MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO - tu chwalimy i wieszamy psy
Anonymous - 17-11-2008, 15:25
ok. Czekamy
Anonymous - 18-11-2008, 14:53
Arconada, mam pytanko związane z serwisem w Toruniu - możesz wyrazić już swoją opinie o działaniu tego serwisu ale w części praktycznej ? A może ktoś inny z kolegów forumowiczów mógłby się podzielić wyrobioną opinią ?
[ Dodano: 18-11-2008, 15:08 ]
aha - i jak to jest z tą autoryzacją serwisu w Toruniu ??
Anonymous - 24-11-2008, 12:19
Dotychczas większość spraw załatwiałem w Mitcarze ale mam ich już tak serdecznie dość, że potrzebowałbym się przerzucić na inny serwis w Warszawie lub okolicy. Za drobną blacharkę zażądali 800zł, problemów ze słupkiem nie osunęli już chyba 5 raz, w czasie ostatniej akcji serwisowej (turbo) źle założyli opaskę i powietrze uciekało, naprawę gwarancyjną paki nie wiadomo dlaczego odsuwają na wiosnę, itp, itd.
Czy ktoś może polecić sensowny serwis w Warszawie lub okolicy?!
[ Dodano: 24-11-2008, 12:23 ]
Tak skutecznie mnie zniechęcili do marki, że teraz rozważam zakup kolejnego auta i nie będzie to Mitsubishi. Zastanawiałem się nad Outlanderem dla żony ale wybiorę jednak Ravkę lub Nissana. Serwisy Toyki mają lepszą opinię a i auta nie są tak problematyczne, jak Miśki!!!
Anonymous - 24-11-2008, 16:01
MariuszG napisał/a: | Dotychczas większość spraw załatwiałem w Mitcarze ale mam ich już tak serdecznie dość, że potrzebowałbym się przerzucić na inny serwis w Warszawie lub okolicy. | Ja dotychczas większość spraw załatwiałem w Allianz Auto przy Al. Jerozomimskich. I odradzam ten serwis. Zawsze jakieś problemy, nieuprzejmy obsługa, nieterminowości. A ostatnio kiedy przy drobnej naprawie coś spaprali i oddali mi niesprawne auto postanowiłem, że długo mnie tam nie zobaczą. Prawdę mówiąc myślałem, aby przenieść się do Mitcaru. Ale po tym co piszesz przyłączam się do Twojego pytania:
Czy ktoś może polecić sensowny serwis w Warszawie lub okolicy?!
MariuszG napisał/a: | Tak skutecznie mnie zniechęcili do marki, że teraz rozważam zakup kolejnego auta i nie będzie to Mitsubishi. Zastanawiałem się nad Outlanderem dla żony ale wybiorę jednak Ravkę lub Nissana. Serwisy Toyki mają lepszą opinię a i auta nie są tak problematyczne, jak Miśki!!! | Słusznie. Są też jeszcze Subaru i Suzuki. A być może i Kia jest godna wzięcia pod uwagę.
Hubeeert - 24-11-2008, 18:28
gootek napisał/a: | Czy ktoś może polecić sensowny serwis w Warszawie lub okolicy?! | Marki albo Białystok.
Anonymous - 24-11-2008, 18:52
Coś mi się zdaje, że Mitsu w Polsce z wiele większym hukiem spadnie jak się wspinało. Co się okazuje, ta niezawodność i precyzja wykonania to Mit przez olbrzymie M. Dalej nie jestem w stanie zrozumieć jakim cudem auto z przebiegiem 10kkm może mieć tak ( jazda po nierównościach daje wrażenie jakby człowiek siedział w metalowej puszcze i ktoś w nią stukał) rozbite Mcpersony jeżdżąc tylko na drogach asfaltowych.
Hubeeert - 24-11-2008, 19:56
jaceksu25 - o ile mi wiadomo była jakaś wada w zawieszeniu. Na przeglądzie wymieniają w ramach gwarancji tulejki chyba jakieś.
Anonymous - 24-11-2008, 20:23
Hubeeert napisał/a: | jaceksu25 - o ile mi wiadomo była jakaś wada w zawieszeniu. Na przeglądzie wymieniają w ramach gwarancji tulejki chyba jakieś. |
Nie wiem - być może. W piątek jadę do serwisu. Wiem, że mają demontować obydwie kolumny MC. Tak czy owak to jest jakaś paranoja zwłaszcza w samochodach spod 3 diamentów.
Kolejna sprawa - takie wady MMC powinno wyeliminować dużo wcześniej; już od 2004 roku Colty jeżdzą po naszych drogach.
Hubeeert - 24-11-2008, 20:27
jaceksu25 napisał/a: | Tak czy owak to jest jakaś paranoja zwłaszcza w samochodach spod 3 diamentów. | Mi tego nie mów - sam tego nie rozumiem
Piwor - 24-11-2008, 20:48
Co do Allianz Auto, to też ich nie lubię. Siedzą kmioty, nic nie robią, człowiek chce się o coś dowiedzieć/kupić, to jeszcze warczą w kółko. Zrazili mnie do ich ASO.
Anonymous - 24-11-2008, 21:12
Hubeeert napisał/a: | gootek napisał/a: | Czy ktoś może polecić sensowny serwis w Warszawie lub okolicy?! | Marki albo Białystok. | Dzięki!
Następnym razem umówię się w Markach.
Bo Białystok, przy całej sympatii dla tamtejszej placówki, to niestety ani nie tak blisko, ani nie mam tam po drodze...
Anonymous - 25-11-2008, 10:44
To może umówić się tu na szumny bojkot innych salonów? Wtedy by nareszcie poczuli, że nie warto robić na odwal. Moglibyśmy wszyscy przejść do Marek (ale trzeba ich o tym uprzedzić!). Co sądzicie o takie idei? Pytanie dla mnie ważne, bo mam parę spraw w planie (wymiana opon - przechowywane w Mitcarze, drobna blacharka, założenie osłon podwozia).
fus8 - 27-11-2008, 12:41
a u nas to się dopiero okaże co za saluuun powstanie gdyż budują (obecnie wykańczają) bo otwarcie 1 grudnia
salezian - 15-12-2008, 08:48
A co sądzicie o AutoGT Warszawa Wrocławska ?
pfx - 20-12-2008, 12:56
Automarket - ul. Tkaczowa - Boguchwała. Omijać omijać jak najdalej, a najlepiej w ogóle nie patrzeć w ich stronę. Mówię oczywiście o serwisie.
|
|
|