Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)
londolut - 08-05-2009, 12:03
Czyżby słomiany zapał i projekt się nie posuwa do przodu? Bronek, czekam na wyjaśnienia
Anonymous - 08-05-2009, 12:13
Lutor to ze chwalisz sie swoim progres barem to nie znaczy ze moj co prawda duzo mniejszy stoiu w miejscu!! ;p oto jak moj misiek wyglada.
lewy bok jeszcze swiezo po dopasowywaniu zrownaniu z zgrubsza
prawy bok jeszcze przy spasowywaniu
Miedzyczasie wyszlo sporo detali typu podloga dziury ,łatanie ich czyszczenie do golej blachy miejsc gdzie juz rudawa dala znac ze jest.Ale do przodu teraz wszelkie mechaniczne rzeczy sa doprowadzane do idealu.Pod koniec przyszlego tygodnia jedzie do oklatkowania.
Nastepna fotorelacja mysle ze za 2 tyg znajac mechesow z mniejszym lub wiekszym poslizgiem
Pozdrowki z Kraka Panocki
londolut - 08-05-2009, 12:30
No to widzę grubsza bibka się skroiła! Fajnie mu z tymi pompowanymi blachami. Może po założeniu klatki zrobić z niego takiego brudasa, co? Dirty Harry jest na fali
Ważne, że jest postęp. Byle do przodu
Anonymous - 08-05-2009, 12:35
Wlasnie tez jak tak na niego patrze to odnosze bardzo pozytywne rally crossowe odczucie ;p nie wiem jak reszta.Podzielcie sie chlopaki.
Zamontowalem juz w nim sportowy zawias dupa mu sie troszke podniosla przod siadl nawet te felgi mu z helmuta zaczynaja pasowac haha.
Rafal_Szczecin - 08-05-2009, 12:56
Browar no poprostu cud miod malina
wyglada naprawde super
karolgt - 08-05-2009, 12:57
lepiej jeden kolor. tak nie wyglada ok.
Anonymous - 08-05-2009, 13:06
hehe lutkowi bardziej o takiego frankensteina chodzilo zeby bylo widac spawy szpachle gdzieniegdzie łączenia w sumie fajny pomysl ale nie wiem czy przejdzie
Dzieki Rafal ciesze sie ze kolejnemy wariatowi przypadl do gustu <piwo>
Anonymous - 08-05-2009, 13:10
jaki sportowy zawias?
rosomak1983 - 08-05-2009, 13:16
Browar napisał/a: | o takiego frankensteina chodzilo zeby bylo widac spawy szpachle gdzieniekgdzie łączenia w sumie fajny pomysl ale nie wiem czy przejdzie |
na pewno byłby niepowtarzalny i ludzi by na mieście straszył równo...
Kibicuje projektowi i z niecierpliwościa czekam na efekt finalny.
Anonymous - 08-05-2009, 13:40
ufoq,
koni sport kit z tlumieniem, obecnie na rynku nie widze nic innego dostepnego do Colciaka o rownie dobrej jakosci oraz parametrach, zawias do colta to ciezka sprawa -ja musialem zamawiac u jednego z krakowskich tunerów ktory sprawdzal dla mnie z holandii i tez nie przyszeldem z ulicy tylko ze znajomym ktory od nich duzo czesci ciagnie wiec byla to przysluga z ich strony, najlepiej w DE sie zaopatrzyc w tego typu rzeczy maja tego wiecej.Przyklad - Helmut mial juz zawias koni, dlatego 4x4 dostalo moj
Rosomak,
pomyslimy fajny pomysl ale to auto ma byc "szarakiem" a styl fast&furious czy frankenstein przyciaga swoja uwage.Mam ochote na Rat style ale mat na aucie to zly pomysl /plamy odbarwienia itd/ bede o niego dbal ale bez przesady zeby go nacierac jak niemowlaka jakimis specyfikami...
pawela - 08-05-2009, 14:50
czyli da radę poszerzenia podobają mnie się
pyjte - 08-05-2009, 20:54
Taki pniszczony dobrze wygląda
mkm - 10-05-2009, 12:45
no ladnie Panie Browar, bardzo ladnie...
Miales racje, ze ze zderzakami to troche rzezby bedzie... Wymysliles juz cos?
Anonymous - 10-05-2009, 13:03
Przedni ori bumper bedzie profesjonalnie obrabiany przez Jogurt Design na Jogurt look natomiast tył zderzak rowniez ori przerabiany na mivec look by Browar
nie umiem bawic sie jeszcze dobrze w photoshopie wiec wam tego nie pokaze ale efekt koncowy bedzie powalajacy - true
Anonymous - 14-05-2009, 14:40
Jutro pt 15.05 zawoze auto do oklatkowania
mysle ze w tydzien sie z nim upora
|
|
|