To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)

londolut - 08-05-2009, 12:03

Czyżby słomiany zapał i projekt się nie posuwa do przodu? Bronek, czekam na wyjaśnienia ;)
Anonymous - 08-05-2009, 12:13

Lutor to ze chwalisz sie swoim progres barem to nie znaczy ze moj co prawda duzo mniejszy stoiu w miejscu!! ;p oto jak moj misiek wyglada.

lewy bok jeszcze swiezo po dopasowywaniu zrownaniu z zgrubsza

prawy bok jeszcze przy spasowywaniu

Miedzyczasie wyszlo sporo detali typu podloga dziury ,łatanie ich czyszczenie do golej blachy miejsc gdzie juz rudawa dala znac ze jest.Ale do przodu :) teraz wszelkie mechaniczne rzeczy sa doprowadzane do idealu.Pod koniec przyszlego tygodnia jedzie do oklatkowania.
Nastepna fotorelacja mysle ze za 2 tyg znajac mechesow z mniejszym lub wiekszym poslizgiem
Pozdrowki z Kraka Panocki

londolut - 08-05-2009, 12:30

No to widzę grubsza bibka się skroiła! Fajnie mu z tymi pompowanymi blachami. Może po założeniu klatki zrobić z niego takiego brudasa, co? Dirty Harry jest na fali ;)

Ważne, że jest postęp. Byle do przodu :)

Anonymous - 08-05-2009, 12:35

Wlasnie tez jak tak na niego patrze to odnosze bardzo pozytywne rally crossowe odczucie ;p nie wiem jak reszta.Podzielcie sie chlopaki.
Zamontowalem juz w nim sportowy zawias dupa mu sie troszke podniosla przod siadl nawet te felgi mu z helmuta zaczynaja pasowac haha.

Rafal_Szczecin - 08-05-2009, 12:56

Browar no poprostu cud miod malina :!:
wyglada naprawde super

karolgt - 08-05-2009, 12:57

lepiej jeden kolor. tak nie wyglada ok.
Anonymous - 08-05-2009, 13:06

hehe lutkowi bardziej o takiego frankensteina chodzilo zeby bylo widac spawy szpachle gdzieniegdzie łączenia w sumie fajny pomysl ale nie wiem czy przejdzie

Dzieki Rafal ciesze sie ze kolejnemy wariatowi przypadl do gustu <piwo>

Anonymous - 08-05-2009, 13:10

jaki sportowy zawias?
rosomak1983 - 08-05-2009, 13:16

Browar napisał/a:
o takiego frankensteina chodzilo zeby bylo widac spawy szpachle gdzieniekgdzie łączenia w sumie fajny pomysl ale nie wiem czy przejdzie

na pewno byłby niepowtarzalny i ludzi by na mieście straszył równo... :D
Kibicuje projektowi i z niecierpliwościa czekam na efekt finalny.

Anonymous - 08-05-2009, 13:40

ufoq,

koni sport kit z tlumieniem, obecnie na rynku nie widze nic innego dostepnego do Colciaka o rownie dobrej jakosci oraz parametrach, zawias do colta to ciezka sprawa -ja musialem zamawiac u jednego z krakowskich tunerów ktory sprawdzal dla mnie z holandii i tez nie przyszeldem z ulicy tylko ze znajomym ktory od nich duzo czesci ciagnie wiec byla to przysluga z ich strony, najlepiej w DE sie zaopatrzyc w tego typu rzeczy maja tego wiecej.Przyklad - Helmut mial juz zawias koni, dlatego 4x4 dostalo moj :)

Rosomak,

pomyslimy fajny pomysl ale to auto ma byc "szarakiem" a styl fast&furious czy frankenstein przyciaga swoja uwage.Mam ochote na Rat style ale mat na aucie to zly pomysl /plamy odbarwienia itd/ bede o niego dbal ale bez przesady zeby go nacierac jak niemowlaka jakimis specyfikami...

pawela - 08-05-2009, 14:50

czyli da radę :D poszerzenia podobają mnie się :D
pyjte - 08-05-2009, 20:54

Taki pniszczony dobrze wygląda :D
mkm - 10-05-2009, 12:45

no ladnie Panie Browar, bardzo ladnie...
Miales racje, ze ze zderzakami to troche rzezby bedzie... Wymysliles juz cos?

Anonymous - 10-05-2009, 13:03

Przedni ori bumper bedzie profesjonalnie obrabiany przez Jogurt Design :) na Jogurt look :) natomiast tył zderzak rowniez ori przerabiany na mivec look by Browar :)
nie umiem bawic sie jeszcze dobrze w photoshopie wiec wam tego nie pokaze ale efekt koncowy bedzie powalajacy - true :)

Anonymous - 14-05-2009, 14:40

Jutro pt 15.05 zawoze auto do oklatkowania :)
mysle ze w tydzien sie z nim upora :D