Off Topic - Kto co potrafi!!!
JJK - 22-06-2009, 00:39
oj chłopie to się narobisz.....tak z czystej ciekawości KWP czy KMP
ZUB3R - 22-06-2009, 15:14
A ja mam na kurniku w pilkę i w domino ranking powyżej 1500, widziałem wszystkie odcinki Prison Break i jestem Wielki fan Dragon Ball!!!
pepi - 17-08-2009, 20:03
koszmarek napisał/a: | Chciałam zapytać czy jest na forum ktoś kto jest psychologiem lub ma zapędy na takiego? Nie musi być z Warszawy, ale wolałabym jakąś małokosmiczną cenę... |
jesli trzeba help albo cos to na PW - to ci zrobie diagnoze
Anonymous - 17-08-2009, 22:39
- umiem zrobić dość ładne drzwi drewniane zewnętrzne i wewnętrzne od czerwca 2007 poskramiam maszynę CNC
- umiem wpaść swoim autem w dziurę na drodze niszcząc przy tym oponę kupioną 2 tygodnie przed zdarzeniem i gnąc aluska. Po takiej akcji umiem zatrzymać się na światłach awaryjnych i zmienić po ciemku koło (22 wieczorem). Umiem na koniec wsiąść zmoknięty po ostrym deszczu w auto i stwierdzić że... padł akumulator.
- umiem z piskiem opon ominąć betonowy kosz na śmieci, który przez złośliwość ludzką zostanie umieszczony na środku jezdni na zakręcie.
Morfi - 17-08-2009, 23:50
Grzechoo88 napisał/a: | od czerwca 2007 poskramiam maszynę CNC | witam kolege po fachu, tylko ja od lipca 2005
Anonymous - 18-08-2009, 19:05
również witam
a tak tylko częściowo w temacie:
Kto umie zrobić tak:
???
mefis_radom - 18-08-2009, 22:02
Ja tak umiem, a właściwie mój kumpel w moim aucie. W pierwszej chwili pomyślałem, ze to foto mojego wozu, ale chwila rozkminy....niemożliwe
kizia-mizia - 19-08-2009, 14:07
hm. to ja się też pochwalę...;-D
- potrafię projektować instalacje wewnętrzne wod.-kan., c.o., wentylacji mechanicznej oraz instalacje zewnętrzne - przyłącza oraz projektuje sieci wodociągowe i kanalizacyjne wsi i miast ale nie posiadam jeszcze uprawnień.
- potrafie super gotować, szyć, robić na drutach i szydełku oraz wyszywać
- zadbam o ogród i mam dobrą rękę do kwiatów
- mam zamiar zabrać się za renowację starych mebli w domowych warunkach i jak ktoś to już robił to proszę o poradę
- umiem malować ściany i kłaść tapety, wymienić żarówkę, zmienić koło w aucie i wezwać męża do naprawy auta w którym skończyło się paliwo , rozbawić męża do łez i wspierać go w jego życiowych poczynaniach
a jak sobie przypomnę co jeszcze to napiszę
mefis_radom - 19-08-2009, 22:15
A tak na serio to potrafie naprawic samochod, no chyba, ze cos powaznego jest, gotowac proste dania, typu herbata no i ogolnei troche w informatyce siedze. Lubie dobre car audio, powedkowac i to by bylo na tyle.
drtymf - 02-10-2009, 16:04
A to i ja się pochwalę:
-projektuję modele w SolidWorksie
-wykonuję wykrojniki,tłoczniki, gilotyny itp.
-programuję drutówki Agie,
-po angielski kumam, po niemiecku też ale niewiele,
-trochę się na elektryce znam(domowej, wiertarkowej, maszynowej itp.)
-oświetlenie projektuję,
-miewam dobre pomysły, głupie za to non stop
-znam się na kasach fiskalnych i systemach sprzedaży, księgowych, magazynowych itp.
potrafię coś przefrezować, wyszlifować taki omc ślusarz ze mnie.
-na księgowości, podatkach i kadrach się znam co nieco.
Ale i tak najlepiej wychodzi mi LB - leżenie bykiem
pamar - 02-10-2009, 16:27
Grzechoo88 napisał/a: | - umiem zrobić dość ładne drzwi drewniane zewnętrzne i wewnętrzne od czerwca 2007 poskramiam maszynę CNC |
Morfi napisał/a: | witam kolege po fachu, tylko ja od lipca 2005 |
A ja potrafię to co stworzycie, myślą (CNC) i uczynkiem, świetnie sprzedać a nawet fachowo zamontować
HouseM - 06-10-2009, 02:13
A ja potrafię z kawałka metalu, kilku gumowych oringów, żelatyny i mąki zrobić broń masowej zagłady.
A tak na poważnie to zajmuję się ratowaniem pięknych kobiet przed wiecznym dziewictwem.
machet - 24-10-2009, 20:10
HouseM napisał/a: | zajmuję się ratowaniem pięknych kobiet przed wiecznym dziewictwem. |
Ja też ja też
Poza tym potrafię ostro spalić gumę W aucie też
cns80 - 24-10-2009, 20:17
Grzechoo88 napisał/a: | Kto umie zrobić tak: | Wycieraczki pokazały Ci gest Kozakiewicza
futro68 - 07-12-2009, 15:16
To i ja dorzucę coś od siebie - znam się conieco na:
1. systemach solarnych,
2. pompach ciepła,
3. oknach dachowych
Dobieram do potrzeb, sprzedaję i wykonuję instalacje z kolektorami słonecznymi, pompami ciepła. Pomogę też przy piecach gazowych i innych drobiazgach hydraulicznych, polutuję, poskręcam, wykopię itp. . Marki Viessmann, Vaillant, IVT, Hewalex, Watt, Ochsner, Roto Frank. Każdy może się zgłosić chętnie doradzę.
Aha bym zapomniał o najważniejszym potrafię zamontować talerz TV SAT tak żeby coś w telewizorze było widać i przy okazji z dachu nie zlecieć
|
|
|