wyłączyć, takie kocopoły gadał (już nie wiem kto). POnadto w meczu z Niemcami pan Szpakowski nie był lepszy "przy piłce Włodek Smolarek" :? :shock: witki opadają....

A gdyby oddawali, to może wreszcier mielibyśmy szkółki piłkarskie za te oddane pieniądze.

Chooper - 19-06-2006, 14:02

ciekawe co będzie za dwa lata po ME 2008. Czy Kasperczaka też postawimy na stosie ?
akbi - 19-06-2006, 14:17

Chooper napisał/a:
apropos, ja to widzę, że najbardziej płaczą za tymi mistrzostwami wszystkie watachy spikerów, reporterów, komentatorów i innych paparazzi.

Najgorszy wg mnie jest ten imbecyl z Polsatu Sport - chyba na K nazwisko. Wielkim "znawcą piłki" też jest Pol - przeważnie znacznie większym od samych piłkarzy :mrgreen:

tomusn - 19-06-2006, 14:25

Chooper napisał/a:
...BTW, swego czaszu Carlos miał obwód :!: JEDNEGO UDA :!: równo jeden metr...

no Chooper pojechałeś po bandzie teraz... musiałby mieć więcej niż większość z nas w pasie, MSZ niemożliwe...

a może mały meczyk na zlocie?
wschód - zachód na przykład (na lewo od Wisły - na prawo od Wisły) - 2 * 30-40 min?

akbi - 19-06-2006, 14:44

Cytat:
a może mały meczyk na zlocie?

Bardzo dobry pomysł :mrgreen:
Zapisuję się do drużyny Zachodu od Wisły
Myślę, że będzie więcej chętnych, więc proponuję odrazu wyznaczyć nowy temat z tego miejsca.

Chooper - 19-06-2006, 14:51

tomusn napisał/a:
o Chooper pojechałeś po bandzie teraz... musiałby mieć więcej niż większość z nas w pasie, MSZ niemożliwe...

poważnie gdzieś to kiedyś wyczytałem (Pika Nozna, czy przegląd sportowy), w czasie kiedyReal święcił triumfy na staionach europejskich

akbi - 20-06-2006, 11:30

Czy ktoś oglądał mecz Brazylia-Australia i kłótnię Kewella z sędzią Markusem Merkiem??
:mrgreen: fajnie to wyglądało w TV, szkoda że nie dali dzwięku na wizję :mrgreen:

[ Dodano: 20-06-2006, 16:01 ]
ok zaczyna się POLSKA-EKWADOR !!!!
POLSKA GOOOOOOOOOOOOLAA :!: :!: :!: :!: :!:

Anonymous - 20-06-2006, 19:00

Wygraliśmy 2:1 i to w jakim stylu :mrgreen: , i co dalej ..... zostanie po staremu ? :twisted:
arekp - 20-06-2006, 19:02

Szkoda, ze nie dostalismy w dupe ... np. z 4:0

Teraz bedzie p*erdolenie, ze nie jestesmy tacy zli, ze w koncu strzelilismy te dwie bramki, ze tam sie nie udalo. Prawda jest taka, ze mamy gowniana druzyne ... i jak by przegrali to moze do kolejnych MS zrobilby sie porzadek w tym burdelu zwanym PZPN.

ps. kibicowalem kostaryce

Cezar - 20-06-2006, 19:02

Wlasnie wygralismy :mrgreen: Dla niedowiarkow :P
Anonymous - 20-06-2006, 19:20

Oglądaliści konferencje Janasa po meczu , :mrgreen: , plan wypełniony zagraliśmy w mistrzostwach :mrgreen: , a że nie wyszliśmy z grupy to wina dziennikarzy i pewnie krasnoludków :lol: